BTC USD 35,585.3 Gold USD 1,764.43
Time now: Jun 1, 12:00 AM

dloanman

CG Top Poster Club
Joined
Apr 15, 2012
Messages
27,595
Reaction score
2,046
Points
206

3,571 views
•May 26, 2020
29.6K subscribers

Penafian :- Channel Ini adalah "Content Creator" di Youtube dan Tidak Terlibat dengan Mana-mana Parti Politik atau dibiayai oleh mana-mana pihak.

Setiap Kandungan video yang di Muat Naik " Upload " adalah hanya sebagai Pendapat Peribadi dan juga Komentari Semula dari Video asal Pemilik Hak Cipta "Sebagai Penggunaan Wajar" Video yang di terbitkan ini hanyalah sebagai 1 Pandangan, Kritikan dan Hujahan Peribadi sebagai Rakyat Malaysia, Sebagai Negara yang mengamalkan kebebasan Bersuara " Demokrasi " seseorang individu dibolehkan bersuara, kritik, dan memberi pandangan selagi ia Tidak menjejaskan Keharmonian Negara, Perpaduan Kaum dan Juga Insitusi Raja dan Perlembagaan .

Perhatian :- Channel " Handal " Tidak akan bertanggungjawab dengan Setiap Komen individu yang ditinggalkan di ruangan Komen dibawah. Maka ia Menjadi tanggungjawab Setiap individu yang menggunakan Platform Youtube bagi memberi pandangan ,komen, secara wajar dan berhemah tanpa menimbulkan sebarang Provokasi dan Juga komen yang tidak Berasas, sama ada dari segi tuduhan fitnah atau sebaliknya.
 

CG Sponsors
Top
Log in Register