InstaForex Tournament 2008

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.16394
USD / JPY
105.409
GBP / USD
1.2758
USD / CHF
0.92569
USD / CAD
1.34097
EUR / JPY
122.690
AUD / USD
0.70226

CG Sponsors




Status
Not open for further replies.
Sponsored Post

mynor5535101

Active+ Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
4,452
Reaction score
186
Points
33
Max Trade Size=10 lot
Max open position=5 position

POSITION kalau buka lebih dari 10 lot.... server akan REJECT
Kalau nak buka POSITION no 6 ..kalau ada 5 position masih open, server akan REJECT


ISU disqualified tak timbul

Saya pelik ramai yang tak dapat beza antara max trade size dan open position
 

moneymaker3000

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Mar 24, 2007
Messages
25,255
Reaction score
516
Points
176
tapi encek mynor...ada ramai yg buka lebey dari 10lot tapi server tak reject pun?
 

atlantis

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Feb 3, 2008
Messages
35,221
Reaction score
767
Points
161



aku tidur dulu.. :D:)):eek:
 

kni

Legendary Member
Joined
Dec 14, 2007
Messages
10,394
Reaction score
161
Points
138
Max Trade Size=10 lot
Max open position=5 position

POSITION kalau buka lebih dari 10 lot.... server akan REJECT
Kalau nak buka POSITION no 6 ..kalau ada 5 position masih open, server akan REJECT


ISU disqualified tak timbul

Saya pelik ramai yang tak dapat beza antara max trade size dan open position
kasi clear...

setiap 1 post boleh bukak maksimum 10 lot shj.
setiap kali tread, boleh bukak maksimum 5 post shj...


ada betul ker???
 

pagiygglpkinisdhtrg

Active+ Member
Joined
Apr 26, 2008
Messages
3,795
Reaction score
405
Points
41
rilex ar kengkawan. kita trade enjoy je. duit virtual kan. kalau nak menang jauh sekali. trader indon lagi ramai yang pawe2 dari kita:)paid
 
Status
Not open for further replies.
Sponsored Post
Top
Log in Register