Istilah Jawatan

CG Sponsors




[email protected]@

Junior Member
Joined
Jan 1, 2010
Messages
53
Reaction score
1
Points
11
saya nak tanya lah pada CG members...

Kawan saya ni nak wat resume tuk apply new job la.. tp masalh dia .. dia ni tak tau jawatn dia dipanggil pe seblumnye.. istilah yg sy bg dia tak setuju :eek: so dia ni keje camni.. dia ni boy.. mana bos pegi dia ikut teman bos.. klu ada brg tinggal kat office dia kene gi amik bagi bos.. dia ni cam on call je dari bos dan tunggu arahan.. company dia construction.. sekian :D
 
Sponsored Post

balang

Super Active Member
Joined
Aug 28, 2009
Messages
7,450
Reaction score
82
Points
80
dia ni lebih kurang cam PA(personal Assistant) kot tt,
 

Cameo

Active+ Member
Joined
Dec 29, 2008
Messages
3,098
Reaction score
81
Points
30
semacam je post tu.. bos tu laki ke pompuan??
 
Sponsored Post
Top
Log in Register