To Sell HTC Touch P3450 White

CG Sponsors




afiqreza

Junior Member
Joined
Jan 17, 2010
Messages
69
Reaction score
0
Points
6
Assalamualaikum...

Saudagar datang lagi...

Gambar dulu:




ni la yang kurang elok kat mate aku


Item: HTC Touch P3450 White
Package: Cable and Charger only
Warranty: dah tamat, tapi aku bagi 1 week personal warranty
Dealing method: aku prefer COD
Harga: RM450 nego sket
Lokasi: Aku dok subang jaya, area2 dekat2 cni bleh je nak jumpa... jauh sket tu bleh gak, tapi kena runding dulu...
Kondisi: cantik, 90% scratchless
contact: 0172404295 sms/call afiq
 
Sponsored Post

faizal_bulat

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Aug 29, 2008
Messages
3,920
Reaction score
164
Points
33
Assalamualaikum...

Saudagar datang lagi...

Gambar dulu:




ni la yang kurang elok kat mate aku


Item: HTC Touch P3450 White
Package: Cable and Charger only
Warranty: dah tamat, tapi aku bagi 1 week personal warranty
Dealing method: aku prefer COD
Harga: RM450 nego sket
Lokasi: Aku dok subang jaya, area2 dekat2 cni bleh je nak jumpa... jauh sket tu bleh gak, tapi kena runding dulu...
Kondisi: cantik, 90% scratchless
contact: 0172404295 sms/call afiq
more detail please.. :">
 

Neo

Active+ Member
Joined
Oct 31, 2009
Messages
4,896
Reaction score
39
Points
35
touch screen erk?
tak 6pak button nya pon..
 

afiqreza

Junior Member
Joined
Jan 17, 2010
Messages
69
Reaction score
0
Points
6
a'ah.. nama pun htc touch... :p
ada button answer call ngan end call kat depan...
dgn button direction... kalo berminat leh dtg tgk dulu... tak jadi pun xpe...
 

Procodine

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Mar 17, 2007
Messages
7,511
Reaction score
148
Points
73
ni punya versi bukan touch FLo kan?
 

Procodine

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Mar 17, 2007
Messages
7,511
Reaction score
148
Points
73
- TouchFLO finger swipe navigation
- Handwriting recognition
- 5-way navigation
sowi2. ni ada touch Flo
 

afiqreza

Junior Member
Joined
Jan 17, 2010
Messages
69
Reaction score
0
Points
6
thanks sebab clarify utk semua... aku pun tak berapa tau... ni semua hp orang trade in... aku ada lagi omnia 16gb rm999... nnt aku bukak thread baru... ngan gambo skali....
 
Sponsored Post
Top
Log in Register