gold only

Recommended Brokers


Poll : CariGold new board 2019

  • Fonts terlampau besar, boleh kecilkan sedikit

    Votes: 19 19.6%
  • Warna terlampau terang

    Votes: 8 8.2%
  • Sidebar besar agak mengganggu

    Votes: 39 40.2%
  • Sangat berminat dengan theme baru ini

    Votes: 26 26.8%
  • Serius, tak minat langsung

    Votes: 32 33.0%

Latest Threads

fokerss

Junior Member
Joined
Oct 20, 2013
Messages
78
Reaction score
0
Points
0
xau/usd : slightly long
Buy 1300 sl:1290 tp:1330
 
Sponsored Post

fokerss

Junior Member
Joined
Oct 20, 2013
Messages
78
Reaction score
0
Points
0
xau/usd: black ,white ,white. bullish signal..
buy now=1,293 sl:1280 tp:1320
 

senyum

Permanently Banned
Joined
Jan 20, 2010
Messages
2,677
Reaction score
14
Points
0
kalau selalu update kan best.
 

1primerebate

Freshie
Joined
Jul 2, 2014
Messages
14
Reaction score
0
Points
0
Untuk gold dipastikan naik drastis pada bulan bulan ini karena disebabkan negara exporter minyak terkendala keamanan. Segera bergabung dengan PrimeRebate, karena rebate meminimalisir kerugian dan memaksimalkan rejeki/profit
 

fxgator

Active Member
Joined
Nov 2, 2008
Messages
1,026
Reaction score
15
Points
0
Mantops signal ni. Kenapa dah xde update. Sayang la. Tak ramai org bagi signal gold :(

 

tdoptions1689

Fun Poster
Joined
Mar 18, 2014
Messages
260
Reaction score
6
Points
0
Banyak orang suka gold juga. Kalau nak trade, SELL skrg at 1300. Stop Loss letak je 1305 and TP letak dekat 1288. Pastikan jaga sendiri sbb gold fluctuation cepat, I tak suka bagi GOLD signal except kpd automated trading.
 

tdoptions1689

Fun Poster
Joined
Mar 18, 2014
Messages
260
Reaction score
6
Points
0
Banyak orang suka gold juga. Kalau nak trade, SELL skrg at 1300. Stop Loss letak je 1305 and TP letak dekat 1288. Pastikan jaga sendiri sbb gold fluctuation cepat, I tak suka bagi GOLD signal except kpd automated trading.
Siapa jumpa dia dpt lar.

:)paid
 

zabidin2

Active Member
Joined
Jul 4, 2011
Messages
1,469
Reaction score
100
Points
0
Ape pendapat masta pasal gold hari ni? D1 masih downtrend.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register