gold only

Latest Posts

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.12949
USD / JPY
107.256
GBP / USD
1.26146
USD / CHF
0.93972
USD / CAD
1.35643
EUR / JPY
121.145
AUD / USD
0.69599

CG Sponsors




fokerss

Junior Member
Joined
Oct 20, 2013
Messages
78
Reaction score
0
Points
6
xau/usd : slightly long
Buy 1300 sl:1290 tp:1330
 
Sponsored Post

fokerss

Junior Member
Joined
Oct 20, 2013
Messages
78
Reaction score
0
Points
6
xau/usd: black ,white ,white. bullish signal..
buy now=1,293 sl:1280 tp:1320
 

m0mo~

CG Top Poster Club
Platinum Member
ForexMart Fans
Joined
Oct 4, 2012
Messages
35,312
Reaction score
387
Points
136
nice! keep it up!
 

1primerebate

Freshie
Joined
Jul 2, 2014
Messages
14
Reaction score
0
Points
3
Untuk gold dipastikan naik drastis pada bulan bulan ini karena disebabkan negara exporter minyak terkendala keamanan. Segera bergabung dengan PrimeRebate, karena rebate meminimalisir kerugian dan memaksimalkan rejeki/profit
 

fxgator

Active Member
Joined
Nov 2, 2008
Messages
1,026
Reaction score
15
Points
25
Mantops signal ni. Kenapa dah xde update. Sayang la. Tak ramai org bagi signal gold :(

 

tdoptions1689

Fun Poster
Joined
Mar 18, 2014
Messages
260
Reaction score
6
Points
15
Banyak orang suka gold juga. Kalau nak trade, SELL skrg at 1300. Stop Loss letak je 1305 and TP letak dekat 1288. Pastikan jaga sendiri sbb gold fluctuation cepat, I tak suka bagi GOLD signal except kpd automated trading.
 

tdoptions1689

Fun Poster
Joined
Mar 18, 2014
Messages
260
Reaction score
6
Points
15
Banyak orang suka gold juga. Kalau nak trade, SELL skrg at 1300. Stop Loss letak je 1305 and TP letak dekat 1288. Pastikan jaga sendiri sbb gold fluctuation cepat, I tak suka bagi GOLD signal except kpd automated trading.
Siapa jumpa dia dpt lar.

:)paid
 

zabidin2

Active Member
Joined
Jul 4, 2011
Messages
1,474
Reaction score
100
Points
33
Ape pendapat masta pasal gold hari ni? D1 masih downtrend.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register