To Sell I charge - alat jimat minyak original

CG Sponsors




gongbatu

Banned
Joined
Aug 15, 2010
Messages
719
Reaction score
16
Points
15
*** PROMOSI ***

Harga petrol naik lagi ???
***USAH RISAU***
dapatkan i charge ( ic ) dengan segera untuk mendapat penjimatan minyak sehingga 40%. Alat penjimatan terunggul dengan teknologi hebat dari jepun, telah di uji selamat dan pemasangan semudah plug and play serta keberkesanan dalam masa 3 saat

_____________________________________
Laris Macam Pisang Panas!!!!... I C Mampu Menjimatkan Minyak Sehingga 40%. Memasuki Pasaran Tempatan Lebih 8 Bulan Lalu. Produk ini Kini Sudah Terjual Melebihi 35,000 Unit. Syarikat Mensasarkan Jualan 3,000 Unit Sebulan Sebagai produk Tunggal Syarikat.

**************************************
i charge ( ic) dicipta khusus untuk penstabilan arus elektrik kereta anda, jesteru itu dari penstabilan yang dihasilkan oleh i charge ( ic) Kuasa enjin kereta anda akan bertambah mantap dari segi pembakaran bahan api, melancarkan pemanduan, menguangkan tekanan terhadap enjin, menambah kuasa kuda dari segi pickup dan daya pecutan, sehubungan itu i charge ( ic) dianggap alat serba canggih dan paling sempurna kerana ianya lengkap dengan fungsi-fungsi tersendiri.
************************************** --------------------------------------
Dengan i charge ( ic) anda akan mendapat kesempurnaan dari segi penjimatan bahan api terbaik berbanding alat-alat penjimatan lain yang berada di pasaran kerana i charge ( ic) telah dicipta khas untuk penjimatan bahan api yang paling maximum dan keberkesananya dijamin dan teruji.
i charge ( ic) juga sesuai digunakan untuk semua jenis kenderaan tanpa ada sebarang kesan sampingan kepada kereta anda,malahan dengan i charge ( ic) jangka hayat bateri, Plug dan altenator kereta anda dapat dipertingkatkan.
*************************************
Cara Pemasangan

********************
*****PENTING*****
PANDUAN MENGGUNAKAN I C
1. CucuK
I Charge
di tempat cucuh rokok.
2. On kan suis. lampu LED
I Charge
akan menyala.
3. Hidupkan injin
4. Pastikan lampu LED sentiasa menyala .
5. Matikan injin dan cabut kunci (lampu LED masih menyala 1-3 saat)
6. Jika nak keluarkan I CHARGE pastikan lampu LED telah padam sepenuhnya.
_______________________
JANGAN
1. Jangan masukkan i charge setelah injin dihidupkan.
2. Jangan cabut
i charge
semasa injin masih hidup (fius kereta anda mungkin akan terbakar jika anda berbuat demikian)
***********************************

Fungsi i charge ( ic)
Fungsi utama i charge ( ic) adalah sebagai penstabil sistem kuasa bateri kepada kenderaan. Ianya dapat mengoptimumkan kuasa bateri di tahap 12V. Bermakna kehilangan tenaga bateri kereta dapat dikurangkan. Ia juga akan mengekalkan tahap kuasa bateri secara berpanjangan selagi ia digunakan. Kenderaan akan terasa lebih mantap kerana ianya mendapat tenaga yang sepatutnya dihasilkan. Peningkatan pada "pick-up" enjin dapat dirasakan dengan segera dan daya pecutan yang bertambah. i charge ( ic) juga mampu memberi kebaikkan kepada sistem gear pada kenderaan. Penukaran gear akan terasa lebih lembut hasil daripada kestabilan enjin.


Menjimatkan minyak kenderaan anda sehingga 40%.

Sesuai untuk semua jenis kenderaan Pertol dan Diesel.

Melindungi sistem elektronik kereta.

Menambah "pick-up".

Meningkatkan kuasa enjin.

Mengurangkan tekanan terhadap enjin.

Menstabilkan arus elektrik.

Meningkatkan kesejukkan "aircond".

Melembutkan penukaran gear.

Menambah keterangan lampu.

Menambah baik sistem audio.

Memanjangkan jangka hayat bateri dan plug.

*********************
Dapatkan dengan segera !!
RM 139.00 Sahaja
i charge Akan Diposkan Ke Alamat Anda Dengan
Perkhidmatan Pos Laju/Airpak/SkyNet
Dengan Percuma!

Jaminan Wang Akan Dikembalikan dalam Masa 7 Hari Jika Tidak Berkesan Dan Jaminan Produk Selama
1 Tahun!


===================
[email protected]
Hset : 014-6081909 baha
 
Sponsored Post

Zul34

Super Active Member
Joined
Aug 26, 2008
Messages
6,959
Reaction score
14
Points
65
gambar x ada ke ?
 

Zul34

Super Active Member
Joined
Aug 26, 2008
Messages
6,959
Reaction score
14
Points
65
orait, good luck
 

puyol

CG Top Poster Club
Joined
Jun 28, 2011
Messages
20,943
Reaction score
1,800
Points
201
Berapa ramai yang dah beli produk ni?
 

puyol

CG Top Poster Club
Joined
Jun 28, 2011
Messages
20,943
Reaction score
1,800
Points
201
Boleh bagi link kat mudah?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register