help..keta accident

CG Sponsors




abb7997

Active Member
Joined
Aug 23, 2009
Messages
1,372
Reaction score
2
Points
25
hi..keta accident dan x leh claim insurance.jadi skg kena repair sendirilah.nak cari keta singapore/potong atau LAIN2 ke buat salin balik body.ada sapa2 yg tahu kat ne nak beli ea..tolong otai2 sapa yg leh tolong..TQ
 
Sponsored Post

sideskirt

Active+ Member
Joined
Jul 31, 2007
Messages
3,819
Reaction score
16
Points
25
ko tepek sikit gambo keta ko tu, bunyi mcm teruk je ... :-?
 

zamreda

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Sep 1, 2008
Messages
31,388
Reaction score
51
Points
120
pasal takleh claim??insurans dah tak hidup ker?
 

abb7997

Active Member
Joined
Aug 23, 2009
Messages
1,372
Reaction score
2
Points
25
ko tepek sikit gambo keta ko tu, bunyi mcm teruk je ... :-?
gambar x de lah bro..body habis kena potong potong ngan bomba..x leh claim sal driver mati (member pinjam)x de lesen plak.insurance x layan langsung..dah setahun tersadai..tpi insurance dan road tax baru renew hari tu..tu yg nak cari keta2
+-****.tepek roadtax ,pasang plat no ..jalan ..nak report hilang takut dituduh buat laporan palsu plak..pening thn lalu sampai ke tahun baru ni..bantu2 lah sapa yg ada tu..
 

fareast262

Active+ Member
Joined
Feb 7, 2007
Messages
4,010
Reaction score
7
Points
25
kes cm nih berat shia...
mmg la insuran tak layan beb..aduh sadis kes ko nih...
ko let go jelah timbang kati...aku rs la...tak bebaloi klu ko rpair...
 

mrfs1978

Super Active Member
Joined
Jul 16, 2006
Messages
5,827
Reaction score
103
Points
73
gambar x de lah bro..body habis kena potong potong ngan bomba..x leh claim sal driver mati (member pinjam)x de lesen plak.insurance x layan langsung..dah setahun tersadai..tpi insurance dan road tax baru renew hari tu..tu yg nak cari keta2
+-****.tepek roadtax ,pasang plat no ..jalan ..nak report hilang takut dituduh buat laporan palsu plak..pening thn lalu sampai ke tahun baru ni..bantu2 lah sapa yg ada tu..
dalam kes nie nampaknya memang takder harapan untuk claims insurance langsung takder lesen ngan insurance.....dlm kes total loss bro leh claim ngan syarat driver ada lesen, kete ada insurance ngan roadtax......dlm kes mcm nie insurance leh claim masih ada harapan......
 

abb7997

Active Member
Joined
Aug 23, 2009
Messages
1,372
Reaction score
2
Points
25
itu lah pasal nak cari body lain..pas tu pakai sendiri je lah..
 

azimuth

Active Member
Joined
Feb 15, 2009
Messages
2,010
Reaction score
0
Points
20
ko x sdih ke membe mninggal??...huhuhuhu
 
Sponsored Post
Top
Log in Register