BTC USD 68,492.4 Gold USD 2,343.89
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Jutawan Unilever - unidsys.com

Dhuduq

Active Member
Messages
1,080
Joined
Feb 22, 2010
Messages
1,080
Reaction score
3
Points
25
Aviance International

Unilevel Terbesar di Dunia Kini Di Malaysia (Jadi Yang Pertama Sebelum Launching)

Peluang Unilevel Dunia sekarang datang ke Malaysia!! Baca dulu dan daftar serta merta mengikut arahan di bawah (perenggan paling akhir)

Sejak 1890-an, Unilever telah berkembang secara konsisten dan menjadi raksasa FMCG Global dengan US $ 55 Bilion dalam jualan untuk tahun 2009. Memiliki visi dan misi untuk tiga ukuran dalam masa 10 tahun dari sekarang.

Masa kini, Unilever mengilang dan membekalkan lebih dari 400 jenama produk2 makanan, kesihatan, penjagaan peribadi, kecantikan, rambut dan keperluan rumah tangga. Contoh Lipton, Sabun Dove, Sunlight, Rexona dan macam-macam lagi.

Dengan sejarah yang berprestij selama 74 tahun di Thailand dan 63 tahun di Malaysia, tiga hingga empat genarasi rakyat Thailand dan Malaysia telah mempercayai Unilever sepenuhnya dalam permakanan berkhasiat, makanan harian, kesihatan, penjagaan peribadi, kecantikan, rambut dan keperluan rumah tangga. Keyakinan di dalam "nama" Unilever sahaja cuma logik kerana ibubapa, datuk serta nenek kami telah mempercayai sepenuhnya dengan jenama itu.

Dengan kejayaan tersebut, banyak Jutawan diciptakan setiap tahun dengan menjadi pengimport,pengedar, borong dan peruncit produk Unilever. Masa kini, Unilver mengilang dan membekalkan lebih dari 400 jenama produk2 makanan, kesihatan, penjagaan peribadi, kecantikan, rambut dan keperluan rumah tangga. Contoh Lipton, sabun Dove, Sunlight, Rexona dan macam-macam lagi.

Dengan sejarah yang berprestij selama 74 tahun di Thailand dan 63 tahun di Malaysia, tiga hingga empat generasi rakyat Thailand dan Malaysia telah mempercayai Unilever sepenuhnya dalam pemakanan berkhasiat, makanan harian, kesihatan, penjagaan peribadi, kecantikan rambut dan keperluan rumah tangga. Keyakinan di dalam 'nama' Unilever sahaja cuma logik kerana ibubapa, datuk serta nenek kami telah mempercayai sepenuhnya dengan jenama itu.

Aviance, produk premium bahagian Unilever selama sepuluh tahun telah memasuki pasaran yang sangat bagus di Thailand; ia telah mewujudkan banyak jutawan melalui "Multi-Channel Business Solution", iaitu Solusi Perniagaan Pelbagai Saluran.

Adakah anda bersedia untuk menjadi Jutawan seterusnya?

Fikirkan-Kaya Asia 1-3-5
Intisari dari Think Rich Asia 1-3-5

Di peringkat Aviance Antarabangsa, kami mempunyai rancangan jangka pertengahan untuk memperluaskan Rangkaian Perniagaan ke Pasaran Utama Asia dalam masa 5 tahun terdekat. Rencananya adalah Aviance akan dilancarkan dalam masa 1 tahun di beberapa Pasaran Utama Asia Tenggara, kemudian di China dalam masa 3 tahun, dan seterusnya 5 tahun dari sekarang, anda boleh memilih untuk bersara awal!

Pertumbuhan Golongan Berpendapatan Pertengahan di Asia
Dengan pertumbuhan yang cepat dari kalangan yang berpendapatan pertengahan di Asia, di India dan China masing-masing mepunyai sekitar 400 juta orang. Aviance merancang untuk memberi keutamaan kepada pembangunan rangkaian yang sedia ada di Thailand dan India. Oleh itu, anda boleh mula merancang memulakan rangkaian anda di Thailand dan India. Tahun 2011 akan menjadi tahun yang menyenangkan kerana kami telah mengambil langkah-langkah untuk memulakan Aviance di Malaysia.

