GoldenEyes EA, Profit 5000%

Latest Posts

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.21172
USD / JPY
106.263
GBP / USD
1.39252
USD / CHF
0.90630
USD / CAD
1.26495
EUR / JPY
128.762
AUD / USD
0.77646

CG Sponsors




Sponsored Post

frankdun3

Fun Poster
Joined
Nov 3, 2009
Messages
529
Reaction score
50
Points
65
Salam,

Disini saya nk share EA yg saya develop sndiri.

Bukan martingale, tidak ada expired date.

Default setting tested on Pair GBPUSD, H1 sahaja.
*Untuk pair lain, sila adjust setting GoldenEquation.
*Pastikan guna TF H4 kebawah sahaja. Intraday concept.

Backtest result GBPUSD H1 (Alhamdulillah Profit 5725%):
GoldenEquation="50a+80b+20c+61.8x+100y"


Backtest result USDCHF H1 sepanjang tahun 2015 (Profit 1500%):
GoldenEquation="30a+100b+15c+61.8x+100y",
**Nice Reward and Risk ratio.


Backtest result USDJPY H1 sepanjang tahun 2015 (Profit 1800%):
GoldenEquation="67a+77b-150c+70x+100y"


Backtest result EURUSD H1 sepanjang tahun 2015 (Profit 800%):
GoldenEquation="62a+67b-100c+70x+100y"


Peringatan penting:
**Pastikan anda faham sepenuh nye bagaimana EA ni berfungsi sblm trade live.
**Setiap setting or Golden Equation mempunyai kekurangan dan kelebihan masing2. Belaja dan fhm kan dlu setiap setting.
**Contoh setting USDJPY dan EURUSD seperti diatas adalah setting yg mempunyai high probability of winning tetapi high risk disebabkan oleh Reward n Risk Ratio yg kecil.
**Manakala Setting GBPUSD dan USDCHF dlm kategori low risk disebabkan Reward n Risk Ratio yg besar.
**Gunakan la setting yg sesuai dgn Money Management Masing2, Moga berjaya.


Robot boleh download disini:
http://www.mediafire.com/download/ceog5wd1rbvvhxr/GoldenEyes+v1.8.ex4

Update: GoldenEyes360
1k jadi 600k++ in 1 Year (2015, 60,000% profit) :)paid:)paid


Pemahaman Golden Equation:

Setting default:



Contoh setting bukan default:


Kepada sesiapa yg jumpa setting yg nice. Harap boleh share disini.
Boleh gune untuk live trading. Rajin-rajin la click Thanks ye. Hope Berkat.
Gd luck Guys :D !!

Update(2018/01/23):
TQ kepada semua yg telah mencuba Robot GoldenEyes. Tahniah kepada sesiapa yg berjaya mendapat profit yg konsistan. :)paid:)paid
Maaf kepada semua yg request GoldenEyes360. Disebabkan complexity untuk setup GoldenEyes360, sye tidak akan share secara online.
Untuk EA yg lebih mudah dan profit (100USD become 45Million++ USD) boleh refer ke http://mtfour.com. Thanks semua. :):)
kalau nak goldeneyes360 tu, berapa harga jualannya?
jasa tuan dah byk, saya dahcuba, puas hati sgt
syukurnyaaa....huhuh
 
Sponsored Post
Top
Log in Register