BTC USD 39,305.1 Gold USD 1,799.24
Time now: Jun 1, 12:00 AM

[Hymin Oil] Order Secara Online. FREE DELIVERY

IskandarAjoi

Fun Poster
Joined
Sep 14, 2011
Messages
907
Reaction score
5
Points
15
HYMIN RACING OIL

1. 5x Perlindungan terhadap Enjin kenderaan Petrol/Diesel/NGV
2. Kuasa & Prestasi Enjin Di Tahap Maksimum
3. Boleh Tahan Sehingga 15 000KM Kitaran Minyak (Bagi produk Terpilih)
4. Perlindungan Dalaman Terhadap Hakisan Enjin
5. Memastikan Enjin Anda Lebih Bersih
6. Penjimatan Api yang Cekap


**** Tidak Memerlukan tambahan treatment.

Bagi Melihat Keberkesanan HYMIN RACING OIL, sila Lihat Video INi :-

www.youtube.com/watch?v=XlMoSVdAzAk

2tauy.jpg


nks8d.png


kgmap.jpg


ab6ul.jpg


Untuk Info yang lebih Lanjut

Facebook : www.facebook.com/hyminKL
Email : [email protected]
Telefon : 0132425081
 
Last edited:
Sponsored Post

IskandarAjoi

Fun Poster
Joined
Sep 14, 2011
Messages
907
Reaction score
5
Points
15
Jika anda mempunyai minat untuk berniaga tetapi mempunyai modal yang kecil, Mari bersama hyminKL untuk memasarkan produk minyak pelincir hymin pro racing oil untuk kawasan KL..

IrnaNetwork Enterprise (hyminKL) mengajak anda bersama kami untuk menjadi ejen-ejen kami dengan hanya bermodalkan serendah 2k sahaja.Tawaran adalah khas untuk mengisi kekosongan bagi kawasan berikut :-

-Sentul
-Manjalara
-Wangsa Maju
-Damansara
-Penchala
-Pusat Bandar
-Bukit Jalil
-Seputeh
-Bandar Tun Razak
-Sungai Besi
-Maluri

Dengan Usaha keras anda, pendapatan sebulan boleh mencecah sehingga Rm3000 - Rm 5000.

Untuk info lanjut mengenai hyminKL boleh lawati facebook kami http://www.facebook.com/hyminKL
 
Last edited:

eday84

CG Top Poster Club
Joined
Jan 10, 2009
Messages
27,695
Reaction score
146
Points
128
hymin ni dari mana
hymen tau le hehe
 

firahz

Fun Poster
Joined
May 25, 2008
Messages
987
Reaction score
9
Points
15
buat diMalaysia tp teknologi dari jerman kan?
 

IskandarAjoi

Fun Poster
Joined
Sep 14, 2011
Messages
907
Reaction score
5
Points
15
buat diMalaysia tp teknologi dari jerman kan?

Yes, anda mmg pandai.. Kenapa menggunakan teknologi jerman, Ini kerana Jerman merupakan salah sebuah negara pengeluar kereta dunia jadi Teknology Nano yang dihasilkan oleh mereka amat sesuai bagi penggunaan Enjin2 kereta. Malah Technology ni juga diguna pakai untuk memantapkan enjin bagi perlumbaan kereta.
 

IskandarAjoi

Fun Poster
Joined
Sep 14, 2011
Messages
907
Reaction score
5
Points
15
Pastikan Kenderaan anda dalam prestasi yang terbaik... Dengan Hymin Oil anda tidak perlu bimbang lagi.. Semuanya berjalan lancar.. :)
 

goldendream

Active+ Member
Joined
Jan 18, 2006
Messages
2,787
Reaction score
1
Points
35
wow... macam best jer.. bleh pakai sampai 10k km tak?
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register