Destinasi Utama : negara CHINA dan INDIA. Jumlah pengguna internet di China sekarang ini telah pun melebihi jumlah penduduk Amerika Syarikat. Itu menjadi asas yang utama untuk Aviance, yang akhirnya akan mengembang ke China- Shanghai, Guangzhou dan Hong Kong akan menjadi kota2 terbaik untuk membina perniagaan anda (Masa kini ibu pejabat Unilever Cina adalah di Shanghai).


First Stop - Malaysia.
Aviance akan dilancarkan di Malaysia pada bulan Oktober 2011. Ini bermakna anda boleh mula membina perniagaan anda dari SEKARANG, pada masa yang masih di peringkat awal – (Blueprint stage), iainya peringkat yang mengambil masa selama 4 bulan. Setelah itu, kami akan meneruskan ke peringkat kedua, iaitu pembinaan ruang2 pameran Aviance dan pejabat2 pengurusannya. Peringkat terakhir adalah pelancaran rasmi yang dijadualkan pada bulan Oktober 2011, ketika ini anda secara rasmi boleh mendaftarkan downline anda dan seterusnya mula menikmati pulangan dari hasil usaha2 anda .

Apakah Keuntungan di Peringkat Awal?
Umpamanya anda bercadang untuk membeli hotel ataupun sebidang tanah berhampiran sebuah lapangan terbang baru; anda akan membeli ketika lapangan terbang itu masih di peringkat perancangan- (Blueprint stage) untuk mendapat pulangan yang maksimum kemudian hari.

Di Malaysia, Aviance masih diperingkat awal perancangan, jadi anda lebih senang untuk mencari pemimpin2 dan usahawan2 yang melihat kesempatan emas ini. Namun, jika prospek anda menjawab bahawa "Oh, saya belum bersedia untuk ceburi sekarang tapi lebih suka menjadi pelanggan nanti”, maka anda boleh juga menyimpan hubungan ini untuk fasa ke-tiga apabila syarikat dilancarkan.

Anda juga mungkin berdepan dengan prospek yang ingin melihat peringkat ke 2, (tahap pembinaan) , barulah mereka bermula komited dalam perniagaan ini. Jadi kita harus bijak mengkelasifikasikan prospek kita dan seterusnya dapat menolong mereka membuat keputusan yang juga memastikan yang masa kita dimanfaatkan sepenuhnya.

Kita juga mesti pandai mengambil peluang pra pelancaran ini, kerana iainya cuma mempunyai satu pra pelancaran sahaja disetiap negara. Ini adalah masa untuk “menabur benih” di Malaysia dan manfaatnya akan berlimpah di kemudian hari.

Mengoptimalkan Model Perniagaan Aviance

Pelan pampasan yang menyeluruh untuk Malaysia, cukup sesuai untuk “part–timers” dan mereka yang berfikiran Jutawan. Anda hanya perlu 3-6 downline yang aktif atau business builders yang aktif untuk menjana pendapatan yang maksimum … dan memastikan anda layak memperolehi 8 sumber pendapatan di taraf tertinggi 'Eksekutif Nasional'.

Jadi dalam masa 30 hari dari sekarang, berapa banyakkah prospek yang akan anda berkongsikan peluang perniagaan ini? Jika anda bekerja dengan tekun di peringkat ini, anda mungkin berpeluang menjadi 'Eksekutif Nasional' pada masa syarikat ini dilancarkan nanti! Jadi, mulalah membina perniagaan anda sekarang dan rebutlah manfaat pra pelancaran untuk mencapai matlamat anda diperingkat seterusnya.

