Wanted Kedai Repair Kasut

CG Sponsors




Ibn Raffar

Super Active Member
Joined
May 19, 2011
Messages
7,002
Reaction score
369
Points
81
Bismillah...

Mohon bantuan sesiapa yang mengetahui atau ada info berkenaan kedai repair kasut yang kemas kerja tangannya, tahan lasak dan puashati servisnya. Ambe ada sepasang kasut kulit untuk dibaikpulih tapaknya, masih selesa dipakai walau sudah bertahun umurnya tu sayang nak cari pengganti yang baru..hehe. kalau boleh tapak yang baru ni bukan jenis macam tapak2 yang biasa orang jual di kaki lima tu ye..terima kasih kerana membantu..jazakumullahu khair.


p/s: lokasi sekitar klang, shah alam, puchong dan putrajaya.
 
Sponsored Post

Ibn Raffar

Super Active Member
Joined
May 19, 2011
Messages
7,002
Reaction score
369
Points
81
takkan tak tahu semua ni,mesti ada..sabar2..hihi
 
Last edited:

Ibn Raffar

Super Active Member
Joined
May 19, 2011
Messages
7,002
Reaction score
369
Points
81
Bismillah..siapa yang tahu ye..
 

ameant

Super Active Member
Joined
Mar 27, 2007
Messages
6,332
Reaction score
143
Points
73
Kat alamanda ada kedai repair...
 

boyz371

CG Top Poster Club
ForexMart Fans
Joined
Aug 24, 2010
Messages
28,564
Reaction score
279
Points
131
Shah Alam Sekyen 18,dekat ngan MCdonald,memang kemas aku buat situ
 

shazian

Active Member
Joined
Jan 21, 2010
Messages
1,058
Reaction score
0
Points
20
saya selalu hantar kat tepi street tu jer...
 

Ibn Raffar

Super Active Member
Joined
May 19, 2011
Messages
7,002
Reaction score
369
Points
81
Kat alamanda ada kedai repair...
dekat sini pun ada buat selain tapak biasa tu ye..tak tahu pula,sebab sebelum ni pernah hantar juga..tunggu komen2 dulu..hehe

Shah Alam Sekyen 18,dekat ngan MCdonald,memang kemas aku buat situ
terima kasih tuan..kedai ni ada buat selain tapak kasut biasa tak tuan?

p/s: tapak kasut special design ada tak?..hehe
 

boyz371

CG Top Poster Club
ForexMart Fans
Joined
Aug 24, 2010
Messages
28,564
Reaction score
279
Points
131
dekat sini pun ada buat selain tapak biasa tu ye..tak tahu pula,sebab sebelum ni pernah hantar juga..tunggu komen2 dulu..hehe



terima kasih tuan..kedai ni ada buat selain tapak kasut biasa tak tuan?

p/s: tapak kasut special design ada tak?..hehe
hehe xtawla tu,nak usha2 pun dah tak dok shah alam dah skang ni,dok kelantan dah :D
 

Ibn Raffar

Super Active Member
Joined
May 19, 2011
Messages
7,002
Reaction score
369
Points
81
hehe xtawla tu,nak usha2 pun dah tak dok shah alam dah skang ni,dok kelantan dah :D
takpa tuan, nanti ambe usha mana2 kedai yang tersenarai dan berdekatan jika berkesempatan..hehe..bereh
 
Sponsored Post
Top
Log in Register