To Sell Harga Borong Sabun Gluta Kojic 2 Layer

CG Sponsors




kappassrykk

Fun Poster
Joined
Mar 26, 2013
Messages
627
Reaction score
0
Points
10
Harga Borong Sabun Gluta Kojic 2 Layer



FORMULA BARU!! KESAN MENAKJUBKAN!! Gabungan KOLAGEN & GLUTATHIONE!! KELULUSAN ANTARABANGSA BFAD (Bureu of Food and Drugs) BIRO DADAH DAN UBAT ANTARABANGSA RDII-MM-CT-0492 Really EFFECTIVE WHITENING Bar Soap. A must Try. OFFER 150g =

This is a Combination Soap with a mixture of 2 Whitening Ingredients, Glutathione and Kojic Acid GUARANTEED Authentic, Original Product Also Evens Skin Tone and Moisturizes Skin Glutathione Whitening Soap One of the first's of its kind that was formulated by a dermatologist.

Whitens skin blemishes and dark spots. Dries out and prevent pimples and helps remove blackheads.

Try it now!! Directions: Use on body first before using on face. Wear sunblock after use. Use only once a day. Result: Whitening effect noticeable after 3-5 days depending on skin type and color

Untuk kulit kering just apply 1x sehari je dan kulit minyak boleh la 2,3x sehari. Sabun ni lembik kalau kena air..so dinasihatkan potong skit sebelum guna dan masukkan dalam bekas dan simpan di tempat yang kering..kalau tak nanti ia kering dan cair...so letak dlm bekas dan letak kat tempat kering..penutup bekas bukak atau boleh tutup but make sure tak de lebihan air kat sabun tu la...

^_^ Ok yang paling menakjubkan anda boleh guna buat sabun mandi sekaligus boleh hilangkan kat celah2 yang selama ni dah berkurun2 hitam tu.

Ada yang tanya sabun ni boleh hilangkan jeragat ke? memang boleh sangat. tapi kalau de jeragat ni elok ambil sekali ngan ampoules whitening,vitamin c dan mask soya bean. Pakai sabun ni lagi la malatops!!...habis licin,putih & berseri2.

Sabun ni selamat digunakan oleh lelaki & wanita.

Tak kira samada ibu mengandung atau breasfeed. Kesan sabun ni sama jika anda makan gluta prime..

cuma jika ambil supplement kesannya dari dalam dan jauh lebih meresap dengan cepat.

jadi siapa yang makan supplement & try sabun ni pakaila lak ampoules memang MELETOPS CUN la... contok supplement yg elok untk makan sambil guna sabun nie GLUTA 20K.

RM55 PER DOZ(12 KETUL)

Berminat sila hubungi melalui sams atau call

RIE 0199336974 Atau AIDA 0145015291

layari http://massrykk.blogspot.com untuk lebih banyak produk dengan harga borong

Cara Pembayaran

Pembayaran dapat dilakukan dengan cara berikut:

1. Transfer Bank melalui Mesin ATM / Kaunter / Internet-Banking

Pihak kami menyediakan 2 pilihan transfer bank seperti berikut:

A.C May bank
Nama Bank : May Bank
No Akaun Bank : 162012545772

Nama Pemilik Akaun : MASSRY BIN ZENOL

2) Pengesahan Pembayaran:

Setelah Anda melakukan pembayaran, sila sms atau email pengesahan pembayaran (Bukti Pembayaran) kepada saya melalui:

* SMS: akan diberi on private msg

* Email :[email protected]


CARA PENGHANTARAN BARANG ADALAH BERGANTUNG PADA BERAT DAN KAWASAN.

1) POS LAJU

2) POS EXPRESS

3) POS PARCEL UDARA

4) SKYNET
 
Sponsored Post

kappassrykk

Fun Poster
Joined
Mar 26, 2013
Messages
627
Reaction score
0
Points
10
Harga Borong Sabun Gluta Kojic 2 Layer
Harga Borong Sabun Gluta Kojic 2 Layer



FORMULA BARU!! KESAN MENAKJUBKAN!! Gabungan KOLAGEN & GLUTATHIONE!! KELULUSAN ANTARABANGSA BFAD (Bureu of Food and Drugs) BIRO DADAH DAN UBAT ANTARABANGSA RDII-MM-CT-0492 Really EFFECTIVE WHITENING Bar Soap. A must Try. OFFER 150g =

This is a Combination Soap with a mixture of 2 Whitening Ingredients, Glutathione and Kojic Acid GUARANTEED Authentic, Original Product Also Evens Skin Tone and Moisturizes Skin Glutathione Whitening Soap One of the first's of its kind that was formulated by a dermatologist.

Whitens skin blemishes and dark spots. Dries out and prevent pimples and helps remove blackheads.

Try it now!! Directions: Use on body first before using on face. Wear sunblock after use. Use only once a day. Result: Whitening effect noticeable after 3-5 days depending on skin type and color

Untuk kulit kering just apply 1x sehari je dan kulit minyak boleh la 2,3x sehari. Sabun ni lembik kalau kena air..so dinasihatkan potong skit sebelum guna dan masukkan dalam bekas dan simpan di tempat yang kering..kalau tak nanti ia kering dan cair...so letak dlm bekas dan letak kat tempat kering..penutup bekas bukak atau boleh tutup but make sure tak de lebihan air kat sabun tu la...

