Hosting termurah di dunia [$9.95] setahun!

CG Sponsors




faisal2ka09

Junior Member
Joined
Dec 3, 2009
Messages
91
Reaction score
0
Points
6
Tak percaya? Inilah kenyataannya!
Saya just nak kongsi ngan rakan2 CG.
Anda akan mendapat:
- Hosting unlimited bandwidth dan unlimited storage.
- Free domain(.com , .net)
- Full access (mcm standard pembeli.

Cuma $9.95 Setahun

Aku dah beli semalam, tak sampai setengah jam terus aktif
Tapi diorang tak terima paypal, aku beli pakai VCC jer. Tunemoney pun boleh.

Inilah hosting yang termurah aku pernah jumpa! Nak beli pulak lagi satu.

Aku tengok review tentang hosting diorang memang elok, same level ngan justhost, hostgator dan etc.

Kalau nak beli terus ke:
tinyurl.com/hostgila

cepat sementara promosi masih ada!
 
Sponsored Post

virtualbiz

Active+ Member
Joined
Feb 20, 2008
Messages
4,899
Reaction score
177
Points
33
setau aku hosting paling murah ialah sepaku hosting..RM5 je setahun :D
 

Neo

Active+ Member
Joined
Oct 31, 2009
Messages
4,896
Reaction score
39
Points
35
btul tuh.. sepaku pling murah setakat ni.. rm5 je setahun..
 

faisal2ka09

Junior Member
Joined
Dec 3, 2009
Messages
91
Reaction score
0
Points
6
Hu3, btl la korang nie. Mmg la murah, tpi:
- dapat domain free tak?
- besar ke saiz storage?
- besar ke saiz bandwidth bulanan?

:D
 

DaniStudios

Fun Poster
Joined
Nov 15, 2009
Messages
418
Reaction score
2
Points
15
Tak percaya? Inilah kenyataannya!
Saya just nak kongsi ngan rakan2 CG.
Anda akan mendapat:
- Hosting unlimited bandwidth dan unlimited storage.
- Free domain(.com , .net)
- Full access (mcm standard pembeli.

Cuma $9.95 Setahun

Aku dah beli semalam, tak sampai setengah jam terus aktif
Tapi diorang tak terima paypal, aku beli pakai VCC jer. Tunemoney pun boleh.

Inilah hosting yang termurah aku pernah jumpa! Nak beli pulak lagi satu.

Aku tengok review tentang hosting diorang memang elok, same level ngan justhost, hostgator dan etc.

Kalau nak beli terus ke:
tinyurl.com/hostgila

cepat sementara promosi masih ada!
bg aku bnda murah ni kejap je oknya...last2 hampeh..support..uptime..mcm sepaku murah mmg murah..semenjak 2 menjak asyik down..bia pkai mahal asal berbaloi2 :)paid

jgn mrh t.t pendapat je :D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register