Kalau La....

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.20892
USD / JPY
106.577
GBP / USD
1.39871
USD / CHF
0.90804
USD / CAD
1.26994
EUR / JPY
128.844
AUD / USD
0.77575

CG Sponsors




suehada

Fun Poster
Joined
Jan 3, 2010
Messages
409
Reaction score
80
Points
20
Kalau la.....

Kalau la modal 5 usd tak boleh nak untung 50 usd macam mana boleh modal 50 usd boleh untung 500 usd??

Kalau la modal 500 usd tak boleh nak untung 5,000 usd macam mana boleh modal 5000 usd boleh untung 50,000???


Thread ini di buka untuk kita bincang sama2 tentang masalah yang selalu kita buat dan ulangi bila trade forex...


Pada pendapat anda ada asasnya atau tidak ungkapan di atas?

Inilah antara penyebab trader forex selalu pokai...
Mana taknya?? Bila depo 100usd lepas tu loss 100usd terus top up 200usd...tak smpai seminggu kena "mc" pastu top up lagi....
Sampai bila???

Pesoalannya sekrng???

Cubala fikir,kalau la......100 usd tak boleh buat untung 200usd takkan 200 usd boleh untung 2000usd????:-?:-?

SEKADAR INGIN BERKONGSI PENDAPAT DAN PENGALAMAN....

SEPERTI SY...

SY AKAN CABAR DIRI SY UNTUK MELAKUKAN SESUATU...

SEBELUM SY NAK DEPO BERIBU2 RINGGIT DLM TRADING AKAUN SY,ATAU NAK BUAT LOAN PULUH RIBU JUTA BILION DGN BANK ATAU NAK JUAL GADAI PAJAK RUMAH KERETA TANAH EMAS....:eek::eek: SY AKAN CABAR DIRI SY DULU..DENGAN 10USD BOLEH TAK JADI 100USD???
KALAU BOLEH?? UP SIKIT...BOLEH TAK 100USD TU JADI 1000USD??PASTU UP LAGI BOLEH TAK 1000USD JADI 10,000USD???:-?:-? LAST2 TAK PAYAH NAK BUAT LOAN...:eek::eek: BETUL X???
KALAU TAK BOLE PLAK??? AKU TRY SMPAI BERJAYA...DAH BERJAYA..BARU LA TERUSKAN NIAT UNTUK DEPO BESAR....(SY NEWBIES LAGI)


*so far baru buat 30usd jadi 300usd...sekrng projek baru dgn PAMM acc target 100usd jadi 1k USD...doakan berjaya kegkawan okay...#:-S#:-S
 
Sponsored Post

suehada

Fun Poster
Joined
Jan 3, 2010
Messages
409
Reaction score
80
Points
20
Boleh sambung yang lain juga pada yg rasa sesuai...

Kalau la ????

Kalau la ????
 

jinlapar

CG Top Poster Club
Joined
Dec 16, 2009
Messages
20,107
Reaction score
628
Points
161
Kalaulah aku
Jadi suami
Kain baju
Aku cuci:)):))

kalau lah time buy dia naik 1000 pip ,time sell dia turun 1000 pip :eek::eek:~X(~X(
 

rocco

Fun Poster
Joined
Dec 16, 2006
Messages
763
Reaction score
5
Points
15
kalau mmg selalu perfect tuan...realiti?semoga berjaya..
 

S.Y.E.D

Banned
Joined
Jun 6, 2008
Messages
18,685
Reaction score
588
Points
161
ler dah ade trader yg berjaya bikin uang berganda dengan promotion FBS free usd5 jadi 237usd dalam masa seminggu jer.. dia leh buat ko takkan takley wat kot.. apepom kiPidap bro :)cgrock
 

suehada

Fun Poster
Joined
Jan 3, 2010
Messages
409
Reaction score
80
Points
20
kalau mmg selalu perfect tuan...realiti?semoga berjaya..
x semua perfect...silap2 tak ada...:)):))

aku pun sama je:eek: x pernah perfect....tp MM jaga..so tak la pening sgt...

tq tuan :)cgrock
 

suehada

Fun Poster
Joined
Jan 3, 2010
Messages
409
Reaction score
80
Points
20
ler dah ade trader yg berjaya bikin uang berganda dengan promotion FBS free usd5 jadi 237usd dalam masa seminggu jer.. dia leh buat ko takkan takley wat kot.. apepom kiPidap bro :)cgrock
:)paid:)paid

mak aih!!
power siot..seminggu je dah boleh dapat 500% keuntungan...??:eek:

aku tak sampai tahap power mcm tu masta...

kalau nak buat boleh je...tapi kalau seminggu...x dapat la...power sgt...

aku ada try gak 10 minit dapat keuntungan 100usd...
tapi lepas tu loss 200usd 5 minit je...:eek::eek:

cepat naik cepat turun....:eek:
 

mtx_69

Super Active Member
Joined
Aug 9, 2009
Messages
8,190
Reaction score
1,406
Points
141
:)paid:)paid

mak aih!!
power siot..seminggu je dah boleh dapat 500% keuntungan...??:eek:

aku tak sampai tahap power mcm tu masta...

kalau nak buat boleh je...tapi kalau seminggu...x dapat la...power sgt...

aku ada try gak 10 minit dapat keuntungan 100usd...
tapi lepas tu loss 200usd 5 minit je...:eek::eek:

cepat naik cepat turun....:eek:
kalau lah broker bg duit free takkan ada mm di jaga..tu pasal 5usd turn $237 tu..:))
 

suehada

Fun Poster
Joined
Jan 3, 2010
Messages
409
Reaction score
80
Points
20
kalau lah broker bg duit free takkan ada mm di jaga..tu pasal 5usd turn $237 tu..:))
:-?:-?
betul2...

kalau la boleh dapat free 5 usd tanpa susah2 nak scan ic:eek::eek:

10000 akaun aku buka...:eek::eek:
 
Sponsored Post
Top
Log in Register