BTC USD 60,083.2 Gold USD 1,733.02
Time now: Jun 1, 12:00 AM

IkoFX - ikofx.com

joned

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Sep 6, 2008
Messages
9,333
Reaction score
92
Points
80
Jenis2 akaun trading di IKOFX

Mini Account 1:1000 Maximum Leverage
#4decimals

Standard Account 1:500 Maximum Leverage
#4decimals & #5decimals

ECN Account 1:200 Maximum Leverage
#5decimals

Pastikan anda memilih jenis akaun yang sesuai dengan anda.
 
Sponsored Post

joned

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Sep 6, 2008
Messages
9,333
Reaction score
92
Points
80
jika anda ingin melakukan deposit semula,
pastikan baki akaun anda tidak negatif. Jika negatif klik link wsap di bawah atau hubungi ib anda.
 

joned

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Sep 6, 2008
Messages
9,333
Reaction score
92
Points
80
assalamualaikum dan selamat sejahtera.
segala urusan di IKO beroperasi seperti biasa.
 

joned

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Sep 6, 2008
Messages
9,333
Reaction score
92
Points
80
Depo dan withdraw

Rate atau kadar tukaran ikofx untuk akaun baru yang bermula dari nombor 21xxxxx adalah:

Rate deposit : rm4.20
Rate withdrawl : rm4.00
 

joned

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Sep 6, 2008
Messages
9,333
Reaction score
92
Points
80
assalamualaikum dan selamat sejahtera..
esok dah boleh berdagang kembali di IKO selapas bercuti 2 hari.
 

joned

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Sep 6, 2008
Messages
9,333
Reaction score
92
Points
80
Untuk urusan withdrawal boleh lah request terus di dalam cabinet dengan memilih button Fund Withdrawal dan memilih
button WITHDRAW THROUGH LOCAL DEPOSITOR dan kemudian memilih saya Arizuan Bin Mat Arif sebagai Local Depositor anda. Pastikan anda memberi butir2 terperinci sebelum submit.

Untuk request withdraw, sila lakukan di dalam trader's cabinet.
Ikut langkah2 berikut:-

1) Login cabinet
2) Pilih button 'Fund Withdrawal'
3) Pilih button 'WITHDRAWAL THROUGH LOCAL DEPOSITOR'
4) Lengkapkan maklumat acc anda dan pilih Local Depositor 'Arizuan Bin Mat Arif'
5) Kemudian click 'PROCEED WITHDRAWAL'

Withdrawal request anda akan di proses dalam masa 24jam.


* PENTING sila baca.

Format perjalanan withdraw anda adalah seperti berikut,

1. Anda request withdraw di cabinet.
2. Withdraw request anda akan di review oleh pihak IKOFX.
3. IKOFX berpuas-hati dan akan approve withdraw anda dengan menolak USD dari dalam akaun trading anda.
4. Withdraw request anda akan sampai ke dalam cabinet saya (IKOFXM).
5. IKOFXM akan memproses/completekan withdraw itu dengan transfer RM ke akaun anda berpandukan maklumat yang anda isi.
6. USD akan masuk ke dalam cabinet IKOFXM, disini berlaku exchange USD-RM.
7. Segala proses ini akan mengambil masa 24jam.

Diharap semua memahami proses perjalanan withdraw anda disini dan sila fahami proses ini
 

joned

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Sep 6, 2008
Messages
9,333
Reaction score
92
Points
80
jika anda ingin melakukan deposit semula,
pastikan baki akaun anda tidak negatif. Jika negatif klik link wsap di bawah atau hubungi ib anda.
 

Fnatic

Fun Poster
Joined
Mar 8, 2009
Messages
411
Reaction score
3
Points
15
kenapa akaun tak boleh open new order. (button new order grey out)
manual..
utk mt5 dan juga mobile app.

Unable to open new order - Copy (2).png
 

harley

Super Active Member
Joined
Aug 24, 2009
Messages
5,290
Reaction score
19
Points
65
Aku ada problem dgn ikofx. Pukul 6.30 pagi tadi aku dah close semua pair ea dalamm profit 145usd tak silap. Hold dari minggu lepas.lepas tu aku tidur.

Bangun2 dlm pukul 1pm . Tiba2 position tu masih ada dan skrng keadaan negatif floatong. Garu kepala jap aku ?

Nak kasi bukti aku tak ss masa close tadi. Tak penah lak aku buat cm tu

Nak buat cm ni bos ? Aduhhh. Tak penah jadi cm ni.
Tak pasal2 skrng ni aki kena close balil dalam keadaan rugi pulak
 

joned

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Sep 6, 2008
Messages
9,333
Reaction score
92
Points
80
jika anda ingin melakukan deposit semula,
pastikan baki akaun anda tidak negatif. Jika negatif klik link wsap di bawah atau hubungi ib anda.


semua dah settle...wsap pada link di bawah jika ada masalah lagi.
 
Sponsored Post

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.19092
USD / JPY
109.432
GBP / USD
1.37438
USD / CHF
0.92280
USD / CAD
1.25665
EUR / JPY
130.279
AUD / USD
0.76212

CG Sponsors




Top
Log in Register