handset leh tukar suara

CG Sponsors




fanlee

Legendary Member
Joined
Jul 31, 2008
Messages
14,022
Reaction score
12
Points
115



ni pic dier....
bentuk mcm bm mobile ade tv pernah aku jual dulu rm450 jer kalu x silau aku leh pakai 2 sim tp tak tau plak aku ade suara tukar tukar yg aku tau csl ds51 jer leh tukor suara siamang
 
Sponsored Post

king_diamond

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Sep 3, 2008
Messages
10,160
Reaction score
359
Points
131
suara siamang pun boleh tukar? canggih betui....
 

Mangkuk ayun

Banned
Joined
Jan 13, 2009
Messages
3,146
Reaction score
166
Points
33
bentuk mcm bm mobile ade tv pernah aku jual dulu rm450 jer kalu x silau aku leh pakai 2 sim tp tak tau plak aku ade suara tukar tukar yg aku tau csl ds51 jer leh tukor suara siamang
SIAMANG TU SUARA APA.....:-?

yg ni leh shake bile dgar lagu...bulih record tv, radio
 

Mangkuk ayun

Banned
Joined
Jan 13, 2009
Messages
3,146
Reaction score
166
Points
33
la siamang pun x tau ka
spesis berok utan adik beradek lontong:eek::eek:
oo...aku igat suara ala-siam
mana best kluar suara beruk,....mmg terkezut yg dgar

yg ni betul2 suara manusia....bleh test..pm aku :)paid
 

bossprepaid

Active+ Member
Platinum Member
Joined
Mar 13, 2008
Messages
3,101
Reaction score
19
Points
30
kalau rajin...
selak2 kat ebay...
penah ternampak satu gadjet (handsfree) guna kat sony ericson.
function sama mcm phone tuh... voice xchanger kalau tak silap..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register