BTC USD 61,295.5 Gold USD 4,328.60
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell Jom Verify Akaun PayPal Anda Disini !!

Usahawan Muda

Active Member
Messages
2,481
Joined
Apr 26, 2008
Messages
2,481
Reaction score
30
Points
30
All-VCC.jpg


Keterangan:

Mengapa VCC / VBA?
Ada banyak forum di mana saya lihat ramai orang berbincang tentang pro dan kontra mengenai penggunaan kad kredit untuk belanja online dan soalan yang jelas yang datang pertama ialah keselamatan dan privasi maklumat kad kredit yang dihantar dan kemungkinan info anda disimpan dengan website merchant. Hari ini, banyak website kena hack, memang tidak selamat lagi untuk menggunakan kad kredit anda tambah-tambah lagi dalam website yang baru atau tidak memiliki reputasi lagi. Sebaliknya, anda boleh menggunakan e-matawang untuk membayar seperti e-Gold, PayPal dan lain-lain. Pilihan-pilihan lain yang baik adalah dengan menggunakan Virtual Credit Card dan PayPal yang sekarang cara paling selamat belanja online. PayPal dan Virtual Credit Card adalah sistem pembayaran paling selamat di era kini. Anda boleh guna VCC ini untuk beli barang online ataupun untuk verify akaun eBay, PayPal, Adwords, Facebook Ads, iOffer dan lain-lain.


Iklan.jpg

VCC Untuk Verify Akaun PayPal

Meningkatkan Had Paypal anda.
Jika akaun PayPal masih unverify akan memiliki had untuk menghantar dan menerima wang. Banyak orang mengeluh tentang had ini. Adakah anda tahu? Anda kini boleh meningkatkan had penghantaran dari beberapa $ $ sehingga $ 2000 dengan hanya menambah Kad Kredit atau Virtual Credit Card. Bila dah verify juga, anda bolehlah withdraw duit anda ke akaun bank.


Harga:

VCC untuk pengesahan Paypal negara Malaysia / lain-lain ---> RM30

VBA (Virtual Bank Account) untuk pengesahan Paypal negara Amerika Syarikat / Kanada ---> RM70

VCC untuk eBay (International)---> RM45

VCC untuk Adwords ---> RM45

VCC untuk Amazon ---> RM45

VCC untuk iOffer ---> RM45

lain VCC harga, sila PM.

* Diskaun untuk pembelian bulk *


Item anda akan dapat:
(1) Virtual Credit Card Number (VISA) 16 digit nombor kad
(2) 3 digit CVV Nombor
(3) Expire Date (1 Tahun Sah)
(4) expuse Tidak untuk Paypal hanya menggunakan
(5) $ 1.95 For Free Bonus DARI PayPal account setelah anda benar-benar disahkan.

dan untuk VBA, anda akan dapat butiran penuh seperti bank no, routing number, username dan password daripada VBA untuk process verifikasi PayPal USA / Canada anda.

Info tambahan:
* Kad ini tiada nama - bermaksud, boleh digunakan di bawah NAMA siapapun.
* VCC ini TIDAK BOLEH VERIFY PayPal untuk USA / Inggeris / Kanada
* Ini VCC boleh HANYA DIGUNAKAN 1 kali dalam 1 akaun PayPal.
* VCC ini HARUS digunakan dalam masa 24 jam selepas (s) tempahan anda diproses.
* Tolong beri saya sampai 24 jam untuk proses anda VCC kod tempahan + expuse untuk pengesahan lengkap. (BIASANYA KURANG DARI 24 JAM)
* Sila berikan juga alamat e-mel anda / nombor telefon untuk komunikasi lebih mudah. (PM saya)

PENTING !!
VCC Valid untuk 24 jam selepas penerimaan sahaja
VBA Valid untuk 10 jam selepas penerimaan sahaja

Penerima boleh menggunakan VCC/VBA ini untuk verify akaun paypal, ebay, iOffer, Adwords dan lain-lain dalam tempoh valid sperti diatas sahaja.
 
Last edited:
Bump sikit malam nie...!!
Early bird discount!!!

VCC utk verify PayPal Malaysia, eBay, Adwords, Facebook Ads dan lelain jatuh RM20 sahaja.
Manakal utk verify PayPal USA pula jatuh RM30 ----> best deal

Cepat !!
Hanya terbuka kepada 10 orang terawal !!
Selepas membeli, anda perlu kasi testimoni dan rate saya ye...
Keutamaan diberikan kepada CGrian yg ada post lebih 500, moderator or supporter.
 
baru rini kena limited ngn etrade,adeh~
nnt bebila aku apply ngn ko plk,hehe =)
 
Sapa lagi nak verify akaun PayPal dan eBay anda?
Meh lekas contact sy.
 
Back
Top
Log in Register