jalan jalan carik makan

CG Sponsors




eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
jom share tempat makan baru kawasan kau orang yang best untuk gang lain gi try :D:D:D
 
Sponsored Post

haudli

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jul 15, 2009
Messages
47,313
Reaction score
442
Points
136
kat muar bole pegi kat sabak awor..port ikan bakar yg sungguh mantap..
 

haynee

Junior Member
Joined
Jan 28, 2010
Messages
83
Reaction score
0
Points
6
kat KL saya suka pergi makan kat cozy house kat great eastern mall.mee kari dia sedap giler.memeng rasa tak rugi kalu try
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
kat KL saya suka pergi makan kat cozy house kat great eastern mall.mee kari dia sedap giler.memeng rasa tak rugi kalu try
tunggu mee kari insyi ajer lah :))
 

insyi©

CG Top Poster Club
Joined
Mar 1, 2008
Messages
28,101
Reaction score
177
Points
123
ekekekke...

ptg tadi aku gi makan kat Look Point...bukit ampang....first time aku gi situ...selalu dok lalu jer...tak pernah singgah pun. rupanya ada 6 restoran area situ.....aku gi yg kat LookView...western....sblm tu ada bread & olives...mmg nampak ada class tempat tu tp aku baca kat internet...mknn tak brp best...sbb tu meditranean cuisine....

sblh dia ada Haven...pun cam best gak...siap ada shisha lagi...ekekek...bwh tempat aku makan tu, ada restoran Gasoline Stove...plg tinggi...panorama restaurant...haaa...yg tu sapa nak makan kat menara tinjau tu, leh la....bwh sekali....ada restoran melayu...Pakngah ke apa namanya ntah....tp parking...mahal...mula2 masuk dah RM2....naik ke puncak...RM3 lg...kalau sapa larat menapak panjat bukit tu..blh la save RM3....

tp aku sanggup korbankan RM3 drpd korbankan tenaga aku...ekekeke...

makanan.....steak dia best....Mr.K order air apple juice big glass....mmg besar sungguh gelas dia.....terkejut aku....kalau aku tu...konpem tak abis dah.....:D

nnt next location...mee tarik kajang....:D
 

insyi©

CG Top Poster Club
Joined
Mar 1, 2008
Messages
28,101
Reaction score
177
Points
123
tunggu mee kari insyi ajer lah :))
hang mai ke masa aku wat mee kari? :-?

mcm tak jer....hang sangkut kat kedai...ada customer...:))

mee bandung ada la.....:D
 

erDrAg00n

Moderator
Joined
Dec 22, 2007
Messages
13,729
Reaction score
5
Points
120
huahuahua...
nak naga rekemen yang ada kat bera o temerloh ke??
 

akuinsan

Active+ Member
Joined
May 26, 2008
Messages
4,839
Reaction score
4
Points
25
hang mai ke masa aku wat mee kari? :-?

mcm tak jer....hang sangkut kat kedai...ada customer...:))

mee bandung ada la.....:D
bile nak buat mee bandung kak..??
nak msuk dalam planner tarikh tu..:">:">

:p
 
Sponsored Post
Top
Log in Register