BTC USD 49,252.2 Gold USD 1,778.64
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Katrina hidap darah rendah

alisha_qistina

Super Active Member
Messages
6,412
Joined
Jun 27, 2008
Messages
6,412
Reaction score
257
Points
81
NEW DELHI: Aktres Bollywood yang juga model, Katrina Kaif yang dilaporkan baru dibenarkan keluar dari hospital selepas menjalani satu pembedahan kecil berada dalam keadaan sihat, kata jurucakapnya.

Bagaimanapun, sumber yang rapat dengan pelakon terbabit mendakwa aktres filem Singh Is King itu sebenarnya tidak sihat walaupun berita beliau yang baru keluar dari Hospital Breach Candy di Mumbai melegakan ramai peminatnya.

“Beliau mengalami penyakit berkaitan darah yang boleh membawa maut jika tidak mendapat rawatan segera dan dijaga dengan baik. Penyakit itu menyebabkan paras darah yang rendah dalam badannya yang amat membimbangkan.”

“Katrina sudah dibenarkan keluar hospital sekarang tetapi beliau masih perlu diberikan perhatian di masa depan dan beliau masih lagi menjalani rawatan,” kata sumber terbabit.

Katrina yang dikaitkan mempunyai hubungan dengan Salman Khan itu, dimasukkan ke hospital terbabit baru-baru ini untuk menjalani satu pembedahan kecil disebabkan tahap hemoglobin yang rendah dalam badannya.

Jurucakap Katrina dalam satu kenyataan rasmi sebelum ini berkata bahawa pelakon terbabit yang baru keluar hospital sudah pulih.

“Disebabkan tahap hemoglobin dalam sistem beliau, Katrina terpaksa menjalani satu prosedur pembedahan kecil. Ia sudah selesai dan beliau kini berehat di rumah dan selepas ini beliau akan mengambil cuti tahunan Krismas,” kata kenyataan terbabit. - Agensi
 
Sponsored Post

MAN46

Active Member
Messages
1,451
Joined
Sep 29, 2007
Messages
1,451
Reaction score
2
Points
25
nko ni peminat artis bollywood ke?

aku ni tak minat daa..

tapi kalo ade gambar cun2 tu.. tengok gak..:D:D:D
 
Sponsored Post

CG Sponsors
Top
Log in Register