^_^ Ok yang paling menakjubkan anda boleh guna buat sabun mandi sekaligus boleh hilangkan kat celah2 yang selama ni dah berkurun2 hitam tu.

Ada yang tanya sabun ni boleh hilangkan jeragat ke? memang boleh sangat. tapi kalau de jeragat ni elok ambil sekali ngan ampoules whitening,vitamin c dan mask soya bean. Pakai sabun ni lagi la malatops!!...habis licin,putih & berseri2.

Sabun ni selamat digunakan oleh lelaki & wanita.

Tak kira samada ibu mengandung atau breasfeed. Kesan sabun ni sama jika anda makan gluta prime..

cuma jika ambil supplement kesannya dari dalam dan jauh lebih meresap dengan cepat.

jadi siapa yang makan supplement & try sabun ni pakaila lak ampoules memang MELETOPS CUN la... contok supplement yg elok untk makan sambil guna sabun nie GLUTA 20K.

RM55 PER DOZ(12 KETUL)

Berminat sila hubungi melalui sams atau call

RIE 0199336974 Atau AIDA 0145015291

layari http://massrykk.blogspot.com untuk lebih banyak produk dengan harga borong

Cara Pembayaran

Pembayaran dapat dilakukan dengan cara berikut:

1. Transfer Bank melalui Mesin ATM / Kaunter / Internet-Banking

Pihak kami menyediakan 2 pilihan transfer bank seperti berikut:

A.C May bank
Nama Bank : May Bank
No Akaun Bank : 162012545772

Nama Pemilik Akaun : MASSRY BIN ZENOL

2) Pengesahan Pembayaran:

Setelah Anda melakukan pembayaran, sila sms atau email pengesahan pembayaran (Bukti Pembayaran) kepada saya melalui:

* SMS: akan diberi on private msg

* Email :[email protected]


CARA PENGHANTARAN BARANG ADALAH BERGANTUNG PADA BERAT DAN KAWASAN.

1) POS LAJU

2) POS EXPRESS

3) POS PARCEL UDARA

4) SKYNET
 
Last edited:

kappassrykk

Fun Poster
Joined
Mar 26, 2013
Messages
627
Reaction score
0
Points
10
More...


Thread Tools Search this Thread
#1 Report this post
09-04-2013, 01:43 PM

kappassrykk
Normal Member


Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2013
Posts: 191
Poster Rank: #9205
Thanked 0 Times
Active Level

Harga Borong Sabun Gluta Kojic 2 Layer
Harga Borong Sabun Gluta Kojic 2 Layer



FORMULA BARU!! KESAN MENAKJUBKAN!! Gabungan KOLAGEN & GLUTATHIONE!! KELULUSAN ANTARABANGSA BFAD (Bureu of Food and Drugs) BIRO DADAH DAN UBAT ANTARABANGSA RDII-MM-CT-0492 Really EFFECTIVE WHITENING Bar Soap. A must Try. OFFER 150g =

This is a Combination Soap with a mixture of 2 Whitening Ingredients, Glutathione and Kojic Acid GUARANTEED Authentic, Original Product Also Evens Skin Tone and Moisturizes Skin Glutathione Whitening Soap One of the first's of its kind that was formulated by a dermatologist.

Whitens skin blemishes and dark spots. Dries out and prevent pimples and helps remove blackheads.

Try it now!! Directions: Use on body first before using on face. Wear sunblock after use. Use only once a day. Result: Whitening effect noticeable after 3-5 days depending on skin type and color

Untuk kulit kering just apply 1x sehari je dan kulit minyak boleh la 2,3x sehari. Sabun ni lembik kalau kena air..so dinasihatkan potong skit sebelum guna dan masukkan dalam bekas dan simpan di tempat yang kering..kalau tak nanti ia kering dan cair...so letak dlm bekas dan letak kat tempat kering..penutup bekas bukak atau boleh tutup but make sure tak de lebihan air kat sabun tu la...

^_^ Ok yang paling menakjubkan anda boleh guna buat sabun mandi sekaligus boleh hilangkan kat celah2 yang selama ni dah berkurun2 hitam tu.

Ada yang tanya sabun ni boleh hilangkan jeragat ke? memang boleh sangat. tapi kalau de jeragat ni elok ambil sekali ngan ampoules whitening,vitamin c dan mask soya bean. Pakai sabun ni lagi la malatops!!...habis licin,putih & berseri2.

Sabun ni selamat digunakan oleh lelaki & wanita.

Tak kira samada ibu mengandung atau breasfeed. Kesan sabun ni sama jika anda makan gluta prime..

cuma jika ambil supplement kesannya dari dalam dan jauh lebih meresap dengan cepat.

jadi siapa yang makan supplement & try sabun ni pakaila lak ampoules memang MELETOPS CUN la... contok supplement yg elok untk makan sambil guna sabun nie GLUTA 20K.

