Kedai Tayar + Servis Kereta Online

Recommended Brokers


Sponsored Post

raayeop

Active Member
Joined
Jun 2, 2014
Messages
1,149
Reaction score
2
Points
0
Alza original 185/55R15..
Yang kita ada sekarang paling murah RM210 untuk Vikings ProTech5 (dari Continental)... Harga dah masuk valve + balancing. Kalau beli 4, alignment pun dah masuk.
Boleh key in size dan lokasi, website tunjuk harga dan jarak kedai dari lokasi anda.
 

akukuli

Active Member
Joined
Oct 17, 2013
Messages
2,065
Reaction score
33
Points
53
bajet nk tukar 2 tayar belakang persona, saiz stendert dlm masa terdekat.area sri muda plg dekat. bape bajet/tayar price list.. diskaun?
 

kenzo816

Active Member
Joined
Aug 17, 2010
Messages
1,182
Reaction score
2
Points
38
saiz 195/55/15 utk wira agak2 tayar jenis apa yg ok dgn bajet yg ciput ni...
 

raayeop

Active Member
Joined
Jun 2, 2014
Messages
1,149
Reaction score
2
Points
0
bajet nk tukar 2 tayar belakang persona, saiz stendert dlm masa terdekat.area sri muda plg dekat. bape bajet/tayar price list.. diskaun?
Persona original spec 195/60R15.. Ada 10 options dari RM190 untuk Silverstone Synergy M5 sampai RM320 untuk Bridgestone Turanza GR100. Silverstone tu dari kedai area Sri Muda, Shah Alam..

Discount untuk bulan Jun ni 2% jer sebab memang kedai yang join Workshops Network kita memang potong harga kaw-kaw...
 

raayeop

Active Member
Joined
Jun 2, 2014
Messages
1,149
Reaction score
2
Points
0
saiz 195/55/15 utk wira agak2 tayar jenis apa yg ok dgn bajet yg ciput ni...
195/55R15 ada 6 options.. Dari RM179 untuk Bridgestone Ecopia EP200 ke RM295 untuk Michelin PS3.
Kita boleh bajet tapi jangan ciput sangat untuk tayar dan brek.. Untuk keselamatan tu..
 

raayeop

Active Member
Joined
Jun 2, 2014
Messages
1,149
Reaction score
2
Points
0
Nak beli tayar.. Masukkan lokasi anda, brand tayar dan size tayar di www.mytayar.com. Bila website dah keluarkan keputusan, boleh select untuk tengok semua brands dan lain2 spec tayar.
Bayar 5% non refundable deposit (tolak apa2 discount).. Lepas bayar online, website hantar email pergi kedai kat mana. Balance 95% bayar kat kedai terus. Senang kan..
 
Last edited:

raayeop

Active Member
Joined
Jun 2, 2014
Messages
1,149
Reaction score
2
Points
0
Latest tyre pricing. Harga tayar terbaru.

Price shown is per unit. Inclusive of tyre(s), rubber tubeless tyre valve(s), tyre(s) installation, off wheel balancing, relevant taxes and disposal of old tyre(s) for purchase of 3 units or less. Alignment check is included too for purchase of 4 to 5 units.

MYVI - 175/65R14
Bridgestone Ecopia EP200 - RM170.00
Viking City Tech 5 - RM175.00
Continental Comfort Contact 5 - RM177.00
Bridgestone Ecopia EP200 - RM190.00
Michelin Energy XM2 - RM229.00

MYVI - 185/60R14
Falken ZE912 - RM135.00
Silverstone Synergy M3 - RM155.00
Viking City Tech 5 - RM175.00
Goodyear DuraPlus - RM175.00
Bridgestone Ecopia EP200 - RM178.00
Bridgestone MY-02 Sporty Style - RM183.00
Michelin Energy XM2 - RM233.00

WIRA - 185/65R14
Bridgestone Ecopia EP200 - RM202.00
Michelin Energy XM2 - RM249.00

WIRA - 195/55R15
Bridgestone Ecopia EP200 - RM179.00
Viking ProTech 5 - RM215.00
Bridgestone MY-02 Sporty Style - RM228.00
Michelin Energy XM2 - RM287.00
Michelin Pilot Sport 3 - RM295.00

SAGA/ISWARA - 175/70R13
Silverstone Synergy M3 - RM125.00
Goodyear Ducaro GA - RM148.00
Bridgestone Ecopia EP200 - RM152.00
Michelin Energy XM2 - RM212.00

SAGA/ISWARA - 185/60R14
Falken ZE912 - RM135.00
Silverstone Synergy M3 -RM155.00
Viking City Tech 5 - RM175.00
Goodyear DuraPlus - RM175.00
Bridgestone Ecopia EP200 - RM178.00
Bridgestone MY-02 Sporty Style - RM183.00
Michelin Energy XM2 - RM233.00

More sizes and pricing at www.mytayar.com. Like us on www.facebook.com/mytayardotcom:)cgrock
 
Last edited:

raayeop

Active Member
Joined
Jun 2, 2014
Messages
1,149
Reaction score
2
Points
0
Proton Waja/Proton Persona/Naza Citra - 195/60R15
Silverstone Synergy M5 - RM190.00
Bridgestone MY-02 Sporty Style - RM219.00
Bridgestone Ecopia EP200 - RM232.00
Viking ProTech 5 - RM235.00
Goodyear DuraPlus - RM240.00
Continental Comfort Contact 5 - RM242.00
Bridgestone Turanza GR100 - RM257.00
Michelin Energy XM2 - RM287.00

More sizes and pricing at www.mytayar.com. Like us on www.facebook.com/mytayardotcom
 
Last edited:
Sponsored Post
Top
Log in Register