IkoFX - ikofx.com

Recommended Brokers


Forex Chart

Sponsored Post

MOD jr.

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
May 29, 2008
Messages
23,556
Reaction score
125
Points
133
Ada 3 jenis akaun Ikofx...anda boleh buat pilihan akaun jenis mana yg disukai. Jika tak suka tidak boleh auto setting ke akaun jenis lain. Hanya perlu tidak aktif di akaun tersebut dan buka akaun baru dalam kabinet yang sama :)
semudah ABC..mungkin ada yg dah improve skill, teknika,analisis,,,leh change margin hehe

nak open akaun lain pun boleh untuk rasa perbezaan akaun mini etc
 

joned

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Sep 6, 2008
Messages
9,047
Reaction score
72
Points
70
Bagaimanakah cara mengesahkan akaun saya / mengapa akaun saya tidak disahkan?


2 dokumen mesti dimuat naik untuk pengesahan akaun
Satu salinan bukti bukti dan alamat bukti.

Contoh: -

1. Bukti ID, iaitu: - Kad pengenalan atau Pasport.
2. Bukti Alamat, iaitu: - Penyata bank, Penyata bil utiliti (bil air, bil elektrik atau bil telefon) atau lesen memandu.

Nama dan Id yang ditunjukkan pada dokumen untuk bukti identiti mestilah sama dengan butir-butir yang didaftarkan di kabinet dan untuk bukti alamat nama dan alamat mestilah sama dengan butir-butir yang didaftarkan di kabinet.
 

gundurowo

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Dec 27, 2007
Messages
8,430
Reaction score
269
Points
81
apa khabar semua??

maaf lmbat reply mana yg pm tu ye.. ada hal sket

teruskan trading di ikofx
 

MOD jr.

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
May 29, 2008
Messages
23,556
Reaction score
125
Points
133
Depo dan withdraw

Rate atau kadar tukaran ikofx untuk akaun baru yang bermula dari nombor 21xxxxx adalah:

Rate deposit : rm4.20
Rate withdrawl : rm4.00

untuk akaun lama yang bermula dari 209xxxxx adalah kekal 3.7 dan 3.5​
 
Sponsored Post
Top
Log in Register