RM55 PER DOZ(12 KETUL)

Berminat sila hubungi melalui sams atau call

RIE 0199336974 Atau AIDA 0145015291

layari http://massrykk.blogspot.com untuk lebih banyak produk dengan harga borong

Cara Pembayaran

Pembayaran dapat dilakukan dengan cara berikut:

1. Transfer Bank melalui Mesin ATM / Kaunter / Internet-Banking

Pihak kami menyediakan 2 pilihan transfer bank seperti berikut:

A.C May bank
Nama Bank : May Bank
No Akaun Bank : 162012545772

Nama Pemilik Akaun : MASSRY BIN ZENOL

2) Pengesahan Pembayaran:

Setelah Anda melakukan pembayaran, sila sms atau email pengesahan pembayaran (Bukti Pembayaran) kepada saya melalui:

* SMS: akan diberi on private msg

* Email :[email protected]


CARA PENGHANTARAN BARANG ADALAH BERGANTUNG PADA BERAT DAN KAWASAN.

1) POS LAJU

2) POS EXPRESS

3) POS PARCEL UDARA

4) SKYNET


Paid Advertisement

#2 Report this post
20-04-2013, 09:43 AM

kappassrykk
Normal Member


Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2013
Posts: 191
Poster Rank: #9205
Thanked 0 Times
Active Level


Harga Borong Sabun Gluta Kojic 2 Layer
Harga Borong Sabun Gluta Kojic 2 Layer



FORMULA BARU!! KESAN MENAKJUBKAN!! Gabungan KOLAGEN & GLUTATHIONE!! KELULUSAN ANTARABANGSA BFAD (Bureu of Food and Drugs) BIRO DADAH DAN UBAT ANTARABANGSA RDII-MM-CT-0492 Really EFFECTIVE WHITENING Bar Soap. A must Try. OFFER 150g =

This is a Combination Soap with a mixture of 2 Whitening Ingredients, Glutathione and Kojic Acid GUARANTEED Authentic, Original Product Also Evens Skin Tone and Moisturizes Skin Glutathione Whitening Soap One of the first's of its kind that was formulated by a dermatologist.

Whitens skin blemishes and dark spots. Dries out and prevent pimples and helps remove blackheads.

Try it now!! Directions: Use on body first before using on face. Wear sunblock after use. Use only once a day. Result: Whitening effect noticeable after 3-5 days depending on skin type and color

Untuk kulit kering just apply 1x sehari je dan kulit minyak boleh la 2,3x sehari. Sabun ni lembik kalau kena air..so dinasihatkan potong skit sebelum guna dan masukkan dalam bekas dan simpan di tempat yang kering..kalau tak nanti ia kering dan cair...so letak dlm bekas dan letak kat tempat kering..penutup bekas bukak atau boleh tutup but make sure tak de lebihan air kat sabun tu la...

^_^ Ok yang paling menakjubkan anda boleh guna buat sabun mandi sekaligus boleh hilangkan kat celah2 yang selama ni dah berkurun2 hitam tu.

Ada yang tanya sabun ni boleh hilangkan jeragat ke? memang boleh sangat. tapi kalau de jeragat ni elok ambil sekali ngan ampoules whitening,vitamin c dan mask soya bean. Pakai sabun ni lagi la malatops!!...habis licin,putih & berseri2.

Sabun ni selamat digunakan oleh lelaki & wanita.

Tak kira samada ibu mengandung atau breasfeed. Kesan sabun ni sama jika anda makan gluta prime..

cuma jika ambil supplement kesannya dari dalam dan jauh lebih meresap dengan cepat.

jadi siapa yang makan supplement & try sabun ni pakaila lak ampoules memang MELETOPS CUN la... contok supplement yg elok untk makan sambil guna sabun nie GLUTA 20K.

RM55 PER DOZ(12 KETUL)

Berminat sila hubungi melalui sams atau call

RIE 0199336974 Atau AIDA 0145015291

layari http://massrykk.blogspot.com untuk lebih banyak produk dengan harga borong

Cara Pembayaran

Pembayaran dapat dilakukan dengan cara berikut:

1. Transfer Bank melalui Mesin ATM / Kaunter / Internet-Banking

Pihak kami menyediakan 2 pilihan transfer bank seperti berikut:

A.C May bank
Nama Bank : May Bank
No Akaun Bank : 162012545772

Nama Pemilik Akaun : MASSRY BIN ZENOL

2) Pengesahan Pembayaran:

Setelah Anda melakukan pembayaran, sila sms atau email pengesahan pembayaran (Bukti Pembayaran) kepada saya melalui:

* SMS: akan diberi on private msg

* Email :[email protected]


CARA PENGHANTARAN BARANG ADALAH BERGANTUNG PADA BERAT DAN KAWASAN.

