help!! rumah sewa diperlukan.

CG Sponsors




nash007

Active Member
Joined
Aug 5, 2011
Messages
2,308
Reaction score
4
Points
25
assalamualaikum wbt...
so nak dijadikan cerita ...
den n the gang baru di transfer ke kg jawa kat klang...
so ktorg masih xde rumah nak duduk...
kalau ada sesape yg ada sedara mara atau kenal sesapa owner rumah kat area jln kebun/ kg jawa klang bleh la tlg bgtau den nak cari rumah...
budget max 700 sekurangnya2 3 bilik sbb 3 org nak duk...
(nnt gaduh lak xcukup bilik)terlebih bilik xpe janji dalam budget tu...:)):)):))

ape2hal ty dulu la ya...
 
Sponsored Post

jutaonemini

Super Active Member
Joined
May 13, 2008
Messages
9,138
Reaction score
10
Points
65
hmm..dlu arwah wan aku de buat rumah sewa tapi xpasti ade lg ke x..rumah pun rumah bese je kt area kg..xtau la elok ke x rumah tu..aku pun dah lama tak gi sana..sebab dah takde org duduk situ..area dekat2 dengan kisas..klu dari klang sebelum sek cina..sek cina ni sebelum kisas..dekat2 je..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register