To Sell Kasut terpakai dari Eropah

CG Sponsors




hyip2007

Fun Poster
Joined
Jun 11, 2007
Messages
131
Reaction score
0
Points
10
kepada sesiapa yang berminat untuk jual kasut terpakai berjenama dari eropah...ada dua gred A dan B....adidas, puma, nike dll

Gred A harga RM17 sepasang
Gred B harga RM13 sepasang
dijual secara dundle...satu guni ada 36 pasang...harga satu guni RM600 untuk gred A dan RM460 untuk Gred B.
kasut ni dijual sekitar RM50 hingga RM100 di Malaysia.

Berminat sila email [email protected]



 
Sponsored Post

cilox

Banned
Joined
Nov 13, 2009
Messages
1,382
Reaction score
3
Points
25
kasut jenama apa?? branded tak?
 

blink_182

Super Active Member
Joined
Jan 22, 2008
Messages
9,786
Reaction score
21
Points
65
aku nak yg kepala2 je

wakakkaka...

xnak yg ekor2 leh x?
 

12daily_pro

Active+ Member
Joined
Dec 11, 2005
Messages
3,705
Reaction score
31
Points
30
emmm...nk je aku angkat klau COD - no fon pun TT x kasi , ada barang ada cash ---
 

hyip2007

Fun Poster
Joined
Jun 11, 2007
Messages
131
Reaction score
0
Points
10
kasut ini dari beberapa negara eropah....harga memang murah tapi kena beli satu kontena....satu kontena 20 kaki ada lebih kurang 360 guni...satu guni ada 36 pasang...jadi satu kontena ada lebih kurang 360x36=12,960 pasang....sesiapa yang berminat dan ada modal boleh buat jv...

di malaysia kasut berjenama ni dijual sekitar RM50 hingga RM100sepasang ....tak percaya cuba buat survey...kalau anda beli secara bundle pun boleh dapat dalam RM35 sepasang (gred cantik).....saya sekarang di UK, berminat email saya...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register