Jom Guna Torch Browser..

CG Sponsors




bintang4

Super Active Member
Joined
Mar 4, 2007
Messages
8,528
Reaction score
332
Points
81
Browser ni mmg best untuk org yg suka mendownload torrent mcm aku sambil dengar musik..
Adik beradik chrome browser, tapi siap ada
Intergrated torrent client, ada video grabber (boleh download segala jenis video dgn 1 klik),
boleh stream free music siap ada video clip..sync n share dgn fb, twitter,..ohsemm
Donload and install kat sini:

Code:
http://www.torchbrowser.com/
http://www.youtube.com/watch?v=tEO8FJno1Fc

Stream music


Torrent download
 
Sponsored Post

yussys

Super Active Member
Joined
Mar 30, 2011
Messages
7,056
Reaction score
15
Points
65
mcm menarik je.. hehehe
 

muhdy

Legendary Member
Joined
May 20, 2010
Messages
11,100
Reaction score
37
Points
120
android version ada tak tt?
 

acoms

Fun Poster
Joined
Aug 7, 2008
Messages
624
Reaction score
12
Points
15
rating kurang elok.. laggy... ambo tak try lagi..

"Pros
Looks like Google Chrome
Cons
1) Very laggy
2) Lots of bugs (especially in torrent client)
3) There is no "stop" button for the torrents
4) Torrents sometimes automatically delete themselves
5) Web store apps lag
6) My twitter and facebook got hacked exactly 23min after signing into torch with them
THE LIST REALLY GOES ON
Summary
I highly suggest getting the real Chrome and BitTorrent because this program is NOT reliable, trust me.


Read more: Torch Browser - CNET Download.com http://download.cnet.com/Torch-Browser/3000-2356_4-75740051.html#ixzz2QLb6pCIt"
 

Jkay

Fun Poster
Joined
Jan 11, 2013
Messages
121
Reaction score
4
Points
15
Kenapa Title tunjuk jangan guna tapi masuk saja promote browser itu pula?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register