BTC USD 81,949.8 Gold USD 4,136.44
Time now: Jun 1, 12:00 AM

` Jom Apply Jom !!! [THREAD CLOSED]

abg jedi, abg syam, abg zaimi takkan tgk aje.. hehehe.. besok form akan di hantar .. PM/SMS saya utk apply :">
 
salam bro.. takde pintu belakang daa.. kena lalu depan jugakk

komfem 6 bulan selepas permohonan di reject baru bole apply semula :D

jumpa lagi bulan june nanti ok! :)cgrock

haha... ok2.. demi mu sanggup ku tunggu... :))
 
jom apply jom! kad kredit islamik terbaik di abad ini ! jgn ketinggalan memilikinya!!
 
salah satu kelebihan kad ini adalah ianya di lindungi oleh takaful insurans berkelompok. di mana waris tidak perlu risau jika pemegang kad meninggal dunia. baki kad kredit (amoun) tidak perlu di byr waris kerana di lindungi insurans!! best kan? apa lagi? jom apply jom!!
 
Terima kasih kepada semua pemohon online yg memberikan kerjasama anda dengan baik. jika ada terdapat sebarang pertanyaan bule terus hubungi saya!!

kepada Offline applicants yg duduk di sekitar banting, sepang, klia, nilai, salak tinggi, bule buat appoinment hari ni dan besok! saya available full day! hehe

TQ very much.. i love a cooperation in CG. :)cgrock
 
anda sibuk bekerja? takde masa ke bank rakyat kerana jauh dari tempat anda?

saya ada penyelesaiannya.. ikuti program jom apply jom sekarang!! pm/sms saya
 
salam tt...
klu b/list x bole mohon ekk??

wsalam. sori tak layak tuan. bule mohon tapi akan di reject kat sana nanti. :D

mari mari jom apply kad kredit islamik bank rakyat!! tracking no utk pos ekspress updated at first page :)paid
 
Back
Top
Log in Register