Hack #8Share

Recommended Brokers


magzfree

Fun Poster
Joined
Oct 10, 2013
Messages
335
Reaction score
5
Points
15
HACK #8Share
Ebook Tips & Teknik Auto Klik Iklan 8Share

Mengapa anda harus membeli ebook ini?

  • Ditulis berdasarkan pengalaman lebih 3 tahun bersama 8Share
  • Lebih 23 kali Cash Out berjaya dilakukan dengan teknik ini
  • Teknik stealth yang takkan dapat dikesan sistem 8Share
  • Datang dengan coding dan bantuan teknikal seumur hidup melalui email
  • Hanya 100 salinan ebook ini yang akan dikeluarkan. Setiap salinan datang dengan nombor siri unik. Hanya pembeli sah akan dibekalkan coding dan bantuan teknikal.


HANYA [STRIKE]RM100[/STRIKE]!​

TUNGGU!​

PROMOSI KHAS UNTUK PEMBACA CARIGOLD. HANYA RM80 UNTUK 20 PEMBELI PERTAMA

Untuk makluman lanjut PM atau email saya di [email protected]
 
Last edited:
  • Like
Reactions: xor
Sponsored Post

feer6452

Super Active Member
Joined
Apr 23, 2011
Messages
8,855
Reaction score
27
Points
70
Special promo takda ke TT?? Adesss. Konfirm menjadi tak ni? Trial dulu?
 

magzfree

Fun Poster
Joined
Oct 10, 2013
Messages
335
Reaction score
5
Points
15
Special promo takda ke TT?? Adesss. Konfirm menjadi tak ni? Trial dulu?
Confirm jadi. Dah bertahun saya guna teknik nie. Sampai sekarang masih cemerlang.

Dalam ebook tu ada senarai resit-resit yang saya cashout sampai sekarang. Paling latest sy cash out last week tapi RM80 jer. Resit tak dapat lagi, tapi screenshot email ada kat bawah. Tengok la. :)cgrock

 

feer6452

Super Active Member
Joined
Apr 23, 2011
Messages
8,855
Reaction score
27
Points
70
TT bagi sy try dlu.. Dh cukup 80 boleh widraw. Sy byr tt. Amacam?
 

yudiliya

Active Member
Joined
Jun 6, 2010
Messages
1,308
Reaction score
9
Points
25
parking dulu jap ......
 
Sponsored Post
Top
Log in Register