BTC USD 81,608.2 Gold USD 4,165.56
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Karaoke seks

TT

CG Super Hardcore Club
gemgemgemgem
Messages
166,601
Joined
Jan 13, 2009
Messages
166,601
Reaction score
22,873
Points
1,831
Kajang: Karaoke seks. Itu perkhidmatan ditawarkan sebuah premis yang beroperasi tanpa lesen di empat lot kedai tiga tingkat di Taman Berjaya Baru, Sungai Chua, di sini.

Di tingkat satu dan tiga diubah suai menjadi bilik dan dewan hiburan untuk pelanggan berkaraoke sambil meminum arak manakala di tingkat dua pula dijadikan ‘port’ pelacuran dengan menawarkan pelayan pelanggan (GRO) warga asing dengan harga antara RM180 hingga RM250.


Bagaimanapun, kegiatan tidak bermoral itu tumpas dalam serbuan Ops Cantas Khas/Ops Noda selama tiga jam bermula jam 11.30 malam kelmarin yang dijalankan sepasukan pegawai dan anggota Kongsi Gelap, Judi dan Maksiat (D7) Ibu Pejabat Polis Kontinjen (IPK) Selangor.

Pegawai Turus D7 IPK Selangor Deputi Superintendan Rohan Shah Ahmad berkata, polis terpaksa mengambil masa hampir setengah jam memecahkan pintu premis dilengkapi kamera litar tertutup (CCTV) itu disebabkan keengganan penjaga premis membuka pintu walaupun sudah diarahkan.


xpix_gal1,qharianmetro.pagespeed.ic.qy5JEAifXe.webp

Foto
GRO warga asing cuba menyorok di sebalik bantal.

xpix_gal2,qharianmetro.pagespeed.ic.YSHsFkUAck.webp



“Serbuan diketuai Asisten Superintendan Mohd Shukri Abdullah bersama lima pegawai dan 18 anggota termasuk dari Jabatan Siasatan Jenayah (JSJ) Selangor serta pasukan Cantas Khas Wanita Selangor.


“Dua pintu masuk terpaksa dipecahkan iaitu pintu kanan dan pintu tengah sebelah depan. Selepas pemeriksaan dijalankan, kami mendapati seramai 41 pelanggan berada dalam premis dan semua maklumat mereka diambil untuk dokumentasi. Pelanggan terdiri 36 lelaki dan tiga wanita tempatan, seorang lelaki Indonesia dan seorang lelaki Myanmar.


Dapatkan akhbar Harian Metro untuk berita selanjutnya.

http://www.hmetro.com.my/myMetro/articles/Rahsiatingkatdua/Article/index_html#child
 
Xprnah taw ade area ctu.. Nk try riki r nt... Huhu
 
geng geng warga asing ni la menyumbang bilangan statistik pelacuran negara kita.. tak pepasal negara kita dapat nama buruk
 
Memang tersorok kalo sorok cam gini,hahaha..awok tue da la tinggiii:)):))

xpix_gal1,qharianmetro.pagespeed.ic.qy5JEAifXe.webp
 
ade gamba cmni baru sahih, haha...
 
nyorok kat celah bantal....mcm org x nmpk...
 
pelacuran semakin berleluasa

yg kantoi2 ni mst sbb bapak ayam x bg duit kopi kot
 
Back
Top
Log in Register