BTC USD 42,106.5 Gold USD 1,777.22
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell Hoverboard lamborghini size 8

Sponsored Post

xnet

Fun Poster
Joined
Mar 30, 2013
Messages
454
Reaction score
18
Points
15
RM250 itu baru harga tayar dan rim wei :(:)((

k3mut betul la :-<
 

xnet

Fun Poster
Joined
Mar 30, 2013
Messages
454
Reaction score
18
Points
15
Tahnye.
Kata bid starting RM50, bila orang letak harga marah pulak.
Kalau nak jual lebih dan balik modal, letakla starting RM1000.

Maybe dia ingat orang akan bid sampai RM2k kut.
:))

used item tu 2k kebendanye awak neyy? >:p
 

akecema

CG Top Poster Club
Paid Membership
Joined
Jan 26, 2007
Messages
22,968
Reaction score
2,741
Points
206
RM250 itu baru harga tayar dan rim wei :(:)((

k3mut betul la :-<

ko letak harga lantai rendah sgt
kitorg follow je
bende ni lebih kepada kehendak biase xramai bid
 

babyblacky

CG Top Poster Club
Joined
Feb 24, 2011
Messages
20,138
Reaction score
212
Points
123
RM250.10 ..
#aku Nampak last bid rm250
 

Zunan

Active Member
Joined
Jan 15, 2011
Messages
2,079
Reaction score
45
Points
30
makluman dr tt nie bukan bid n xde tamat tempoh.. jadi kalau korang letak harga 600 bergantung atas budi bicara tt nak jual ke x... jadi kira kategori suka2 atau scam
 

Emy_Ezra

Super Active Member
Joined
Sep 2, 2012
Messages
6,124
Reaction score
424
Points
96
ni lawak plg pawe pernah ditemui...

bukak harga - prospect buyer respon - kena marah :)):)):))

Kann.
Aku daripada mula lagi tak paham ape yang dia nak sebenarnya.
Haha.

Letak harga pun tak kena,
kalau komen tak letak harga, lagi kena la gamaknya.

Taktau dia nak jual ke, nak bid ke, nak lelong ke, nak letgo ke, nak sedekah ke, nak infaq ke, nak wakaf ke.
 

xnet

Fun Poster
Joined
Mar 30, 2013
Messages
454
Reaction score
18
Points
15
makluman dr tt nie bukan bid n xde tamat tempoh.. jadi kalau korang letak harga 600 bergantung atas budi bicara tt nak jual ke x... jadi kira kategori suka2 atau scam

Yg ni pandai :)cgrock
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register