Gaji Sendiri - gajisendiri.com

CG Sponsors




razif1224

Super Active Member
Joined
Oct 29, 2006
Messages
5,113
Reaction score
38
Points
70
Salam Sejahtera,

Peluang Buat Wang Percuma Dengan Pay Per Lead datang lagi...

Kini seorang lagi usahawan ini ingin memberikan anda sebuah laporan yang bertajuk "13 Cara Pendapatan Internet" dengan percuma. :D



Download sekarang dan buat wang percuma anda.


Cara buat wang percuma:

1) Sila download laporan ini disini
2) Anda akan menerima email dan sila sertai affiliate
3) Dapatkan link anda dan sebarkan laporan ini kepada teman-teman anda
4) Setiap seorang teman anda yang download percuma anda akan dibayar RM0.30
5) Jadi sebarkan laporan ini dengan meluas, jangan spam dan hijack thread orang lain.

Apa lagi yang anda tunggu? Dapatkan wang sekarang.

MAKLUMAT UMUM:

Nama Program : Program Pay-Per-Lead 13 Cara Pendapatan Internet
Tarikh Pelancaran : 11.12.2008
Tarikh Tutup : 11.1.2009
Tempoh Program Berlangsung : 32 Hari
Komisyen setiap Download : RM 0.30
Link website : www.gajisendiri.com

Semoga berjaya menambah ilmu dan pendapatan! :)paid:)





PROGRAM PAY PER LEAD INI TELAH TAMAT.
 
Last edited:
Sponsored Post

razif1224

Super Active Member
Joined
Oct 29, 2006
Messages
5,113
Reaction score
38
Points
70
DOWNLOAD PERCUMA SEKARANG SEBELUM PRODUK INI DIBERIKAN HARGA!

 

mazri_2008

CG Top Poster Club
Joined
Nov 9, 2008
Messages
46,326
Reaction score
3,178
Points
201
Aku baru join benda ni bawah raziff..
Nak tanya sikit mcm mana nak download pandual paypal v2 tu serta mcm mana nak letak banner kat post ni

Sesiapa lagi nak join sila join kat [sini]
 
Last edited:

razif1224

Super Active Member
Joined
Oct 29, 2006
Messages
5,113
Reaction score
38
Points
70
1st..panduan tue masuk dalam link yang dia bagi kat email tue...
dan pesal banner... 1st ko insert pic tue..
then baru ko masukkan URL atas banner tue...

gd luck bro... benda nie sebulan.. try hit..
dapat RM30 pun jadi la...lepas topup...hehehe...
 

zino

Fun Poster
Joined
Aug 15, 2008
Messages
483
Reaction score
0
Points
10
WOW..terima kasih atas perkongsiaan :) semoga bertambah murah rezeki bro :)
 

ahmadnaim

Active Member
Joined
Dec 14, 2007
Messages
1,065
Reaction score
49
Points
35
wah mcm best je pandual paypal pun dia bg tu yg best tu sempoi2
 

Zul34

Super Active Member
Joined
Aug 26, 2008
Messages
6,959
Reaction score
14
Points
65
tokeynya mmg konpem untung lah
 
Sponsored Post
Top
Log in Register