BTC USD 21,395.7 Gold USD 1,827.53
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Santai Gengster Long Tiger Rohingya direman semula

erman

Fun Poster
Messages
345
Joined
Jul 26, 2006
Messages
345
Reaction score
32
Points
20
aku tak kenal siapa dia ni..entah hebat sangat ke tapi budak2 muda melayu ramai jadi follower dia..
siap cium2 tangan lagi..
last2 rupanya pendatang rohingya kahkahkah..


 
Sponsored Post

biomedik2

Super Active Member
gem
Messages
6,094
Joined
Jan 19, 2020
Messages
6,094
Reaction score
2,034
Points
151
Ingatkan Dragon Long dgn Tiger Wong komik Jejak Wira tadi
 

MuslimProgrammer

Legendary Member
gem
Messages
10,219
Joined
Apr 30, 2014
Messages
10,219
Reaction score
2,528
Points
261
Awards
1
betul ke Long Tiger ni orang Rohingya??

aku dah la selama ni aku respect dia...

tapi tak sangka plak dia menipu....kalau dia terus terang je, mungkin aku respect je dgn dia sesama islam...

tapi kalau dia menipu, mcm something la...

hmmm...



 
Last edited:

shah_ae

Legendary Member
gem
Messages
16,999
Joined
Oct 27, 2008
Messages
16,999
Reaction score
1,124
Points
201
betul ke Long Tiger ni orang Rohingya??

aku dah la selama ni aku respect dia...

tapi tak sangka plak dia menipu....kalau dia terus terang je, mungkin aku respect je dgn dia sesama islam...

tapi kalau dia menipu, mcm something la...

hmmm...kecewa aku...




Penah ke Mase live org tanye die bangse ape?
Mcm mane nak ckp die penipu?

Tp Yg penting die Islam,buat baik sesame Islam...
Dgn Islam dpt rahmat Allah...
Bkn dgn bangse...
Klau kononnye utamakan Islam takde Mase nak pertikai ape bangse die...

Klau taktau bangse jd masalah Sgt sampai kecewa?
Bangse melayu je ke bleh dpt respek?
 

MuslimProgrammer

Legendary Member
gem
Messages
10,219
Joined
Apr 30, 2014
Messages
10,219
Reaction score
2,528
Points
261
Awards
1
Penah ke Mase live org tanye die bangse ape?
Mcm mane nak ckp die penipu?

Tp Yg penting die Islam,buat baik sesame Islam...
Dgn Islam dpt rahmat Allah...
Bkn dgn bangse...
Klau kononnye utamakan Islam takde Mase nak pertikai ape bangse die...

Klau taktau bangse jd masalah Sgt sampai kecewa?
Bangse melayu je ke bleh dpt respek?

Kalau tak silap,mmg dia pernah sebut yg dia org Melayu dalam live2 sebelum ni.... Kalau dia terus terang, rasanya takda siapa yg marah....
By the way, apa yang boss komen tu mmg ada betulnya..Aku takda la hentam dia seteruk teruknya... Sebab dia jugak banyak buat baik...



Tapi apa2 pun, sebut pasal tuan rumah, mmg siapa2 pun akan marah...walaupun aku islam, kawan aku islam...tp kalau aku buat ikut suka hati kt rumah kwn aku, kwn aku tu tetap akan marah...


Ni just pendapat aku, mungkin aku salah ..boleh betulkan kalau aku salah

..
..

Video bawah ni dia ada kata dia Melayu...




 
Last edited:

hj_maikel

CG Top Poster Club
gem
Messages
29,933
Joined
May 19, 2010
Messages
29,933
Reaction score
2,453
Points
251
Awards
1
betul ke Long Tiger ni orang Rohingya??

aku dah la selama ni aku respect dia...

tapi tak sangka plak dia menipu....kalau dia terus terang je, mungkin aku respect je dgn dia sesama islam...

tapi kalau dia menipu, mcm something la...

hmmm...




long tiger ni sape..? 😅😅
 

shah_ae

Legendary Member
gem
Messages
16,999
Joined
Oct 27, 2008
Messages
16,999
Reaction score
1,124
Points
201
Kalau tak silap,mmg dia pernah sebut yg dia org Melayu dalam live2 sebelum ni.... Kalau dia terus terang, rasanya takda siapa yg marah....
By the way, apa yang boss komen tu mmg ada betulnya..Aku takda la hentam dia seteruk teruknya... Sebab dia jugak banyak buat baik...



Tapi apa2 pun, sebut pasal tuan rumah, mmg siapa2 pun akan marah...walaupun aku islam, kawan aku islam...tp kalau aku buat ikut suka hati kt rumah kwn aku, kwn aku tu tetap akan marah...


Ni just pendapat aku, mungkin aku salah ..boleh betulkan kalau aku salah

Aku takde masalah pun die ni sape...
Aku nak marah beria Sgt pun takde point...
Org Malaysia bleh mengate bangse lain...
Same dgn je...
 

MrDisc

Active+ Member
Messages
3,036
Joined
Dec 22, 2016
Messages
3,036
Reaction score
361
Points
46
Wah ingat abang long mana tadi. Ingat next series abang long padil..
 

apoeki

Super Active Member
gem
Messages
8,770
Joined
Aug 7, 2012
Messages
8,770
Reaction score
1,005
Points
151
Popular pn sbb gado ngn jebat. Jebat tu pn nth dtg dr mana. Aku mula2 baca jebat pasal kes asp batcha
 
Sponsored Post

Top
Log in Register