(Games) Kelab Microsoft Xbox 360

Recommended Brokers


apiz89

Active Member
Joined
Sep 3, 2010
Messages
2,375
Reaction score
9
Points
25
aku nk tnye klu nk bt pes 15 utk xbox jtag cmne bg sume kits cun melecun??

x sedap plak men kits x lawa..#:-S#:-S
 
Sponsored Post

epah_7

Active Member
Joined
Nov 8, 2011
Messages
2,173
Reaction score
0
Points
25
Saya beli XBox 360 4GB dengan 250GB Internal Hard Disk(Dalam ada 35 Games)+2nd Controller berharga RM1540. Harga biasa atau mahal?
 

Prisoner

Active+ Member
Joined
Apr 25, 2010
Messages
4,005
Reaction score
38
Points
30
Saya beli XBox 360 4GB dengan 250GB Internal Hard Disk(Dalam ada 35 Games)+2nd Controller berharga RM1540. Harga biasa atau mahal?
ada kinect tak? 250gb tu internal ke external?
 

amarul91

Freshie
Joined
Oct 28, 2010
Messages
41
Reaction score
0
Points
6
salam nk tanya sikit macam mana nk install game dlm hardisk kalau game tu ad dua disk..(disk1 dan disk2)...mohon tunjuk ajar otai2..
 

madknownz

Fun Poster
Joined
Mar 31, 2010
Messages
485
Reaction score
1
Points
15
Salam otai2 semua,

minta tolong kepada otai2.

aku punye xbox corona RGH/jtag bila play game dari library dia akan loop ke FSD menu semula. Begitu juga kalau gunakan CD ia tetap akan pergi ke Freestyle3 dash menu.
Ade sesiapa otai dpt beri idea??

info: XBOX 360 Corona/RGH
dashboard : 2.0.14719.0 / freestyle3
 

daniel007

Fun Poster
Joined
Aug 25, 2012
Messages
309
Reaction score
3
Points
20
salam otai2.... sy punye set jtag.... tp nk run game br mcm farcry 4 ngan fifa 15 wacth dog... xley la nape ek.... kene upgrade version mcm mane ek.....?
 

al5911

Active Member
Joined
Mar 13, 2012
Messages
2,098
Reaction score
3
Points
25
Selain otai jansul, sapa tau mn nak cr org boleh buat RGH konsol Jasper BB? Dulu aku try RGH sendiri tp silap kat mn tah, sekrg dah xnak display apa2. CPU key dah dpt...boot xell 3-4x gak. Ada le 2 RGH point yg rosak...dekat Hanna chip dgn clock_rst...apatah,x ingat aku...huhu. Penah riki kat jansul tp dia kata dah retired...adoiii.
Dah 2 tahun lebih simpan...kinect pun ada sekali...
Nak beli xbox1 x mampu nak beli game ori...:(
 

shamfj7

Fun Poster
Joined
Jan 12, 2013
Messages
757
Reaction score
2
Points
15
Sape ada lebih power brick jasper 150w. Saya punye dh kong dh nih..huhu
 
Sponsored Post
Top
Log in Register