CG Sponsors




mangacrazie85

Fun Poster
Joined
Aug 22, 2008
Messages
567
Reaction score
0
Points
10
aslkm pd semua warga CG..

sperti tertera sya mncari jersi club dri jepon..ada jumpa ada org jual, tapi harga jauh mahal berbanding dgn jersi club EPL etc. so sya harap jika ada warga CG yg berniaga jersi relica/gred AAA atau sesaipa yg sudi mmbantu, harap dpt hubungi sya( reply jer kat thread ni or PM pon boleh aja).

disini sya serta kan antara jersi2 club jepon yg sya jumpa di internat. 2-3 jersey tu mmg comfirm ada replica..tapi yg selebih yer tu mungkin cuma dpt di thailand kot( sbb sya pernah jumpa website, org thailand jual). harap ada yg sudi membantu.TQ

 
Sponsored Post

mangacrazie85

Fun Poster
Joined
Aug 22, 2008
Messages
567
Reaction score
0
Points
10
takder ke saper2 yg niaga jersey kat sini yg ada jersi jepon nih??
or bro2 yg dok utara tu klo pernah nmpak jersi ni..bgtau la yerk.
 

akunobita

Super Active Member
Joined
Nov 28, 2009
Messages
6,825
Reaction score
108
Points
73
boss bajet berapa?
aku boleh tlg carikan.
 

taufic

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Feb 6, 2008
Messages
14,651
Reaction score
692
Points
161
aku pon dok cari
tp smua size M saja
fail betoi
 
Sponsored Post
Top
Log in Register