Jom buat duit dengan Google AdSense

CG Sponsors




sharemalaysia

Legendary Member
Joined
Feb 18, 2010
Messages
13,538
Reaction score
1,016
Points
196

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua pembaca thread ini.

InsyaAllah kali ini saya berkongsi salah satu peluang buat duit online secara PERCUMA dan BERTERUSAN secara online iaitu bagaimana cara buat duit dengan Google AdSense.

YA!, ianya PROGRAM PERCUMA dan boleh dilakukan secara PERCUMA sama ada anda mempunyai atau TIDAK MEMPUNYAI blog/website.



Apa itu Google AdSense?

Secara ringkasnya, Google Adsense ialah salah satu program yang disediakan oleh pihak Google kepada blogger dan webmaster yang ingin menjana pendapatan online dengan cara menyiarkan iklan daripada pihak Google di blog atau web mereka. Bayaran atau income dikira melalui jumlah klik dan paparan (pageviews) yang terhasil.

Amat mudah untuk buat duit dengan Google Adsense, anda hanya perlu memaparkan iklan google kepada pelawat online. Boleh dilakukan TANPA BLOG. Part yang paling susah ialah sewaktu anda ingin memohon kelulusan daripada pihak Google untuk menyertai program Adsense. Ramai yang gagal memohon akaun Google Adsense kerana tidak tahu cara yang betul. Saya pun dulu begitu juga gagal kerana tiada ilmu. Adanya ilmu ini akhirnya lulus dan menjana pendapatan dengan Google AdSense berterusan sehingga sekarang,. Alhamdulilah



Pendapatan Google AdSense.

Anda akan menerima pendapatan dalam USD, boleh dikeluarkan melalui mana-mana bank tempatan dan Western Union. Pengeluaran akan ditukar kepada RM jika anda mahu. Bayangkan nilai pertukaran USD kepada RM jumlahnya 3 kali ganda. Katakan ada meraih $100 dan bila ditukar dalam RM jumlahnya RM300 lebih! Kalau dapat riban? :)


Lihat bukti pendapatan sebagai pemberi semangat dari individu yang telah berjaya.


- Zazali, income bulan 8, 2014 dapat $1100




- Zazali, income bulan 9, 2014 dapat $1900




Mohd Amir, income bulan 9, 2014 dapat $1300




- Saiful Zaidi income bulan 7, 2014 dapat $1024




- Bukti income harian NEWBIE, Oswald Justin




- Mohamad Nor Azam Hanya print statement, bawa pergi bank/Western Union untuk ambil duit.



Berminat dan teringin mendapat income bulanan Google AdSense seperti testimoni di atas?

100% tidak mustahil, anda juga tentu boleh mendapat income seperti ini.

Hanya untuk yang benar-benar berminat untuk berusaha dengan Google AdSense. Jika tak minat, buat apa pun tak boleh jadi!
:)


Kenapa best sangat Google AdSense?

- Ia program real dari Google, buat dengan betul dapat duit pasti dibayar. Syarikat Google bukan scammer.

- Dapat menyertainya dengan PERCUMA.

- Dapat dilakukan santai dan PERCUMA tanpa kos.

- Kebebasan masa. Boleh dijalankan bila-bila masa yang anda suka.

- Pendapatan dibayar setiap bulan.

- Boleh dijalankan TANPA blog/ website.

- Pengeluaran mudah di mana-mana bank dan Western union.

- Boleh dilakukan oleh sesiapa sahaja yang berumur 18 tahun ke atas.



Biar betul dapat hasil lumayan, tapi jual kepada orang?

Niat saya cuma mahu berkongsi cara buat duit PERCUMA Google AdSense supaya anda dapat merasa income tambahan seperti saya saja dan menambah kenalan yang mempunyai minat kepada Google AdSense, tak percaya takpe. Ilmu yang tak buat duit pun bukan percuma dalam dunia ini.


Siapa yang dah berjaya buat income?

Seramai 390+ daripada 400 yang guna ilmu AdSense ini dapat sekurang-kurangnya $100 sebulan... dikalangan mereka juga ramai yang meraih riban2 pendapatan sebulan. Anda boleh saksikan sendiri :)




Pakej ini adalah kaedah sebenar langkah demi langkah bagaimana membuat lebih $1K setiap bulan dengan Google AdSense.




Berminat? Harga yang perlu dibayar untuk mendapatkannya?

Biasanya saya melepaskan peluang ini denggan harga RM150 dan pada promosi2 tertentu RM60.

Untuk kali ini saya tidak menetapkan harganya kepada anda yang benar-benar berminat. Anda tidak perlu membelinya dengan harga yang tertera.

Saya ada deal dan tawaran menarik untuk anda memiliki peluang buat duit Google AdSense ini dengan pembelian yang termurah mungkin untuk yang benar-benar berminat sahaja akan dilayan!