1) POS LAJU

2) POS EXPRESS

3) POS PARCEL UDARA

4) SKYNET
 

kappassrykk

Fun Poster
Joined
Mar 26, 2013
Messages
627
Reaction score
0
Points
10
Harga Borong Sabun Gluta Kojic 2 Layer
Harga Borong Sabun Gluta Kojic 2 Layer



FORMULA BARU!! KESAN MENAKJUBKAN!! Gabungan KOLAGEN & GLUTATHIONE!! KELULUSAN ANTARABANGSA BFAD (Bureu of Food and Drugs) BIRO DADAH DAN UBAT ANTARABANGSA RDII-MM-CT-0492 Really EFFECTIVE WHITENING Bar Soap. A must Try. OFFER 150g =

This is a Combination Soap with a mixture of 2 Whitening Ingredients, Glutathione and Kojic Acid GUARANTEED Authentic, Original Product Also Evens Skin Tone and Moisturizes Skin Glutathione Whitening Soap One of the first's of its kind that was formulated by a dermatologist.

Whitens skin blemishes and dark spots. Dries out and prevent pimples and helps remove blackheads.

Try it now!! Directions: Use on body first before using on face. Wear sunblock after use. Use only once a day. Result: Whitening effect noticeable after 3-5 days depending on skin type and color

Untuk kulit kering just apply 1x sehari je dan kulit minyak boleh la 2,3x sehari. Sabun ni lembik kalau kena air..so dinasihatkan potong skit sebelum guna dan masukkan dalam bekas dan simpan di tempat yang kering..kalau tak nanti ia kering dan cair...so letak dlm bekas dan letak kat tempat kering..penutup bekas bukak atau boleh tutup but make sure tak de lebihan air kat sabun tu la...

^_^ Ok yang paling menakjubkan anda boleh guna buat sabun mandi sekaligus boleh hilangkan kat celah2 yang selama ni dah berkurun2 hitam tu.

Ada yang tanya sabun ni boleh hilangkan jeragat ke? memang boleh sangat. tapi kalau de jeragat ni elok ambil sekali ngan ampoules whitening,vitamin c dan mask soya bean. Pakai sabun ni lagi la malatops!!...habis licin,putih & berseri2.

Sabun ni selamat digunakan oleh lelaki & wanita.

Tak kira samada ibu mengandung atau breasfeed. Kesan sabun ni sama jika anda makan gluta prime..

cuma jika ambil supplement kesannya dari dalam dan jauh lebih meresap dengan cepat.

jadi siapa yang makan supplement & try sabun ni pakaila lak ampoules memang MELETOPS CUN la... contok supplement yg elok untk makan sambil guna sabun nie GLUTA 20K.

RM55 PER DOZ(12 KETUL)

Berminat sila hubungi melalui sams atau call

RIE 0199336974 Atau AIDA 0145015291

layari http://massrykk.blogspot.com untuk lebih banyak produk dengan harga borong

Cara Pembayaran

Pembayaran dapat dilakukan dengan cara berikut:

1. Transfer Bank melalui Mesin ATM / Kaunter / Internet-Banking

Pihak kami menyediakan 2 pilihan transfer bank seperti berikut:

A.C May bank
Nama Bank : May Bank
No Akaun Bank : 162012545772

Nama Pemilik Akaun : MASSRY BIN ZENOL

2) Pengesahan Pembayaran:

Setelah Anda melakukan pembayaran, sila sms atau email pengesahan pembayaran (Bukti Pembayaran) kepada saya melalui:

* SMS: akan diberi on private msg

* Email :[email protected]


CARA PENGHANTARAN BARANG ADALAH BERGANTUNG PADA BERAT DAN KAWASAN.

1) POS LAJU

2) POS EXPRESS

3) POS PARCEL UDARA

4) SKYNET
 

kappassrykk

Fun Poster
Joined
Mar 26, 2013
Messages
627
Reaction score
0
Points
10
Harga Borong Sabun Gluta Kojic 2 Layer
Harga Borong Sabun Gluta Kojic 2 Layer



FORMULA BARU!! KESAN MENAKJUBKAN!! Gabungan KOLAGEN & GLUTATHIONE!! KELULUSAN ANTARABANGSA BFAD (Bureu of Food and Drugs) BIRO DADAH DAN UBAT ANTARABANGSA RDII-MM-CT-0492 Really EFFECTIVE WHITENING Bar Soap. A must Try. OFFER 150g =

This is a Combination Soap with a mixture of 2 Whitening Ingredients, Glutathione and Kojic Acid GUARANTEED Authentic, Original Product Also Evens Skin Tone and Moisturizes Skin Glutathione Whitening Soap One of the first's of its kind that was formulated by a dermatologist.

Whitens skin blemishes and dark spots. Dries out and prevent pimples and helps remove blackheads.

Try it now!! Directions: Use on body first before using on face. Wear sunblock after use. Use only once a day. Result: Whitening effect noticeable after 3-5 days depending on skin type and color

Untuk kulit kering just apply 1x sehari je dan kulit minyak boleh la 2,3x sehari. Sabun ni lembik kalau kena air..so dinasihatkan potong skit sebelum guna dan masukkan dalam bekas dan simpan di tempat yang kering..kalau tak nanti ia kering dan cair...so letak dlm bekas dan letak kat tempat kering..penutup bekas bukak atau boleh tutup but make sure tak de lebihan air kat sabun tu la...

