BTC USD 37,263.6 Gold USD 1,818.20
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Movie Jom Bagi Bintang Movie Terakhir yang Anda Tonton!

ShahWC

Junior Member
Messages
62
Joined
Aug 28, 2013
Messages
62
Reaction score
0
Points
6
Thread ni dibuka untuk CG semua bagi rating 1-10 dekat movie yang terakhir anda tengok setakat ini.

Ok bermula dengan saya,

World War Z
8/10

Boleh tahan cerita ni! hehe :)
 
Sponsored Post

8itis9

Active Member
Messages
2,172
Joined
Sep 9, 2013
Messages
2,172
Reaction score
11
Points
30
last aku tgok movie, 2 ke 3 minggu lepas ntah. "man from wherever". korea movie. won bin berlakon.. perh.. sedih siot. berlenang gak air mata aku. sbb usaha gigih dia nak selamatkan seorang budak pompuan dari geng2 kongsi gelap.

aku bagi 9/10
 

engineeringdead

Active Member
Messages
1,619
Joined
Dec 29, 2008
Messages
1,619
Reaction score
1
Points
25
KL Gengster 2 (2013)

6/10 - Sebab jalan cerita ada tapi isi kurang, dari mula smpai ending begadoh. Babak rogol tu dah overated, xyah ade pun xpe
 

babyblacky

CG Top Poster Club
gem
Messages
20,139
Joined
Feb 24, 2011
Messages
20,139
Reaction score
213
Points
123
Grown Ups 2 ... 3/10..
jauh dari citer asal #:-S
 

agen14

Super Active Member
Messages
8,819
Joined
Nov 21, 2009
Messages
8,819
Reaction score
72
Points
75
Malam tadi tengok now you see me.. Dpt 7/10.. Ending yang diluar jangkaan.. Siot tertipu aku..
 

tr4falgar

Super Active Member
gem
Messages
7,206
Joined
Oct 14, 2012
Messages
7,206
Reaction score
721
Points
126
Semalam bru tgk juvana .. 7/10 .. botak insaf akhirnya ..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register