Jom layan email Hong leong!!

CG Sponsors




asdasdasd

Legendary Member
Joined
May 2, 2011
Messages
12,898
Reaction score
305
Points
136
salam..

dipendekkan cerita, aku dapat email untuk mengencing korang untuk mengvarified akaun hong leong korang. oleh kerana kasihan kat si penipu nie, aku isikan jugaklah maklumat2 fake untuk amik hati. kasihan dia, penat2 hantar, aku campak dalam spam folder je.

untuk korang, boleh usya2 website kat bawah. kalu rasa2 nk layan, boleh la isi mana2 yg patut dengan fake id. takde akaun dengan hong leong pun boleh login, sbb bila login korang automatik akan ada akaun dengan hong leong...hahahah....taktik lama nie masih ada agi rupanya..aku ingat dah boleh muzium dah.. :eek::eek:


http://www.sdsarchitects.in/wp-content/uploads/co/HongLeongsecure/index.htm
 
Sponsored Post

yussys

Super Active Member
Joined
Mar 30, 2011
Messages
7,056
Reaction score
15
Points
65
adeh.. dah kene block...
 

addy

Active+ Member
Joined
Jul 3, 2008
Messages
3,024
Reaction score
29
Points
30
aku pun dapat email dari bank ni tapi x buka akaun pun hehe
 

powell

Active+ Member
Joined
Sep 30, 2009
Messages
4,406
Reaction score
68
Points
30
tektik zaman tok kaduk da ni..haha..
 

lelabah

Active+ Member
Joined
Nov 2, 2007
Messages
4,232
Reaction score
254
Points
51
belambak2 dpt email bank....kadang2 tuh bank yg sama hantar email sampai 4 ke 5 kali sehari bagi amaran update akaun. kekekeh
 

AYAHANDA

Banned
Joined
Jun 9, 2013
Messages
12
Reaction score
0
Points
3
salam..

dipendekkan cerita, aku dapat email untuk mengencing korang untuk mengvarified akaun hong leong korang. oleh kerana kasihan kat si penipu nie, aku isikan jugaklah maklumat2 fake untuk amik hati. kasihan dia, penat2 hantar, aku campak dalam spam folder je.

untuk korang, boleh usya2 website kat bawah. kalu rasa2 nk layan, boleh la isi mana2 yg patut dengan fake id. takde akaun dengan hong leong pun boleh login, sbb bila login korang automatik akan ada akaun dengan hong leong...hahahah....taktik lama nie masih ada agi rupanya..aku ingat dah boleh muzium dah.. :eek::eek:


http://www.sdsarchitects.in/wp-content/uploads/co/HongLeongsecure/index.htm
kasi hancing balik ler bro
 

Mr Petani

Freshie
Joined
Jul 15, 2013
Messages
10
Reaction score
0
Points
3
Memang berlambak skrg. Aku dpt email dr bank rhb, bank rakyat, bank islam dan maybank.. Sume ak isi kutuk2 owner website penipu tu.. Hati2 semua.. Websitenye memang sebijik macam yang betul..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register