^_^ Ok yang paling menakjubkan anda boleh guna buat sabun mandi sekaligus boleh hilangkan kat celah2 yang selama ni dah berkurun2 hitam tu.

Ada yang tanya sabun ni boleh hilangkan jeragat ke? memang boleh sangat. tapi kalau de jeragat ni elok ambil sekali ngan ampoules whitening,vitamin c dan mask soya bean. Pakai sabun ni lagi la malatops!!...habis licin,putih & berseri2.

Sabun ni selamat digunakan oleh lelaki & wanita.

Tak kira samada ibu mengandung atau breasfeed. Kesan sabun ni sama jika anda makan gluta prime..

cuma jika ambil supplement kesannya dari dalam dan jauh lebih meresap dengan cepat.

jadi siapa yang makan supplement & try sabun ni pakaila lak ampoules memang MELETOPS CUN la... contok supplement yg elok untk makan sambil guna sabun nie GLUTA 20K.

RM55 PER DOZ(12 KETUL)

Berminat sila hubungi melalui sams atau call

RIE 0199336974 Atau AIDA 0145015291

layari http://massrykk.blogspot.com untuk lebih banyak produk dengan harga borong

Cara Pembayaran

Pembayaran dapat dilakukan dengan cara berikut:

1. Transfer Bank melalui Mesin ATM / Kaunter / Internet-Banking

Pihak kami menyediakan 2 pilihan transfer bank seperti berikut:

A.C May bank
Nama Bank : May Bank
No Akaun Bank : 162012545772

Nama Pemilik Akaun : MASSRY BIN ZENOL

2) Pengesahan Pembayaran:

Setelah Anda melakukan pembayaran, sila sms atau email pengesahan pembayaran (Bukti Pembayaran) kepada saya melalui:

* SMS: akan diberi on private msg

* Email :[email protected]


CARA PENGHANTARAN BARANG ADALAH BERGANTUNG PADA BERAT DAN KAWASAN.

1) POS LAJU

2) POS EXPRESS

3) POS PARCEL UDARA

4) SKYNET
 

kappassrykk

Fun Poster
Joined
Mar 26, 2013
Messages
627
Reaction score
0
Points
10
Harga Borong Sabun Gluta Kojic 2 Layer



FORMULA BARU!! KESAN MENAKJUBKAN!! Gabungan KOLAGEN & GLUTATHIONE!! KELULUSAN ANTARABANGSA BFAD (Bureu of Food and Drugs) BIRO DADAH DAN UBAT ANTARABANGSA RDII-MM-CT-0492 Really EFFECTIVE WHITENING Bar Soap. A must Try. OFFER 150g =

This is a Combination Soap with a mixture of 2 Whitening Ingredients, Glutathione and Kojic Acid GUARANTEED Authentic, Original Product Also Evens Skin Tone and Moisturizes Skin Glutathione Whitening Soap One of the first's of its kind that was formulated by a dermatologist.

Whitens skin blemishes and dark spots. Dries out and prevent pimples and helps remove blackheads.

Try it now!! Directions: Use on body first before using on face. Wear sunblock after use. Use only once a day. Result: Whitening effect noticeable after 3-5 days depending on skin type and color

Untuk kulit kering just apply 1x sehari je dan kulit minyak boleh la 2,3x sehari. Sabun ni lembik kalau kena air..so dinasihatkan potong skit sebelum guna dan masukkan dalam bekas dan simpan di tempat yang kering..kalau tak nanti ia kering dan cair...so letak dlm bekas dan letak kat tempat kering..penutup bekas bukak atau boleh tutup but make sure tak de lebihan air kat sabun tu la...

^_^ Ok yang paling menakjubkan anda boleh guna buat sabun mandi sekaligus boleh hilangkan kat celah2 yang selama ni dah berkurun2 hitam tu.

Ada yang tanya sabun ni boleh hilangkan jeragat ke? memang boleh sangat. tapi kalau de jeragat ni elok ambil sekali ngan ampoules whitening,vitamin c dan mask soya bean. Pakai sabun ni lagi la malatops!!...habis licin,putih & berseri2.

Sabun ni selamat digunakan oleh lelaki & wanita.

Tak kira samada ibu mengandung atau breasfeed. Kesan sabun ni sama jika anda makan gluta prime..

cuma jika ambil supplement kesannya dari dalam dan jauh lebih meresap dengan cepat.

jadi siapa yang makan supplement & try sabun ni pakaila lak ampoules memang MELETOPS CUN la... contok supplement yg elok untk makan sambil guna sabun nie GLUTA 20K.

RM55 PER DOZ(12 KETUL)

Berminat sila hubungi melalui sams atau call

RIE 0199336974 Atau AIDA 0145015291

layari http://massrykk.blogspot.com untuk lebih banyak produk dengan harga borong

Cara Pembayaran

Pembayaran dapat dilakukan dengan cara berikut:

1. Transfer Bank melalui Mesin ATM / Kaunter / Internet-Banking

Pihak kami menyediakan 2 pilihan transfer bank seperti berikut:

A.C May bank
Nama Bank : May Bank
No Akaun Bank : 162012545772

Nama Pemilik Akaun : MASSRY BIN ZENOL

2) Pengesahan Pembayaran:

Setelah Anda melakukan pembayaran, sila sms atau email pengesahan pembayaran (Bukti Pembayaran) kepada saya melalui:

* SMS: akan diberi on private msg

* Email :[email protected]


CARA PENGHANTARAN BARANG ADALAH BERGANTUNG PADA BERAT DAN KAWASAN.

