Hack #8Share

CG Sponsors




magzfree

Fun Poster
Joined
Oct 10, 2013
Messages
335
Reaction score
5
Points
15
HACK #8Share
Ebook Tips & Teknik Auto Klik Iklan 8Share

Mengapa anda harus membeli ebook ini?

  • Ditulis berdasarkan pengalaman lebih 3 tahun bersama 8Share
  • Lebih 23 kali Cash Out berjaya dilakukan dengan teknik ini
  • Teknik stealth yang takkan dapat dikesan sistem 8Share
  • Datang dengan coding dan bantuan teknikal seumur hidup melalui email
  • Hanya 100 salinan ebook ini yang akan dikeluarkan. Setiap salinan datang dengan nombor siri unik. Hanya pembeli sah akan dibekalkan coding dan bantuan teknikal.


HANYA [STRIKE]RM100[/STRIKE]!​

TUNGGU!​

PROMOSI KHAS UNTUK PEMBACA CARIGOLD. HANYA RM80 UNTUK 20 PEMBELI PERTAMA

Untuk makluman lanjut PM atau email saya di [email protected]
 
Last edited:
  • Like
Reactions: xor
Sponsored Post

magzfree

Fun Poster
Joined
Oct 10, 2013
Messages
335
Reaction score
5
Points
15
Contoh payment yang saya terima.

 
Last edited:

feer6452

Super Active Member
Joined
Apr 23, 2011
Messages
8,855
Reaction score
27
Points
70
Special promo takda ke TT?? Adesss. Konfirm menjadi tak ni? Trial dulu?
 

magzfree

Fun Poster
Joined
Oct 10, 2013
Messages
335
Reaction score
5
Points
15
Special promo takda ke TT?? Adesss. Konfirm menjadi tak ni? Trial dulu?
Confirm jadi. Dah bertahun saya guna teknik nie. Sampai sekarang masih cemerlang.

Dalam ebook tu ada senarai resit-resit yang saya cashout sampai sekarang. Paling latest sy cash out last week tapi RM80 jer. Resit tak dapat lagi, tapi screenshot email ada kat bawah. Tengok la. :)cgrock

 

myroadtax.com

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Feb 12, 2014
Messages
25,906
Reaction score
580
Points
161
TT, tumpang tanya. Ini teknik popup tu ke?
 

feer6452

Super Active Member
Joined
Apr 23, 2011
Messages
8,855
Reaction score
27
Points
70
TT bagi sy try dlu.. Dh cukup 80 boleh widraw. Sy byr tt. Amacam?
 

magzfree

Fun Poster
Joined
Oct 10, 2013
Messages
335
Reaction score
5
Points
15
TT bagi sy try dlu.. Dh cukup 80 boleh widraw. Sy byr tt. Amacam?
Alaa bro, beli Rm80 tu confirm dapat balik. Nie contoh today HSBC send resit kat saya. :D

 
Last edited:
Sponsored Post
Top
Log in Register