Goldentowns - Goldentowns.com

CG Sponsors




Goldentowns

Freshie
Joined
Apr 26, 2014
Messages
15
Reaction score
0
Points
3
Top ranked Singapore player looking for serious online game player to play a FREE online simulation game and earn real money or gold.

What is Golden Towns about?

In 19-08-2013 was official launch and author said about this cool free online game:
Build an amazing town and win REAL CASH! GoldenTowns is a free online game that can be played straight from a browser like Internet Explorer.

The game is a town construction, political and military simulator in which virtual gold can be exchanged for REAL CASH or for REAL 24k gold.

This game is also first game on the world which is backed up with real 24k gold.

“The game is based on a paper published by Mr. Vlad Cristian (CEO ANNO1777 Labs) in 2011, which describes a deflationary economic system in which the amount of virtual currency is fixed and covered 100% real gold.

In GoldenTowns there is a limited amount of virtual gold (100,000 GoldenTowns Coins or GTC) is distributed gradually in a steady pace by players. The entire amount is covered by a growing amount of real gold in bullion 24k.”

Game is FREE to join and play.

In 8 months there are over 62,000 registered players and TOP players are those who started more than 5 months ago and earning over few hundred and thousands a month in the game.

I started 1 month ago and currently am the TOP ranked Singapore player.

Looking for serious players from other country to be guided and trained under me.

Even though this is a game but the economic concept and mechanics is REAL life and as players are REAL life players over the world, you can see the disparity between the TOP players who gets richer by the day and normal average players just trying to make a living.

Only players under me will be guided and trained on how you can be a TOP player as I did it in 1 month even beating players who started when the game start 8 months ago in my country.

All the tips and tricks on earning money in the game will be shared to ONLY my referral as you gradually progress in the game.

Even though it looks like a simple game but to be earning good money in the game is a bit complex.

To JOIN FOR FREE, PLS CLICK OR COPY THE WHOLE LINK BELOW.

www.goldentowns.com/?i=187290

Steps to join.

Click the green SIGNUP logo on the middle left.

Important! Username is only 1 WORD. Choose wisely as that is what you will be called and known in the game.

Fill up other info and REMEMBER to tick the terms & agreement

Fill up the captcha code(number code that u see) no space in between.

Once it says username and password created you can log in and follow the game tutorial.

They don't send email confirmation so after sign up just log in.

IMPORTANT!!

As the game is still not 100% developed there may be bugs and I have suffered some referral bug where my referral goes missing and goes to other people.

So pls send me a message in-game to player Ezycash or email me at [email protected].

I will check and see if you are under me and guide you in the game.

This game is created in such a way that there will always be a referrer above you so no use trying to sign up directly as you will never know who your referrer is and you are on your own.

Another thing after signup up just finish the game tutorial and

DO NOT START DOING ANYTHING ELSE.

READ THE MANUAL 1ST

This game require some planning but players under me will be guided on what to do so u won’t make mistakes as mistakes are costly in this game and will set you back.

Proof of my Singapore Ranking

My town after playing 14 days
http://prntscr.com/3dfc0x

My town after 1 month
http://prntscr.com/3dfc5v

My Singapore ranking after 14 days
http://prntscr.com/3dfc8e
http://prntscr.com/3dfcbc

My Singapore ranking after 1 month
http://prntscr.com/3dfcgf
http://prntscr.com/3dfcjv
http://prntscr.com/3dfcn6
http://prntscr.com/3dfco6

Players claiming their money
http://prntscr.com/3dfcr4

JOIN NOW it's FREE. Nothing to lose as it's like playing any online or mobile game but you can earn money playing this game.

www.goldentowns.com/?i=187290

If you need help, contact me in-game player Ezycash or email [email protected]

Good Luck playing.

PS. Whatever you will be earning now it will be worth much much more in a year times but this SECRET FACT fact is only known by selected TOP player. As for the reason WHY it will only be shared to my referral if I see they are SERIOUS player and once they reach a certain level of playing.

TOP PLAYER DON'T WANT THIS FACT KNOWN AS THEN COMPETITION WILL BE TOUGH FOR THEM IF TOO MANY PEOPLE KNOW.
[/quote]
 
Sponsored Post

Goldentowns

Freshie
Joined
Apr 26, 2014
Messages
15
Reaction score
0
Points
3
Versi Melayu

Pemain TOP ranked Singapura mencari pemain serius untuk bermain game simulasi di luang internet percuma dan mendapatkan keuntungan WANG TUNIA atau 24K GOLD .

Apakah Goldentowns?

Pada tarikh 19-08-2013 adalah pelancaran rasmi Goldentowns.

" Membina sebuah bandar yang menakjubkan dan memenangi WANG TUNAI !"

