Harga EA yg menang contest forex robot world Cup

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.16489
USD / JPY
104.677
GBP / USD
1.29529
USD / CHF
0.91695
USD / CAD
1.33195
EUR / JPY
121.937
AUD / USD
0.703

CG Sponsors




MAIDIN

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Feb 21, 2008
Messages
8,164
Reaction score
446
Points
81
Assalamualaikum


korang dah tengok website ni :

http://www.forex-robot-world-cup.com/

mahal siot harga dia . 999 usd atau 599 usd bayar 2 kali .



aku mcm berminat tp mahal sgt lah pulak . hehe . what korang punya opinions ?
 
Sponsored Post

CoreDuo

Active Member
Joined
Apr 13, 2007
Messages
1,632
Reaction score
307
Points
41
Bro Maidin nak start pool ke?

Ada ea Fusion tu yg diorang claim hasil combine 3 ea..jadi lagi power ...
 

MAIDIN

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Feb 21, 2008
Messages
8,164
Reaction score
446
Points
81
999 usd bahagi 50 orang =

20 usd je seorang .

amacam korang , nak tak ?
 

gOdFeLLa

Senior Member, InstaForex Official, Introducing Br
Platinum Member
Joined
Jan 4, 2007
Messages
9,441
Reaction score
401
Points
81
masalahnya.. boleh Crack ker?
:)
 

CoreDuo

Active Member
Joined
Apr 13, 2007
Messages
1,632
Reaction score
307
Points
41
999 usd bahagi 50 orang =

20 usd je seorang .

amacam korang , nak tak ?
Aku ON jer bro :)cgrock

yang aku takut..ea tu registered to 1 akaun atau satu nama jer :-?

tak leh nak share la pulak :((
 

faizal_bulat

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Aug 29, 2008
Messages
3,920
Reaction score
164
Points
33
999 usd bahagi 50 orang =

20 usd je seorang .

amacam korang , nak tak ?
aku x kisah.. count me in.. benda ni terhad ke x? tp bila dia dah publish dlm world cup, adakah broker akan aware ngan EA ni? :-?
 

rayz

Legendary Member
Joined
Jun 5, 2007
Messages
12,962
Reaction score
734
Points
161
adeh

xterkejar aku ea2 power tu.

bro maiden kan dah guna naga stim ea bro azam tu.he.he.he.
 

MAIDIN

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Feb 21, 2008
Messages
8,164
Reaction score
446
Points
81
kalau misalnya dia lock untuk 1 account , still boleh crack kan .

atau tak boleh . aku tak pasti . yg biasa dengan decomplier ni . ape pendapat korang .
 

MAIDIN

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Feb 21, 2008
Messages
8,164
Reaction score
446
Points
81
kalau misalnya dia lock untuk 1 account , still boleh crack kan .

atau tak boleh . aku tak pasti . yg biasa dengan decomplier ni . ape pendapat korang .
 

faizal_bulat

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Aug 29, 2008
Messages
3,920
Reaction score
164
Points
33
kalau misalnya dia lock untuk 1 account , still boleh crack kan .

atau tak boleh . aku tak pasti . yg biasa dengan decomplier ni . ape pendapat korang .
pendapat aku la.. ikut hang la.. hehehe

bukan x bole buang..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register