1) POS LAJU

2) POS EXPRESS

3) POS PARCEL UDARA

4) SKYNET
 

kappassrykk

Fun Poster
Joined
Mar 26, 2013
Messages
627
Reaction score
0
Points
10
Harga Borong Sabun Gluta Kojic 2 Layer
Harga Borong Sabun Gluta Kojic 2 Layer



FORMULA BARU!! KESAN MENAKJUBKAN!! Gabungan KOLAGEN & GLUTATHIONE!! KELULUSAN ANTARABANGSA BFAD (Bureu of Food and Drugs) BIRO DADAH DAN UBAT ANTARABANGSA RDII-MM-CT-0492 Really EFFECTIVE WHITENING Bar Soap. A must Try. OFFER 150g =

This is a Combination Soap with a mixture of 2 Whitening Ingredients, Glutathione and Kojic Acid GUARANTEED Authentic, Original Product Also Evens Skin Tone and Moisturizes Skin Glutathione Whitening Soap One of the first's of its kind that was formulated by a dermatologist.

Whitens skin blemishes and dark spots. Dries out and prevent pimples and helps remove blackheads.

Try it now!! Directions: Use on body first before using on face. Wear sunblock after use. Use only once a day. Result: Whitening effect noticeable after 3-5 days depending on skin type and color

Untuk kulit kering just apply 1x sehari je dan kulit minyak boleh la 2,3x sehari. Sabun ni lembik kalau kena air..so dinasihatkan potong skit sebelum guna dan masukkan dalam bekas dan simpan di tempat yang kering..kalau tak nanti ia kering dan cair...so letak dlm bekas dan letak kat tempat kering..penutup bekas bukak atau boleh tutup but make sure tak de lebihan air kat sabun tu la...

^_^ Ok yang paling menakjubkan anda boleh guna buat sabun mandi sekaligus boleh hilangkan kat celah2 yang selama ni dah berkurun2 hitam tu.

Ada yang tanya sabun ni boleh hilangkan jeragat ke? memang boleh sangat. tapi kalau de jeragat ni elok ambil sekali ngan ampoules whitening,vitamin c dan mask soya bean. Pakai sabun ni lagi la malatops!!...habis licin,putih & berseri2.

Sabun ni selamat digunakan oleh lelaki & wanita.

Tak kira samada ibu mengandung atau breasfeed. Kesan sabun ni sama jika anda makan gluta prime..

cuma jika ambil supplement kesannya dari dalam dan jauh lebih meresap dengan cepat.

jadi siapa yang makan supplement & try sabun ni pakaila lak ampoules memang MELETOPS CUN la... contok supplement yg elok untk makan sambil guna sabun nie GLUTA 20K.

RM55 PER DOZ(12 KETUL)

Berminat sila hubungi melalui sams atau call

RIE 0199336974 Atau AIDA 0145015291

layari http://massrykk.blogspot.com untuk lebih banyak produk dengan harga borong

Cara Pembayaran

Pembayaran dapat dilakukan dengan cara berikut:

1. Transfer Bank melalui Mesin ATM / Kaunter / Internet-Banking

Pihak kami menyediakan 2 pilihan transfer bank seperti berikut:

A.C May bank
Nama Bank : May Bank
No Akaun Bank : 162012545772

Nama Pemilik Akaun : MASSRY BIN ZENOL

2) Pengesahan Pembayaran:

Setelah Anda melakukan pembayaran, sila sms atau email pengesahan pembayaran (Bukti Pembayaran) kepada saya melalui:

* SMS: akan diberi on private msg

* Email :[email protected]


CARA PENGHANTARAN BARANG ADALAH BERGANTUNG PADA BERAT DAN KAWASAN.

1) POS LAJU

2) POS EXPRESS

3) POS PARCEL UDARA

4) SKYNET
 

kappassrykk

Fun Poster
Joined
Mar 26, 2013
Messages
627
Reaction score
0
Points
10
Harga Borong Sabun Gluta Kojic 2 Layer
Harga Borong Sabun Gluta Kojic 2 Layer



FORMULA BARU!! KESAN MENAKJUBKAN!! Gabungan KOLAGEN & GLUTATHIONE!! KELULUSAN ANTARABANGSA BFAD (Bureu of Food and Drugs) BIRO DADAH DAN UBAT ANTARABANGSA RDII-MM-CT-0492 Really EFFECTIVE WHITENING Bar Soap. A must Try. OFFER 150g =

This is a Combination Soap with a mixture of 2 Whitening Ingredients, Glutathione and Kojic Acid GUARANTEED Authentic, Original Product Also Evens Skin Tone and Moisturizes Skin Glutathione Whitening Soap One of the first's of its kind that was formulated by a dermatologist.