GoldenTowns adalah permainan game di dalam INTERNET yang percuma dan boleh dimainkan terus dari pelayar seperti Internet Explorer , Firefox , Chrome dan lain-lain.

Permainan ini berdasarkan permainan pembinaan bandar , politik dan simulator tentera di mana emas virtual boleh ditukar dengan Wang TUNAI atau EMAS 24k .

Permainan ini juga permainan pertama di dunia yang disokong dengan EMAS 24k sebenar.

" Permainan ini berdasarkan kepada kertas yang diterbitkan oleh Encik Vlad Cristian (CEO ANNO1777 Makmal) pada tahun 2011 , yang menggambarkan sistem ekonomi deflasi di mana jumlah mata wang maya adalah tetap dan dilindungi emas 24K sebenar 100%.

Dalam GoldenTowns terdapat sejumlah yang terhad emas maya (100,000 GoldenTowns syiling atau GTC ) yang diedarkan secara beransur-ansur dalam kadar yang stabil oleh pemain.

Jumlah keseluruhan dilindungi oleh jumlah yang semakin meningkat emas sebenar dalam bulion EMAS 24k . "

Permainan adalah PERCUMA.

Dalam 8 bulan terdapat lebih 62,000 pemain berdaftar dan pemain TOP adalah mereka yang bermula lebih dari 5 bulan yang lalu dan mendapat berpendapatan lebih beberapa ratus dan beribu-ribu sebulan dalam permainan ini sebulan.

Saya mula 1 bulan yang lalu dan kini menjadi Pemain Singapura yang berdudukan tertinggi di dalam negara saya.

Saya mencari pemain yang serius dari negara lain yang akan dibimbing dan dilatih di bawah saya.

Walaupun ini adalah permainan tetapi konsep ekonomi dan mekanik serupa dengan kehidupan dunia dan pemain adalah pemain REAL dari seluruh dunia.

Anda boleh melihat perbezaan antara pemain TOP yang menjadi lebih kaya hari demi hari dan pemain biasa purata yang hanya cuba untuk membuat kehidupan.

Hanya pemain di bawah saya akan dibimbing dan dilatih bagaimana anda boleh menjadi pemain TOP seperti mana yang saya lakukan dalam 1 bulan.

Saya telah menewaskan pemain yang bermula apabila permainan bermula 8 bulan lalu di negara saya.

Semua tips dan trik untuk mendapatkan keuntungan wang di dalam permainan akan dikongsi untuk REFERRAL saya SAHAJA.

Walaupun ia berkelihatan seperti permainan yang mudah tetapi untuk mendapatkan wang lumayan dalam permainan ini ada sedikit kompleks.

Untuk JOIN PERCUMA , PLS KLIK ATAU SALIN KESELURUHAN LINK DI BAWAH.

www.goldentowns.com/?i=187290

Langkah-langkah untuk menyertai.

Klik logo pendaftaran HIJAU di sebelah kiri pertengahan. Ia adalah PERCUMA untuk bermain.

Penting! Nama pengguna hanya 1 WORD . Pilih dengan bijak kerana itu adalah apa yang anda akan dipanggil dan dikenali dalam permainan.

Isikan maklumat lain dan INGAT untuk semak(TICK) syarat & perjanjian

Isikan kod captcha (kod nombor yang anda lihat ) tiada ruang di antara.

Apabila nama pengguna dan kata laluan telah dicipta anda boleh log masuk dan ikuti tutorial permainan.

Mereka tidak menghantar pengesahan e-mail selepas pendaftaran.

Anda boleh bermula log in and main.

PENTING! !

Game permainan masih tidak 100% dibangunkan dan mungkin ada bug dan saya telah mengalami beberapa bug di mana rujukan rujukan saya hilang dan pergi kepada orang lain.

Jadi pls hantar saya mesej dalam permainan kepada pemain Ezycash atau email [email protected] .

Saya akan memeriksa dan lihat jika anda berada di bawah saya dan membimbing anda dalam permainan.

Permainan ini dicipta sedemikian rupa di mana anda akan sentiasa menjadi rujukan(REFERRAL) kepada orang lain. Jadi tidak ada gunanya untuk mendaftar secara langsung kerana anda akan MASIH MEMPUNYAI REFERRER dan tidak akan tahu siapa perujuk anda .

Selepas mendaftar, hanya selesaikan tutorial permainan dan JANGAN MULA MENJALANKAN perbinaan atau bermula main permainan ini.

BACALAH MANUAL terlebih dahulu

Permainan ini memerlukan beberapa perancangan(PLAN) tetapi pemain di bawah saya akan dibimbing untuk apa yang perlu dilakukan supaya anda tidak akan membuat kesilapan kerana kesilapan mahal dalam permainan ini dan akan merugikan kamu .

