Guaranteed Income Provider

CG Sponsors




Hidier

Legendary Member
Joined
Feb 6, 2010
Messages
11,681
Reaction score
905
Points
161
Salam,

Hurry UP!

Get to OWN Elite Legacy Income and GIP10 . It gives out guaranteed income to 3 generations !.
TEMPOH MASA TERHAD!!!

Please contact me at 012-7796200 for details and appoinment.

Regards,
Hidier
012-7796200

ELI (ELITE LEGACY INCOME) : bayaran selama 8 tahun sahaja, guaranteed payment 5% sehingga umur 88 tahun setiap tahun bermula dari tahun ke - 8. (dicampur lagi dengan pulangan tidak terjamin mengikut keuntungan syarikat pada tahun tersebut)

GIP (GUARANTEED IMCOME PAYMENT) : bayaran 10 tahun sahaja, guaranteed payment 4% sehingga umur 88 tahun setiap tahun bermula dari tahun ke - 10. (dicampur lagi dengan pulangan tidak terjamin mengikut keuntungan syarikat pada tahun tersebut)

INFO : Ini adalah satu product INSURAN yang menarik dari AIA.

SEDIAKAN PAYUNG SEBELUM HUJAN
 
Last edited:
Sponsored Post

tomcat_apachee

Active+ Member
Joined
Jun 15, 2007
Messages
4,015
Reaction score
52
Points
35
ni personal loan ke or apa ni geng.....tak terang lew maklumat tuuu
 

Hidier

Legendary Member
Joined
Feb 6, 2010
Messages
11,681
Reaction score
905
Points
161
Add info

Sori Encik Tomcat.

saya dah add sikit info kat situ.
ini adalah product insuran dari AIA.

minta maaf byk2 ye.

buah cempedak diluar pagar,
amik galah tolong jolokkan,
saya budak baru belajar,
kalau salah tolong tunjukkan..

(nasib baik bukan jolokkan juga kan.. :) )
 

Hidier

Legendary Member
Joined
Feb 6, 2010
Messages
11,681
Reaction score
905
Points
161
Guaranteed Income Provider merupakan pelan polisi endowmen sehingga umur 88 tahun yang disertai dividen tunai dan dividen penamatan. Nilai dividen tidak dijamin dan bergantung kepada prestasi dana penyertaan AIA.

Komitmen premium anda hanyalah untuk 10 tahun sahaja. Tempoh ini adalah terjamin. Selepas tempoh ini, anda akan menikmati pendapatan tahunan terjamin sebanyak 4% daripada jumlah awal diinsuranskan sehingga usia 88 tahun.

Ini bermakna hanya selepas 10 tahun yang pendek, anda telah memperoleh aset yang bernilai yang akan membayar anda pendapatan tahunan terjamin sebanyak 4% secara berterusan tanpa mengambil kira turun naik kadar faedah, sekali gus memastikan anda mendapat bantuan dalam bentuk pendapatan tambahan untuk menghadapi ketidaktentuan hidup.

Sebagai tambahan kepada pendapatan tahunan terjamin anda, Guaranteed Income Provider juga menjana wang simpanan tunai untuk anda menerusi program penyertaan dividennya. AIA akan mengistiharkan dividen tahunan mengikut prestasi dana yang disertainya. Anda boleh menggunakan dividen ini untuk menambahkan pendapatan tahunan terjamin anda atau membiarkannya dengan AIA untuk dikumpulkan bersama dengan faedah untuk kegunaan di kemudian hari.
 

Hidier

Legendary Member
Joined
Feb 6, 2010
Messages
11,681
Reaction score
905
Points
161
Apakah AIA GIP 10 ?

Secara asasnya :
Life Endowment sehingga umur 88 tahun
Komitmen jangka masa pendek - 10 tahun shj

Guaranteed :
1.Tempoh bayaran Premium
2.Kupon Tahunan, yang dibayar bermula tahun ke-10 policy

Hubungi saya untuk keterangan lanjut
 

Hidier

Legendary Member
Joined
Feb 6, 2010
Messages
11,681
Reaction score
905
Points
161
Elite Legacy Income

Jika ada satu warisan yang ingin anda tinggalkan untuk anak anda,
apakah dia warisan itu?

Sebagai ibu bapa, anda merupakan tunggak keluarga anda. Dari
masa anak anda mengambil langkah pertama hinggalah kepada
mereka mengucapkan kata pertama – anda sentiasa di sisi mereka.

Apabila mereka meningkat remaja, galakan anda mendorong
mereka mencapai potensi maksimum mereka – anda sentiasa di
sisi mereka. Kasih sayang dan sokongan teguh anda adalah tunggak
kekuatan anak anda. Tidakkah anda ingin meninggalkannya sebagai
warisan untuk mereka?

Dengan polisi Elite Legacy Income, anda boleh yakin bahawa
kasih sayang dan sokongan anda akan terus menemani anak
anda kerana ia menyediakan:

• aliran bayaran tunai terjamin tahunan dari akhir tahun polisi ke-8 hingga anak anda berumur 88 tahun
• tempoh bayaran premium terjamin dengan pilihan untuk memendekkannya kepada 8 tahun
• nilai tunai terjamin
• pendapatan tambahan dari segi dividen tahunan terunjur
• perlindungan kematian


Hubungi saya untuk keterangan lanjut
 

Hidier

Legendary Member
Joined
Feb 6, 2010
Messages
11,681
Reaction score
905
Points
161
salam..

just nak kasitau, ELI n GIP dah xde ye..
 

Kyle_AIA

Junior Member
Joined
Mar 10, 2010
Messages
89
Reaction score
0
Points
6
salam..

just nak kasitau, ELI n GIP dah xde ye..

Yo bro hidier,

As I know ELI and GIP still available at AIA. Anyone who interested to know more bout this plan. Can email or call me for further details.

Kyle Wong
AIA Financial Planner
[email protected]
012 6400660
AIA Penang.
 

Hidier

Legendary Member
Joined
Feb 6, 2010
Messages
11,681
Reaction score
905
Points
161
wow!!! what a Good News.
boleh jual balik..yahoo!!!
kali ni sampai bila ye dia open?

TQ for the info.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register