Whitens skin blemishes and dark spots. Dries out and prevent pimples and helps remove blackheads.

Try it now!! Directions: Use on body first before using on face. Wear sunblock after use. Use only once a day. Result: Whitening effect noticeable after 3-5 days depending on skin type and color

Untuk kulit kering just apply 1x sehari je dan kulit minyak boleh la 2,3x sehari. Sabun ni lembik kalau kena air..so dinasihatkan potong skit sebelum guna dan masukkan dalam bekas dan simpan di tempat yang kering..kalau tak nanti ia kering dan cair...so letak dlm bekas dan letak kat tempat kering..penutup bekas bukak atau boleh tutup but make sure tak de lebihan air kat sabun tu la...

^_^ Ok yang paling menakjubkan anda boleh guna buat sabun mandi sekaligus boleh hilangkan kat celah2 yang selama ni dah berkurun2 hitam tu.

Ada yang tanya sabun ni boleh hilangkan jeragat ke? memang boleh sangat. tapi kalau de jeragat ni elok ambil sekali ngan ampoules whitening,vitamin c dan mask soya bean. Pakai sabun ni lagi la malatops!!...habis licin,putih & berseri2.

Sabun ni selamat digunakan oleh lelaki & wanita.

Tak kira samada ibu mengandung atau breasfeed. Kesan sabun ni sama jika anda makan gluta prime..

cuma jika ambil supplement kesannya dari dalam dan jauh lebih meresap dengan cepat.

jadi siapa yang makan supplement & try sabun ni pakaila lak ampoules memang MELETOPS CUN la... contok supplement yg elok untk makan sambil guna sabun nie GLUTA 20K.

RM55 PER DOZ(12 KETUL)

Berminat sila hubungi melalui sams atau call

RIE 0199336974 Atau AIDA 0145015291

layari http://massrykk.blogspot.com untuk lebih banyak produk dengan harga borong

Cara Pembayaran

Pembayaran dapat dilakukan dengan cara berikut:

1. Transfer Bank melalui Mesin ATM / Kaunter / Internet-Banking

Pihak kami menyediakan 2 pilihan transfer bank seperti berikut:

A.C May bank
Nama Bank : May Bank
No Akaun Bank : 162012545772

Nama Pemilik Akaun : MASSRY BIN ZENOL

2) Pengesahan Pembayaran:

Setelah Anda melakukan pembayaran, sila sms atau email pengesahan pembayaran (Bukti Pembayaran) kepada saya melalui:

* SMS: akan diberi on private msg

* Email :[email protected]


CARA PENGHANTARAN BARANG ADALAH BERGANTUNG PADA BERAT DAN KAWASAN.

1) POS LAJU

2) POS EXPRESS

3) POS PARCEL UDARA

4) SKYNET
 

kappassrykk

Fun Poster
Joined
Mar 26, 2013
Messages
627
Reaction score
0
Points
10
Harga Borong Sabun Gluta Kojic 2 Layer
Harga Borong Sabun Gluta Kojic 2 Layer



FORMULA BARU!! KESAN MENAKJUBKAN!! Gabungan KOLAGEN & GLUTATHIONE!! KELULUSAN ANTARABANGSA BFAD (Bureu of Food and Drugs) BIRO DADAH DAN UBAT ANTARABANGSA RDII-MM-CT-0492 Really EFFECTIVE WHITENING Bar Soap. A must Try. OFFER 150g =

This is a Combination Soap with a mixture of 2 Whitening Ingredients, Glutathione and Kojic Acid GUARANTEED Authentic, Original Product Also Evens Skin Tone and Moisturizes Skin Glutathione Whitening Soap One of the first's of its kind that was formulated by a dermatologist.

Whitens skin blemishes and dark spots. Dries out and prevent pimples and helps remove blackheads.

Try it now!! Directions: Use on body first before using on face. Wear sunblock after use. Use only once a day. Result: Whitening effect noticeable after 3-5 days depending on skin type and color

Untuk kulit kering just apply 1x sehari je dan kulit minyak boleh la 2,3x sehari. Sabun ni lembik kalau kena air..so dinasihatkan potong skit sebelum guna dan masukkan dalam bekas dan simpan di tempat yang kering..kalau tak nanti ia kering dan cair...so letak dlm bekas dan letak kat tempat kering..penutup bekas bukak atau boleh tutup but make sure tak de lebihan air kat sabun tu la...

^_^ Ok yang paling menakjubkan anda boleh guna buat sabun mandi sekaligus boleh hilangkan kat celah2 yang selama ni dah berkurun2 hitam tu.

Ada yang tanya sabun ni boleh hilangkan jeragat ke? memang boleh sangat. tapi kalau de jeragat ni elok ambil sekali ngan ampoules whitening,vitamin c dan mask soya bean. Pakai sabun ni lagi la malatops!!...habis licin,putih & berseri2.

Sabun ni selamat digunakan oleh lelaki & wanita.