Bukti Singapura Kedudukan saya

Bandar saya selepas bermain 14 hari
http://prntscr.com/3dfc0x

Bandar saya selepas 1 bulan
http://prntscr.com/3dfc5v

Kedudukan saya Singapura selepas 14 hari
http://prntscr.com/3dfc8e
http://prntscr.com/3dfcbc

Kedudukan saya Singapura selepas 1 bulan
http://prntscr.com/3dfcgf
http://prntscr.com/3dfcjv
http://prntscr.com/3dfcn6
http://prntscr.com/3dfco6

Pemain mendakwa wang mereka
http://prntscr.com/3dfcr4

JOIN SEKARANG ianya PERCUMA .

Tiada apa yang boleh anda RUGI mencuba permainan ini.

Ianya seperti permainan game yang lain dalam internet atau telefon tetapi anda boleh mendapatkan wang bermain permainan ini.

www.goldentowns.com/?i=187290

Jika anda memerlukan bantuan , hubungi saya Pemain dalam permainan Ezycash atau e-mel [email protected]

Bermain Semoga Berjaya.

PS. Apa sahaja keuntungan yang anda akan dapat pada masa kini ianya akan bernilai jauh lebih banyak dalam masa satu tahun lagi. FAKTA RAHSIA ini hanya diketahui oleh pemain TOP dipilih. Fakta mengapa ianya akan menjadi lebih lumayan akan diberitahu kepada rujukan saya jika saya melihat mereka adalah pemain yang serius dan apabila mereka mencapai tahap tertentu bermain.

TOP PLAYER TIDAK MAHU FAKTA INI DIKETAHUI ORANG RAMAI KERANA PERTANDINGAN AKAN MENJADI SUKAR UNTUK MEREKA JIKA TERLALU BANYAK ORANG YANG TAHU TENTANG FAKTA INI.
 

mamuaziz

Fun Poster
Platinum Member
Joined
Feb 24, 2007
Messages
452
Reaction score
36
Points
20
Golden Towns - Rahsia Tersembunyi yg Org Tak Ketahui

salam semua kenkawan,

lama mamu tak mengepos dlm forum ni cume kali ni ingat nak share gak sesuatu yg baru mamu temui dlm dlm yg disebutkan diatas td. sbenarnya ada RAHSIA TERSEMBUNYI didalam game golden towns ni yg banyak yg tak tahu... mamu sendiri pun tak tahu sebelum ni tapi setelah diberitahu oleh top leader mamu, barulah mamu faham akan dan bergiat setiap hari utk memastikan bandar (town) mamu membangun dan memberikan produk yg boleh ditukar pada emas.

betul sesetengah org mengatakan yg game ini susah dan memakan masa yg panjang... ya benar dan tak dinafikan. kalo senang nak dapat emas percuma makanya mamu rasa semua nak kan :) jadi... di game ini kita diajak utk berusaha dan bersabar serta mengunakan imiginasi serta kreativiti kita utk membangun kan sebuah bandar yg terbaik dikalangan pengemar game ini. game ini sebenarnya adalah satu game yg 'live' yakni ianya seperti satu kehidupan.pemain juga seperti mana manusia yg ada sekarang. sifat2 yg ada didlm diri kita ada didlm game ini. marah, dengki, irihati, ingin melawan, gembira, sedih, di'banned' dan siraturahim semua ada didlm game ini. cuma kita harus tahu gimana utk bertindak pada masa yg tepat. mamu bukan pandai dan masih belajar membangunkan town/city mamu didlm game ni tetapi mamu puas hati dgn beberapa minit sehari dipermulaan pembangunan dan diikuti beberapa minit lagi diwaktu2 tertentu, town kita akan mula berfungsi. minggu pertama dan kedua mungkin agak mem'boring'kan tetapai bila ianya telah menjadi menggu ketiga, disitulah keistimewaan game bermula.

bagi sesiapa yg ada kesabaran menunggu, ada kebolehan berfikir dan menggunakan strategi, maka game ini mungkin boleh menyeronokkan anda. mamu akan menceritakan apa sebanrnya RAHSIA TERSIMPAN yg banyak tidak ketahui didalam game ini pada kenkawan yg join nanti ni sya Allah. sesiapa yg nak join tu boleh lah join bawah mamu dan link utk join game ini disertakan disini : www.goldentowns.com/?i=225751

bila dah join, sila PM mamu utk keterangan membangunkan town kenkawan secara tepat dan tidak membuang masa membuat kesilapan seperti ramai didlm game ini. cara yg tepat boleh membuahkan hasil yg cepat! seamat mencuba. btw, game ini tidak memerlukan modal wang. kalo ia pun perlu diperingkat permulaan minggu pertama dan kedua... mungkin sekitar RM10. itu saja.

 
Sponsored Post
Top
Log in Register