Dapatkanya dengan salah 1 cara pembelian di bawah:


1) Harga yang anda berani tentukan! :D

- Anda boleh pegang janji akan memberikan feedback dan testimoni bila ada dah berhasil kelak kepada saya? Jika boleh, anda ada berani? Mari deal harga terbaik dari anda sendiri untuk ilmu Google Adsense yang berpotensi bagi anda riban2 ni. Silakan, jangan takut malu segan :p

Sila SMS/Call/WhatsApp 0197479364 En. Zazali aka sharemalaysia
.



ATAU


2) PERCUMA! :D

- Mahu dapatkan PERCUMA dengan menyertai 1 lagi projek buat duit berterusan saya di https://bitly.com/1nlZHdg kemudian isikan kod ADSENSE OFFER di Nota Tambahan (jika perlu) yang terdapat dalam borang pembelian.


Jaminan? Tiada yang gagal lagi membuat pendapatan Google AdSense setelah memiliki cara yang betul ini. Kalau dah buat tak dapat income juga, refund! :)cgrock
 
Last edited:
Sponsored Post

sharemalaysia

Legendary Member
Joined
Feb 18, 2010
Messages
13,538
Reaction score
1,016
Points
196
Mahukah anda mencapai pendapatan AdSense seperti ini?

Pendapatan saya ZAZALI NORDIN dengan GOOGLE ADSENSE... boleh jadi RM6000 SEBULAN.. pegawai ada PHD.. ada degree pon takda GAJI bulanan camni.. :)


Pendapatan ni pada hujung bulan 1 2013.. masih fresh lagi SS ni.. ada SEORANG RAKAN FACEBOOK.. beliau juga pengguna teknik saya TERKEJUT BADAK! hehe bila saya login ADSENSE depan mata beliau.. Baru tahu haha jangan pandang enteng pada PPC.. boleh jadi income UTAMA :)






Atau ini?













Selain itu juga, support diberikan bila-bila masa melalui telefon, YM, Facebook dan forum WC atau CG.. Jadi, kalau ada nak tanya apa-apa dah tiada masalah. Tentang keberhasilan pula adalah dijamin, tetapi lumayan atau tidak banyak atau sikit adalah berpandukan penggunaan dan tahap pemahaman pengguna.

Kadar masa yang biasa digunakan untuk mencapai $100 yang pertama tu adalah bergantung sepenuhnya daripada tahap pemahaman penggiat teknik ini. Saya tidak dapat menjawab persoalan tuan ini dengan jawapan yang tepat kerana ada sesetengahnya mengambil masa seawal 1 bulan dah boleh kumpul $100 dan ada juga pengguna sehingga 3 bulan baru dapat kumpul $100. So, ianya memang dikawal sendiri oleh si pengguna.


Apa lagi yang anda mahukan? Saya bukan bercerita HYIP kerana
semuanya sudah TERBUKTI sebelum ini.


"Buy With Confidence"



NAK LIHAT Testimoni LAIN, Tengok sendiri DALAM THREAD! Nak tahu berkesan ke tak?



Sila layan testimonial ini [email protected] DAH BUAT $1000 PAKAI TEKNIK SAYA!! :D (klik yang lebih jelas):




Tambah keyakinan anda dengan BERPULUH-PULULUH Testimonial :) ini:

Apa Kata Mereka...

atau

Puluhan SS orang berjaya di thread [email protected]

atau

Puluhan SS orang berjaya di thread [email protected]




Earnings :))























 
Last edited:

sharemalaysia

Legendary Member
Joined
Feb 18, 2010
Messages
13,538
Reaction score
1,016
Points
196
Earnings 11/2010:eek:









Earnings 12/2010 :eek: :((










Tahun 2011 cukup bulan nanti update lagi..

Update terbaru SS saya bulan 4/11





 
Last edited:

dr_zool

Legendary Member
Joined
May 26, 2009
Messages
13,409
Reaction score
59
Points
120
ebook adsense bru lpas munawar..
xd review ke bro?
 

sharemalaysia

Legendary Member
Joined
Feb 18, 2010
Messages
13,538
Reaction score
1,016
Points
196
Semua dah dah dalam ebook yang aku tulis tu, nak share mana lagi... sila la join hehe
 
Last edited:

silverchair959

Legendary Member
Joined
Dec 21, 2005
Messages
17,442
Reaction score
77
Points
125
aku apply adsense lepas tp seminggu lepas tuh kena disabled...sampai rasa mcm malas
 

aes

Super Active Member
Joined
Apr 12, 2008
Messages
9,557
Reaction score
19
Points
65
mmg minat ngan adsense tp tak tau teknik ....

kalau berbaloi nak beli ni tuan tanah
 

spark

Junior Member
Joined
Oct 14, 2007
Messages
91
Reaction score
0
Points
6
siapa yang nak akaun adsense boleh contact aku segera... Kesian korang....
 
Sponsored Post
Top
Log in Register