Tak kira samada ibu mengandung atau breasfeed. Kesan sabun ni sama jika anda makan gluta prime..

cuma jika ambil supplement kesannya dari dalam dan jauh lebih meresap dengan cepat.

jadi siapa yang makan supplement & try sabun ni pakaila lak ampoules memang MELETOPS CUN la... contok supplement yg elok untk makan sambil guna sabun nie GLUTA 20K.

RM55 PER DOZ(12 KETUL)

Berminat sila hubungi melalui sams atau call

RIE 0199336974 Atau AIDA 0145015291

layari http://massrykk.blogspot.com untuk lebih banyak produk dengan harga borong

Cara Pembayaran

Pembayaran dapat dilakukan dengan cara berikut:

1. Transfer Bank melalui Mesin ATM / Kaunter / Internet-Banking

Pihak kami menyediakan 2 pilihan transfer bank seperti berikut:

A.C May bank
Nama Bank : May Bank
No Akaun Bank : 162012545772

Nama Pemilik Akaun : MASSRY BIN ZENOL

2) Pengesahan Pembayaran:

Setelah Anda melakukan pembayaran, sila sms atau email pengesahan pembayaran (Bukti Pembayaran) kepada saya melalui:

* SMS: akan diberi on private msg

* Email :[email protected]


CARA PENGHANTARAN BARANG ADALAH BERGANTUNG PADA BERAT DAN KAWASAN.

1) POS LAJU

2) POS EXPRESS

3) POS PARCEL UDARA

4) SKYNET
 

kappassrykk

Fun Poster
Joined
Mar 26, 2013
Messages
627
Reaction score
0
Points
10
Harga Borong Sabun Gluta Kojic 2 Layer
Harga Borong Sabun Gluta Kojic 2 Layer



FORMULA BARU!! KESAN MENAKJUBKAN!! Gabungan KOLAGEN & GLUTATHIONE!! KELULUSAN ANTARABANGSA BFAD (Bureu of Food and Drugs) BIRO DADAH DAN UBAT ANTARABANGSA RDII-MM-CT-0492 Really EFFECTIVE WHITENING Bar Soap. A must Try. OFFER 150g =

This is a Combination Soap with a mixture of 2 Whitening Ingredients, Glutathione and Kojic Acid GUARANTEED Authentic, Original Product Also Evens Skin Tone and Moisturizes Skin Glutathione Whitening Soap One of the first's of its kind that was formulated by a dermatologist.

Whitens skin blemishes and dark spots. Dries out and prevent pimples and helps remove blackheads.

Try it now!! Directions: Use on body first before using on face. Wear sunblock after use. Use only once a day. Result: Whitening effect noticeable after 3-5 days depending on skin type and color

Untuk kulit kering just apply 1x sehari je dan kulit minyak boleh la 2,3x sehari. Sabun ni lembik kalau kena air..so dinasihatkan potong skit sebelum guna dan masukkan dalam bekas dan simpan di tempat yang kering..kalau tak nanti ia kering dan cair...so letak dlm bekas dan letak kat tempat kering..penutup bekas bukak atau boleh tutup but make sure tak de lebihan air kat sabun tu la...

^_^ Ok yang paling menakjubkan anda boleh guna buat sabun mandi sekaligus boleh hilangkan kat celah2 yang selama ni dah berkurun2 hitam tu.

Ada yang tanya sabun ni boleh hilangkan jeragat ke? memang boleh sangat. tapi kalau de jeragat ni elok ambil sekali ngan ampoules whitening,vitamin c dan mask soya bean. Pakai sabun ni lagi la malatops!!...habis licin,putih & berseri2.

Sabun ni selamat digunakan oleh lelaki & wanita.

Tak kira samada ibu mengandung atau breasfeed. Kesan sabun ni sama jika anda makan gluta prime..

cuma jika ambil supplement kesannya dari dalam dan jauh lebih meresap dengan cepat.

jadi siapa yang makan supplement & try sabun ni pakaila lak ampoules memang MELETOPS CUN la... contok supplement yg elok untk makan sambil guna sabun nie GLUTA 20K.

RM55 PER DOZ(12 KETUL)

Berminat sila hubungi melalui sams atau call

RIE 0199336974 Atau AIDA 0145015291

layari http://massrykk.blogspot.com untuk lebih banyak produk dengan harga borong

Cara Pembayaran

Pembayaran dapat dilakukan dengan cara berikut:

1. Transfer Bank melalui Mesin ATM / Kaunter / Internet-Banking

Pihak kami menyediakan 2 pilihan transfer bank seperti berikut:

A.C May bank
Nama Bank : May Bank
No Akaun Bank : 162012545772

Nama Pemilik Akaun : MASSRY BIN ZENOL

2) Pengesahan Pembayaran:

Setelah Anda melakukan pembayaran, sila sms atau email pengesahan pembayaran (Bukti Pembayaran) kepada saya melalui:

* SMS: akan diberi on private msg

* Email :[email protected]


CARA PENGHANTARAN BARANG ADALAH BERGANTUNG PADA BERAT DAN KAWASAN.

1) POS LAJU

2) POS EXPRESS

3) POS PARCEL UDARA

4) SKYNET
 
Sponsored Post
Top
Log in Register