Introducer Current Akaunt maybank By POS

Recommended Brokers


wantrader82

Active+ Member
Joined
Oct 8, 2008
Messages
3,926
Reaction score
119
Points
33
Anda ingin memiliki & mempunyai :

1. Perniagaan yang hebat?
2. Syarikat yang hebat?
3. Pejabat yang hebat?
4. Lokasi yang hebat?
5. Akaun perniagaan yang hebat?

Apakah kateria yang perlu anda ada dan ketahui?
Salah satu daripadanya adalah dengan memiliki akaun syarikat yang hebat.
Ia lebih dikenali dengan Current Akaun (Akaun Semasa)?

Ciri-ciri Akaun Semasa Bank
Akaun Ciri-ciri utama akaun semasa adalah seperti berikut:
1. Akaun bank semasa beroperasi untuk menjalankan perniagaan.
2. Ia adalah akaun bank tanpa faedah.
3. Ia memerlukan baki minimum yang lebih tinggi untuk dikekalkan berbanding dengan akaun simpanan.
4. Penalti yang dikenakan jika baki minimum tidak dikekalkan dalam akaun semasa.
5. Ia mengenakan faedah ke atas dana jangka pendek yang dipinjam dari bank.
6. Ia adalah bersifat berterusan kerana tidak ada tempoh tetap untuk mengadakan akaun semasa.
7. Ia tidak menggalakkan tabiat menabung dengan pemegang akaun.
8. Banker memerlukan KYC (Tahu Pelanggan anda) norma siap sebelum membuka akaun semasa.
9. Objektif utama akaun bank semasa adalah untuk membolehkan ahli perniagaan untuk menjalankan transaksi perniagaan mereka dengan lancar.
10. Tidak ada sekatan ke atas bilangan dan jumlah deposit.
11. Terdapat juga ada sekatan ke atas bilangan dan jumlah pengeluaran dibuat, selagi pemegang akaun semasa mempunyai dana dalam akaun banknya.
12. Secara umumnya, bank tidak membayar apa-apa kepentingan dalam akaun semasa. Pada masa kini, beberapa bank-bank membayar faedah ke atas akaun semasa.

Anda menghadapi masalah mencari introducer kepada Maybank?

Kami boleh anda dengan cara berikut.

1. Ambil borang @ kad Maybank daripada Maybank di kawasan mana anda hendak buka akaun semasa.

2. Poskan borang @ kad Maybank tersebut berserta dengan satu (1) lagi sampul surat pos laju beralamat sendiri kepada kami.

3. Selepas kami tandatangan dan cop, kami akan memberitahu anda .

4. kami akan pos kembali dokumen anda dengan segera.


Untuk keterangan lanjut boleh hubungi kami di talian:

1. Telephone : +60127292850

2. What Apps : 0127292850

3..Website :http://kaya-knowledge.blogspot.com
 
Last edited:
Sponsored Post

kotak85

Fun Poster
Joined
Mar 20, 2013
Messages
880
Reaction score
15
Points
15
boleh ke bos? bukan bank nk introducer yg bukak akaun dekat bank die jugak ke?
mase koi bt die nk cmtu la hri tu.
 

min9797

Active+ Member
Joined
Aug 13, 2008
Messages
3,093
Reaction score
90
Points
30
Ada caj tak bos..ke buat khidmat masyarakat :D
 

taza

Active+ Member
Joined
Mar 1, 2007
Messages
3,298
Reaction score
0
Points
20
cam berminat gak nak tau :)
 

wantrader82

Active+ Member
Joined
Oct 8, 2008
Messages
3,926
Reaction score
119
Points
33
boleh ke bos? bukan bank nk introducer yg bukak akaun dekat bank die jugak ke?
mase koi bt die nk cmtu la hri tu.
tak perlu tuan....saya pernah introduce orang dari perlis,melaka dan penang.bank nak kad [email protected] refferal yang dicop dan tandatangan sahaja.
 

sena21

Active Member
Joined
Feb 13, 2011
Messages
1,647
Reaction score
1
Points
25
Super trusted.. otai vending machine ni. Hehe
 
Sponsored Post
Top
Log in Register