To Sell KEBAB SODAPP - KAJANG , BANGI , SEMENYIH , CHERAS

CG Sponsors




haslina.tkp

Fun Poster
Joined
Jan 23, 2014
Messages
891
Reaction score
4
Points
20
Gais Gais Gais ‼ SALAM SEJAHTERA DARI KAJANG DOONIA KEBAB.

Pernah tak terjadi dalam hidup korang... perut lapar tp tak tahu nak makan apa ? Buka peti ais , buka almari dapur... buka tutup... buka tutup... tapi masih tak de idea nak makan apa...? Nak masak... malas tahap gaban laa pulakk...

Jadi apa kata korang try rasa kebab " Hebat " and ramen meletops🤯🤯🤯🤯 ni ⁉

Weyh seriously rugi tak rasa beb... Ya Allah... rasa A-yamnya , D-agingnya , Sos-nya , Mayo-nya... sedap gilers... takleh bawak bincang arr....🤗🤗🤗🤗🤗 Terbaik ....👍🏻👍🏻👍🏻

Nak Tak.. Nak Tak.. Nak Tak ⁉
Nak tahu dak rasa hebatnya camne ⁉
Alaaa... nak tau kene la beli n rasa beb 🥰
Sis cakap sedap.. sedap.. sedap... nanti korang tak caya pulak 😉😉😉😉
Sekali korang terai... comfirm repeat order...

#JOM #KITA #ORDER

Delivery jam 11am - 7pm
Hari-hari kami op3n order , hari-hari kami delivery KECUALI hari Ahad
Kami juga menerima tempahan untuk majlis

* Kebab A-Yam Biasa / Kebab D-ging Biasa -
R-M.👉 5.00
R-M.👉 5.50 FRO-ZEN

* K-Kebab A-Yam Samyang / K-Kebab D-ging Samyang
R-M.👉 6.00
R-M.👉 6.50 FRO-ZEN

* K-Kebab A-Yam Samyang Nachos Cheese / *K-Kebab* D-ging Samyang Nachos Cheese
R-M.👉 6.50
R-M.👉 7.00 FRO-ZEN

* Ramen Samyang A-Yam Cheese
R-M.👉 13.00
R-M.👉 15.00 FRO-ZEN

Terai sekali , mesti nak berkali-kali. Gerenti soo sedappp...👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

C.O.D ada. Cas ikut kawasan.

Utk order , sila wasap.



#kajangdooniakebab

*Kajang Doonia Kebab - *Soo Sodapp Kebab*

Boleh order juga dgn apps #FOODPANDA , #HALO FOOD & #SAFERFOOD
 

Attachments

Last edited:
Sponsored Post

haslina.tkp

Fun Poster
Joined
Jan 23, 2014
Messages
891
Reaction score
4
Points
20
Kajang Doonia Kebab...dh guna khidmat rider..foodpanda & halo food..sape2 yg tringin nk rasa kebab..dari Kajang Doonia Kebab..boleh lah search Kajang Doonia Kebab..yg duk area Sungai Kantan..bleh lah order kt foodpanda...jika duk jauh sikit tu..bleh guna halo food
 

haslina.tkp

Fun Poster
Joined
Jan 23, 2014
Messages
891
Reaction score
4
Points
20
Kajang Doonia Kebab...dh guna khidmat rider..foodpanda & halo food..sape2 yg tringin nk rasa kebab..dari Kajang Doonia Kebab..boleh lah search Kajang Doonia Kebab..yg duk area Sungai Kantan..bleh lah order kt foodpanda...jika duk jauh sikit tu..bleh guna halo food

Nk order mlalui sy...pun boleh.. 0195908161
 

haslina.tkp

Fun Poster
Joined
Jan 23, 2014
Messages
891
Reaction score
4
Points
20
Gais Gais Gais ‼ SALAM SEJAHTERA DARI KAJANG DOONIA KEBAB.

Pernah tak terjadi dalam hidup korang... perut lapar tp tak tahu nak makan apa ? Buka peti ais , buka almari dapur... buka tutup... buka tutup... tapi masih tak de idea nak makan apa...? Nak masak... malas tahap gaban laa pulakk...

Jadi apa kata korang try rasa kebab " Hebat " and ramen meletops🤯🤯🤯🤯 ni ⁉

Weyh seriously rugi tak rasa beb... Ya Allah... rasa A-yamnya , D-agingnya , Sos-nya , Mayo-nya... sedap gilers... takleh bawak bincang arr....🤗🤗🤗🤗🤗 Terbaik ....👍🏻👍🏻👍🏻

Nak Tak.. Nak Tak.. Nak Tak ⁉
Nak tahu dak rasa hebatnya camne ⁉
Alaaa... nak tau kene la beli n rasa beb 🥰
Sis cakap sedap.. sedap.. sedap... nanti korang tak caya pulak 😉😉😉😉
Sekali korang terai... comfirm repeat order...

#JOM #KITA #ORDER

Delivery jam 11am - 7pm
Hari-hari kami op3n order , hari-hari kami delivery KECUALI hari Ahad
Kami juga menerima tempahan untuk majlis

* Kebab A-Yam Biasa / Kebab D-ging Biasa -
R-M.👉 5.00
R-M.👉 5.50 FRO-ZEN

* K-Kebab A-Yam Samyang / K-Kebab D-ging Samyang
R-M.👉 6.00
R-M.👉 6.50 FRO-ZEN

* K-Kebab A-Yam Samyang Nachos Cheese / *K-Kebab* D-ging Samyang Nachos Cheese
R-M.👉 6.50
R-M.👉 7.00 FRO-ZEN

* Ramen Samyang A-Yam Cheese
R-M.👉 13.00
R-M.👉 15.00 FRO-ZEN

Terai sekali , mesti nak berkali-kali. Gerenti soo sedappp...👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

C.O.D ada. Cas ikut kawasan.

Utk order , sila wasap.

http://wasap.my/60195908161/OrderKebab
http://wasapmy/60195908161/OrderRamen
#kajangdooniakebab

*Kajang Doonia Kebab - *Soo Sodapp Kebab*

Boleh order juga dgn apps #FOODPANDA , #HALO FOOD & #SAFERFOOD
 
Sponsored Post
Top
Log in Register