Santai jual daging rusa

CG Sponsors




azryn81

Active+ Member
Joined
Nov 15, 2009
Messages
3,620
Reaction score
8
Points
25
baru2 ni abg saya dpt offer meniaga daging rusa, agak2 leh jln ke bisnes ni..ada ke org nak makan daging rusa ek..

saje je nak wat survey awal, tgk ade market ke tak..tq :D
 
Sponsored Post

TT

CG Super Hardcore Club
Joined
Jan 13, 2009
Messages
153,427
Reaction score
21,052
Points
1,671
harga market sekilo brape? dulu pernah r merasa makan rusa tembak punyer
 

Arxtivation

Fun Poster
Joined
Dec 15, 2008
Messages
541
Reaction score
0
Points
10
baru2 ni abg saya dpt offer meniaga daging rusa, agak2 leh jln ke bisnes ni..ada ke org nak makan daging rusa ek..

saje je nak wat survey awal, tgk ade market ke tak..tq :D
bgus juga cadangan 2,memperkembangkan lagi perushaan,asyik dging lmbu n kambing jer..
mcm mne pulak pengiraan daging rusa nie??1kg brp hargeny..
 

bazsh

Super Active Member
Joined
Jul 8, 2008
Messages
7,020
Reaction score
12
Points
65
Mesti mahal daging rusa ni
Lagi best dr daging lembu ke?
 

pokcak

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Jan 22, 2006
Messages
9,664
Reaction score
95
Points
80
harga di pasaran dlm rm25-rm45 sekilo. lebih kurang.

Protin daging rusa adalah tinggi
Lemak paling rendah
Kolesterol paling rendah
Kalori yg tinggi
 

zairul

Active Member
Joined
Dec 28, 2005
Messages
1,378
Reaction score
6
Points
25
kalo price range dlm rm30-50 skilo <<< aku nk bli :)cgrock
 

mattop

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Mar 20, 2007
Messages
12,396
Reaction score
10
Points
115
range harga yg korang bg tuh betul dah rasanyer...
 

iwak

Super Active Member
Joined
Mar 21, 2008
Messages
7,594
Reaction score
37
Points
80
rusa ni sekor brape harga dia
 

LORDZ666

Active+ Member
Joined
Apr 26, 2007
Messages
3,672
Reaction score
5
Points
25
orang tempat aku jual rm25 jer tp rusa kandang la....
 
Sponsored Post
Top
Log in Register