BTC USD 24,089.1 Gold USD 1,779.36
Time now: Jun 1, 12:00 AM

IKLAN PERCUMA di WWW.IKLANRIA.COM

onbehalf

Active+ Member
Messages
4,805
Joined
Sep 13, 2007
Messages
4,805
Reaction score
1
Points
25
Salam Sejahtera Kepada Semua Rakan-Rakan CG dan di luar sana:)

Media Iklanria(002077922-T)adalah milik penuh bumiputera dan ianya terbuka kepada semua rakyat bumiputera dan bukan bumi untuk beriklan apa juga jenis perniagaan / produk anda di www.iklanria.com

Saya Abdul Razak selaku wakil dari Media Iklanria, menawarkan pengiklanan percuma selama 30 hari di laman web kami. Ianya senang, cepat, mudah dan berkesan.:eek:

Please Check Our New Updated at WWW.IKLANRIA.COM if you wanna to ads your business / products free for 30 days, just sms 012-9257030 for booking. Thank You.#:-S

Sila Lihat Paparan Terkini di WWW.IKLANRIA.COM sekiranya anda ingin mengiklankan perniagaan / produk anda secara percuma selama 30 hari, sms 012-9257030 untuk tempahan. Terima Kasih.#:-S


Kami juga menawarkan pengiklanan berbayar, ianya semurah RM10 Sebulan / RM 50 Setahun.:)paid
 

Attachments

  • iklanria.jpg
    iklanria.jpg
    94.1 KB · Views: 31
Last edited:
Sponsored Post

onbehalf

Active+ Member
Messages
4,805
Joined
Sep 13, 2007
Messages
4,805
Reaction score
1
Points
25
Update WWW.IKLANRIA.COM 20/11/2011

Inilah laman web yang dibuat oleh bumiputera sepenuhnya, saya berharap ianya dapat sambutan oleh rakan rakan CG dan pelanggan di luar sana. Kami juga ada menyediakan ruangan chat untuk anda berinteraksi dengan kami menggunakan chatroll, facebook dan twitter.

Saya harap ianya berjaya, sokongan anda adalah amat diperlukan. Anda juga boleh post apa apa komen di paparan thread CG ini.

Pihak kami akan mengemaskini setiap hari.

:D- TERIMA KASIH -:D
 

onbehalf

Active+ Member
Messages
4,805
Joined
Sep 13, 2007
Messages
4,805
Reaction score
1
Points
25
Anda inginkan perniagaan atau produk anda disiarkan di www.iklanria.com secara percuma? Sila layari laman web kami atau email ke kami untuk disiarkan secara percuma.
- Terima Kasih -
 

mohdradzi

Active Member
Messages
1,104
Joined
Oct 10, 2007
Messages
1,104
Reaction score
132
Points
33
maaf tt ... nampak macam ada perkhidmatan "ayam" jer .. kat bahagian services tu ... atau aku yg silap :-?:-?:-?
 

onbehalf

Active+ Member
Messages
4,805
Joined
Sep 13, 2007
Messages
4,805
Reaction score
1
Points
25
maaf tt ... nampak macam ada perkhidmatan "ayam" jer .. kat bahagian services tu ... atau aku yg silap :-?:-?:-?

Kami adalah syarikat pengiklanan yang menawarkan perkhidmatan iklan sahaja. Sekiranya berminat, anda boleh cuba perkhidmatan iklan ini secara percuma selama 3 hari di www.iklanria.com

Kami akan mengiklankan apa sahaja perniagaan anda atau produk anda.

-Terima Kasih -
 

onbehalf

Active+ Member
Messages
4,805
Joined
Sep 13, 2007
Messages
4,805
Reaction score
1
Points
25
Update WWW.IKLANRIA.COM 21/11/2011

WE HAVE CURRENTLY UPDATE OUR WEB WWW.IKLANRIA.COM WITH NEW VERSION LIGHT & EASY. ADVERTISE WITH US FREE FOR 3 DAYS. YOU CAN ADVERTISED ANY KIND OF BUSINESS OR PRODUCT WITH US

KAMI TELAH MENGEMASKINI LAMAN WEB KAMI WWW.IKLANRIA.COM DENGAN VERSI YANG BARU SENANG, MUDAH, CEPAT & BERKESAN. IKLAN PERCUMA DENGAN KAMI SELAMA 3 HARI. ANDA BOLEH MENGIKLAN APA SAJA PERNIAGAAN ATAU PRODUK DENGAN KAMI.

- Terima Kasih -
 

onbehalf

Active+ Member
Messages
4,805
Joined
Sep 13, 2007
Messages
4,805
Reaction score
1
Points
25
Iklan Percuma di www.iklanria.com

B.U.M.P

Anda inginkan perniagaan atau produk anda disiarkan di www.iklanria.com secara percuma? Sila layari laman web kami atau email ke kami untuk disiarkan secara percuma.
- Terima Kasih -


P/s : PASTIKAN ANDA CLICK DI FREE ADS UNTUK DI IKLANKAN SECARA PERCUMA
 

MyWork

Active+ Member
Messages
4,502
Joined
Mar 3, 2011
Messages
4,502
Reaction score
9
Points
25
keyword kat google? masuk 1st page x? lg bgus klo iklan percuma je, klo 3 hari je cm xckup pla. klo yg berbyr ni cm xbest je. lain la klo trafik power cm mudah tu. mudah pn free je iklan. ada certain part je yg kena byr. anyway gud luck!
 

onbehalf

Active+ Member
Messages
4,805
Joined
Sep 13, 2007
Messages
4,805
Reaction score
1
Points
25
keyword kat google? masuk 1st page x? lg bgus klo iklan percuma je, klo 3 hari je cm xckup pla. klo yg berbyr ni cm xbest je. lain la klo trafik power cm mudah tu. mudah pn free je iklan. ada certain part je yg kena byr. anyway gud luck!

Hmmm... nak tanya sikit la.... encik/cik ni nak hentam saya ke? macam nak hentam je ni bunyinya.....

memang tak dapat dinafikan lagi perkara yang encik/cik cakap tu benar...
1)bukan ke mudah tu kena bayar sekarang ni
2)di google jika taip iklanria, memang akan jadi first page
3)sekiranya encik/cik kata yang berbayar ni tak best, itu terpulang pada anda.
4)ini bukan masalah trafik atau tidak atau ranking mana mana, pihak Media Iklanria ada strateginya yang tersendiri okay
-Thank You-
 

onbehalf

Active+ Member
Messages
4,805
Joined
Sep 13, 2007
Messages
4,805
Reaction score
1
Points
25
Media Iklanria, menawarkan pengiklanan percuma selama 3 hari di laman web kami. Ianya senang, cepat, mudah dan berkesan. http://iklanria.com/free3days.html

Kami juga ada menyediakan Perkhidmatan Iklan Bergambar yang berbayar.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register