BTC USD 35,786.3 Gold USD 1,876.86
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Infinity Rewards - FreeBiz2u.Net

impiandesire

Fun Poster
Joined
May 6, 2008
Messages
247
Reaction score
0
Points
10
Come and Enjoy Benefit From This Unique Program With Infinity Rewards Simply Get Better All The Time & Bringing You Endless Rewards.

FREE HOLIDAYS CHINA, INDO, THAI & M'SIA AND MANY MORE


slide1mr.jpg


slide12u.jpg


slide15i.jpg


CONTACT ME FOR FUTHER INFORMATION.

YOU WON'T BELIEVE WITH JUST RM200/7 DESTINATION, YOU CAN HAVE A NICE MEMORIALABLE VACATION WITH YOUR FAMILY & GET LUCKY DRAW RM650/LOT.

http://www.scribd.com/full/43362496?access_key=key-fmmkvwawry1y3zircbg
 
Sponsored Post

tokmat™

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Dec 23, 2005
Messages
33,932
Reaction score
277
Points
136
keluar juga thread bisnes ni.... :)
 

aBe_kun89

Active Member
Platinum Member
Joined
Jun 24, 2010
Messages
2,309
Reaction score
43
Points
35
Abang fadhil kita terjah bisnes baru lagi..huhu...projek TM hari tuh baru dok hangat lagi..
 

impiandesire

Fun Poster
Joined
May 6, 2008
Messages
247
Reaction score
0
Points
10
biz apa ni yerkk

Biz ini menawarkan rewards berbentuk percutian, kecantikan, tinted kereta dan banyak lagi akan menyusul kemudian.

Disamping hit rewards berbentuk travel, anda layak dapat lucky draw yang sangat-sangat HOT mmg :)paid

Malam ni jumpa di Hilton Hotel, KL Sentral. Jom Ramai-Ramai Ke Sana. (jam 8.00 malam)
 

impiandesire

Fun Poster
Joined
May 6, 2008
Messages
247
Reaction score
0
Points
10
keluar juga thread bisnes ni.... :)

Dah keluar apa lagi tokmat, jom sama-sama terjah. Nanti wallet sia leh share2 ngan tm n group under sia kalau tak jadi mcm hari tu wallet susah nak trade sbb kena under group yg sama.
 

impiandesire

Fun Poster
Joined
May 6, 2008
Messages
247
Reaction score
0
Points
10
Abang fadhil kita terjah bisnes baru lagi..huhu...projek TM hari tuh baru dok hangat lagi..

Projek TM tu masih bergerak, skang tunggu hp sampai je, upline sia check status besok kat opis. Produk kena baik baru bleh meletop. Prospek nk join pun dh que ni. Bro plak bile nak join.

:)paid
 

impiandesire

Fun Poster
Joined
May 6, 2008
Messages
247
Reaction score
0
Points
10
Simple dengan RM200 je anda berpeluang untuk menikmati percutian ke 7 Destinasi Terkemuka. Tanpa perlu penin memikirkan kos penginapan n makanan. Yang paling best lucky draw tanpa henti.
 

tokmat™

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Dec 23, 2005
Messages
33,932
Reaction score
277
Points
136
Dah keluar apa lagi tokmat, jom sama-sama terjah. Nanti wallet sia leh share2 ngan tm n group under sia kalau tak jadi mcm hari tu wallet susah nak trade sbb kena under group yg sama.
sedang menilai2 lagi..... :)
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register