BTC USD 63,462.5 Gold USD 1,769.10
Time now: Jun 1, 12:00 AM

IKOFX Pre-Announce: Grab Your Debit Card With IKOFX

pijoe

Legendary Member
Paid Membership
Joined
Jun 11, 2008
Messages
13,511
Reaction score
1,381
Points
231
5255089676_0135451e40_b.jpg


Sila layari www.ikofx.com

Maklumat lanjut dan terkini mengenai debit card ini akan saya update kemudian once saya receive more info daripada IKOFX.
 
Last edited:
Sponsored Post

adar

Super Active Member
Paid Membership
Joined
Dec 20, 2005
Messages
9,027
Reaction score
215
Points
73
tahniah atas pengeluaran kad debit.
 

pijoe

Legendary Member
Paid Membership
Joined
Jun 11, 2008
Messages
13,511
Reaction score
1,381
Points
231
tahniah atas pengeluaran kad debit.

Next year akan ada lagi perubahan yang +ve daripada ikofx yang akan kembangkan hidung kami sebagai supporter ikofx... :D:D:D
 

pijoe

Legendary Member
Paid Membership
Joined
Jun 11, 2008
Messages
13,511
Reaction score
1,381
Points
231
saya nak apply debit card ikofx nih... tunggu info and application form je nih. :D:D
 

taufic

Legendary Member
Paid Membership
Joined
Feb 6, 2008
Messages
14,651
Reaction score
694
Points
161
nak apply gak nanti
senang nak mencocok :D
 

sawamura

Legendary Member
Joined
Mar 24, 2010
Messages
12,479
Reaction score
925
Points
161
rasanya sama macam insta gak nih depo broker mesti xleh wd ker debit card kan :-?

tapi lain2 best ler.. dapat cash sekelip mata..

p/s:- kalo dari acc WD ker LR pon ada charge gak kan.. so baik guna debit card :)paid
 

tapirbawaklori

Super Active Member
Joined
Oct 24, 2007
Messages
8,149
Reaction score
207
Points
73
caya lah...hidup balik la iko aku lepas ni..tahun depan aku pulun semua..
 
Sponsored Post

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.16397
USD / JPY
114.288
GBP / USD
1.38064
USD / CHF
0.92259
USD / CAD
1.23546
EUR / JPY
133.027
AUD / USD
0.74832

CG Sponsors




Top
Log in Register