InstaFX Perak - Insta Learning Systems Sdn Bhd

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.17415
USD / JPY
106.524
GBP / USD
1.30527
USD / CHF
0.91714
USD / CAD
1.33002
EUR / JPY
125.075
AUD / USD
0.71421

CG Sponsors




akbal

Active Member
Joined
Nov 11, 2016
Messages
1,410
Reaction score
5
Points
35
mudah juga sistem forexcopy ni...ada tak agaknya otai2 yang sudi bagi copy akaun trade
tengok dekat website je mudah selalu ada senarai top5 manager yang performance nya bagus
 
Sponsored Post

Zafril

Active Member
Joined
Oct 6, 2016
Messages
1,378
Reaction score
7
Points
35
tengok dekat website je mudah selalu ada senarai top5 manager yang performance nya bagus
bagus ni nak dapatkan info dan pilihan manager yang ada good performance terbaik teruskan berkongis info sebegini semoga bermanfaat untuk semua pedagang
 

syazrizal

Active Member
Joined
Nov 11, 2016
Messages
1,460
Reaction score
6
Points
25
bagus ni nak dapatkan info dan pilihan manager yang ada good performance terbaik teruskan berkongis info sebegini semoga bermanfaat untuk semua pedagang
bagus ada info macam tu senang nak buat pilihan.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register