Iklan percuma untuk semua

CG Sponsors




fizex81

Fun Poster
Joined
Nov 24, 2008
Messages
440
Reaction score
71
Points
25


Kepada warga CG, aku dah create iklan site secara percuma.
jadi lah org pertama submit iklan korang.

kelebihan iklan aku:


  • takde moderator, boleh terus submit , edit atau delete.
  • boleh submit berapa byk iklan ( Sori no affiliate, kalo ada aku delete terus )
  • Boleh upload 4 gambar ( maks 200kb je buat masa ni )
  • contact owner terus
  • tak bayar sesen pun, sukati korang nak letak iklan tp jgn submit benda yg sama berulang2 psl ni auto SPAM

Join kat sini
wow.moneyblink.com
 
Top
Log in Register