Gambar aneh dan pelik

CG Sponsors




bakaro

Fun Poster
Joined
Apr 7, 2008
Messages
570
Reaction score
0
Points
10
Salam semua.......

Maaf sekiranya gambar dan thread ini tidak memuaskan anda ,
tetapi inilah gambar yang saya ingin siarkan supaya kita dapat
melihat dan memikirkan apakah gambar yang tidak sengaja kami ambil ini...:-?
Kisahnya mcm ni, gambar ni kami terambil apabila salah seorang
dari kawan kami menukar kepada hanfone baru.Pada waktu rehat masa keje shiff malam,Biasalah kawan2 yang lain mesti nak mencuba kehebatan hanfone tu..try ambil gambar
tapi gambar lain lak yang keluar:eek:.. Padahal masa ambil tu xde
ape2 pun kat depan.kat gambar tu ade nampak mata,hidung dan gigi,bntuk badan pun nampak klu kita perati btul2:-?.sbb tulah samp sekarang saya simpan g pic ni walaupun dah 2 tahun:D.


Gambar Asal



Selepas Di Edit





Nampak mcm Hantu , tapi x taulah gambar ape ni. Klu ade yang pandai bagilah comment..

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Marilah kita berjimat apabila menghubungi seseorang 18sen seminit pada kadar semua No talian dan sms percuma dengan progrem X.O.X kami dan tanpa menukar no talian anda serta anda boleh membuat keuntungan [email protected][/B]:)paid:)paid
 
Last edited:
Sponsored Post

bakaro

Fun Poster
Joined
Apr 7, 2008
Messages
570
Reaction score
0
Points
10
x jelas..........

Maaflah, saya kurang mahir dlm edit gambar ni.. tu pun dah bg shap dah :))
 

Bro_Izantie

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Mar 15, 2009
Messages
17,073
Reaction score
927
Points
161
gambar antu ni...kompom
 

mangkaq

Super Active Member
Joined
Mar 13, 2008
Messages
8,834
Reaction score
71
Points
75
Aikkk...betol k cerita ni???
sebelom ni dah ada org tunjuk kat sini gambar serupa camni dalam cerita versi laen...

Betol k gambar dari TT ni??
:-?
 

bakaro

Fun Poster
Joined
Apr 7, 2008
Messages
570
Reaction score
0
Points
10
"Aikkk...betol k cerita ni???
sebelom ni dah ada org tunjuk kat sini gambar serupa camni dalam cerita versi laen...
Betol k gambar dari TT ni??"


saya jugalah tu :)), tapi dulu comment dia x memeransangkan dan cerita lebih panjang..yang ni sy ringkaskan semula
 

bakaro

Fun Poster
Joined
Apr 7, 2008
Messages
570
Reaction score
0
Points
10
" mana ekau dapek nih TT? "

kek senawang , soromban.... kilang coromin :-b
 

tebbaloi

Legendary Member
Joined
Mar 4, 2009
Messages
13,457
Reaction score
444
Points
131
rambut hantu ni kuning.. mata biru..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register