BTC USD 80,616.2 Gold USD 3,995.86
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Gigolo & Ibu Muda...

timur & barat

Super Active Member
gem
Messages
9,416
Joined
Jan 8, 2010
Messages
9,416
Reaction score
908
Points
116
Utk dfkrkan & dhayati....
:-?:-?:-?:-?
Seorang pemuda yang baru frust bercinta mencuba-cuba menjadi gigolo. Pengalaman pertamanya bertemu seorang ibu muda datang dengan kereta mewah. Pemuda itu dibawa dengan kereta mewah menuju ke sebuah rumah besar milik wanita itu.

Sesampainya dirumah, Dia di suruh masuk ke dalam sebuah bilik.Si pemuda itu merasa nervous karana ini adalah pertama kalinya masuk ke bilik wanita lain.Fikirannya tak menentu, bingung dan juga kekok.Semakin di fikir seperti itu, birahinya juga makin muncul..
Sebelum melakukan apa-apa, wanita itu berkata, “Kamu bukakan dulu baju kamu dan tunggu disini dulu ya, jangan ke mana-mana,” ujar wanita itu kemudian keluar dari kamar.

Pemuda itu makin bingung kerana ditinggal keseorangan. Dan, dia malu untuk telanjang kerana tubuhnya kurus. Akhirnya dia membuka semua bajunya,dan menunggu di bilik.

“Ah alang-alang menyeluk pekasam biar sampai kepangkal lengan,” fikirnya.

Tak lama kemudian, ibu itu masuk ke dalam bilik. Kali ini diikuti oleh dua orang anak kecil.

Ibu itu berkata kepada kedua anak kecil itu,”Tengok ni, Wati dan Budin, kalau malas makan badan kita jadi kurus seperti abang ni”

BWHAHAHAHAHA!!!
 
adeeehh... lucah nyer iklan...
 
aku ingt bdk kecil tu..bdk laki2 kot...kuang..kuang..kuang...
 
wakakakakakaka.....msti si gigolo tu kate potong stim btol..haha
 
Back
Top
Log in Register