Penawaran Produk Aviance Yang Bersesuaian

Pada tahap permulaan, Aviance akan melancarkan 70 jenis produk2 di Malaysia. Oleh kerana itu, jika Anda fokus untuk mempromosikan penggunaan 7-10 jenis barangan di tahap permulaan, penjualan selepas itu akan berterusan. Pada tahap seperti ini, sekurang-kurangnya diperlukan masa selama 10 bulan untuk memenuhi keseluruhan produk yang ditawarkan.
Tinggalkan Warisan yang Kukuh!


Tinggalkan Legacy Yang Kuat
Sepertimana yang kita ketahui, ramai keluarga di dunia ini memperolehi warisan yang mewah daripada nenek moyang terdahulu mereka dan tidak perlu bekerja keras untuk menyara hidup mereka. Kehidupan mewah mereka adalah hasil pulangan daripada kekayaan yang mereka miliki. Anda boleh yakin dan pasti bahawasannya membina rangkaian perniagaan bersama Aviance secara konsisten akan memberikan kesejahteraan dan kekayaan untuk anak-anak dan keturunan Anda.

Sekarang masanya untuk Anda memperkukuh rangkaian Anda dan Anda cuma perlukan hanya satu pilihan perniagaan yang sempurna untuk Anda memulakan perniagaan Aviance.

It is your time to build your clan and you need just one good business idea to act on – Aviance.
"Opportunities multiply as they are seized" -Sun Tzu

"Opportunity is missed by most people because it is dressed in overalls and looks like work" -Thomas Edison

Ringkasan Plan Pemasaran Avianne.

Harus diingat, Produk Unilever dah bertapak di Malaysia sejak tahun 1947 lagi dengan membuka kilang Lever Brothers untuk Sabun dan Marjerin di Bangsar. Kini lebih dari 6 juta produk berada di Malaysia. Antaranya Lipton, Rexona, Dove, Sunlight, kesihatan, kecantikan dan lain-lain lagi produk yang menjadi keperluan anda sehari hari.

Plan Unilever Avianne secara ringkas seperti berikut:-


Katalah sebelum launching anda telah recruit 200 orang. 200 orang ini telah membawa lagi 10 orang bg setiap seorang. Dan setiap kita membeli barangan keperluan Unilever seperti Lipton, Sabun dan lain-lain barangan di Supermarket. Katalah belanja kita RM2,000 sebulan. Anda akan mendapat 3% keuntungan daripada setiap perbelanjaan network anda. Hebat Bukan?

Simulasi pengiraan seperti di bawah
200 orang X 10 orang = 2,000 orang
2,000 orang X RM2,000 (Perbelanjaan) = RM4,000,000.00 (Perbelanjaan)
Komisen anda 3% X RM4,000,000.00 = RM120,000.00 SEBULAN

Cara Parking Daftar Percuma

Maklumat penaja yang diperlukan sebelum daftar (mesti isi):

Sponsor Mobile Phone Number : 0128345621
Sponsor Post Code : 89657
Sponsor Birthday DDMM : 0211


>>> KLIK DI SINI UNTUK DAFTAR <<<


:)cgrock :)cgrock :)cgrock
 
Sponsored Post

Bro Afiq.... setakat ini belum ada lagi.... tapi bro boleh daftar percuma dahulu untuk menempah kedudukan awal..... :)cgrock

ok dah daftar bawah bro..
sape nak parking, cepat..bole daftar percuma dahulu..
Unilever adalah brand yg terkenal..

http://unidsys.com/fms016

Sponsor Mobile Phone Number : 0162459013
Sponsor Post Code : 68000
Sponsor Birthday DDMM : 2112
 
ok dah daftar bawah bro..
sape nak parking, cepat..bole daftar percuma dahulu..
Unilever adalah brand yg terkenal..

http://unidsys.com/fms016

Sponsor Mobile Phone Number : 0162459013
Sponsor Post Code : 68000
Sponsor Birthday DDMM : 2112

Tahniah.... warga CG nak parking kat FMS pun dialuh-aluhkan... :)cgrock

 
Sponsored Post

CG Sponsors
Back
Top
Log in Register