[email protected] Gi [email protected]~ pic 85: paspot!!

CG Sponsors




Date naK TerbanG


  • Total voters
    0
  • Poll closed .

cput

Super Active Member
Joined
Mar 12, 2008
Messages
6,549
Reaction score
5
Points
65
Kalau ada sesapa nak join kitaorang gi holiday, meh ler..tapi semua tanggunggan sendiri tau..

Setakat neh 6org dah kompem seat (sebab tiket sponsored!)

Destination :
Bali, Indonesia

Date:
AK900 Sat 25 Apr 2009, 1055 hrs
AK905 Mon 27 Apr 2009, 2015 hrs


Stay:
Matahari Bungalow


Kronologi:
Dec 08 - bukak offer kat sesapa nak join
Jan 09 - tgk rate n offer
Feb 09 - plan nak buat grouping passport
Mac 09
(2/3) - dah settle hal passport
(14/3) - gi amek passport--yey! dah siap!!!
(20/3) - dah booking hotel!!
 
Last edited:
Sponsored Post

cput

Super Active Member
Joined
Mar 12, 2008
Messages
6,549
Reaction score
5
Points
65
pic2 keriangan pre-Bali.. :eek:


























dah collect!!

After this waiting for the flight to bali only..
 
Last edited:

L.O.V.E

CG Top Poster Club
Joined
Jul 9, 2007
Messages
28,931
Reaction score
6
Points
120
Kalau ada sesapa nak join kitaorang gi Bali,Indonesia bulan April neh, meh ler..tapi semua tanggunggan sendiri tau..

Setakat neh 6org dah kompem seat (sebab tiket sponsored!)

Kot ada sape nak ikut..meh ler..
saya nak ikut..
passport tak wat lagi neh :-?

lyn perlukan percutian skang nie.. :((
 

cput

Super Active Member
Joined
Mar 12, 2008
Messages
6,549
Reaction score
5
Points
65
reserved for future use 2
 

ejalmlk

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Aug 8, 2008
Messages
10,491
Reaction score
43
Points
120
saya pun nak ikut nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
 

NEMO

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Jan 13, 2007
Messages
109,165
Reaction score
1,041
Points
1,101
huk bali.....stakat ni penah makan limau bali jer...
 

eLLYaNa

CG Top Poster Club
Joined
Apr 17, 2008
Messages
27,295
Reaction score
40
Points
125
hahaha x sempat nak reserved
pi soh admin delete posting lyn
kekekekekeke

*nama aku masuk kan?april ke?bila last booking tarikh?
 

JaMeQ

Legendary Member
Platinum Member
Joined
May 15, 2007
Messages
16,163
Reaction score
101
Points
123
reserved for future use 2
reserved for cput77 use 3

# reserve tuk aku 2 seat..tp lambat lg..so x leh nak kompom gak lagi..:D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register