BTC USD 62,429.0 Gold USD 1,762.70
Time now: Jun 1, 12:00 AM

FXSol uk

keri

Fun Poster
Joined
Feb 18, 2006
Messages
633
Reaction score
11
Points
15
siapakah yang pernah trade kat broker nie?

adakah masalah dari segi deposit. withdraw dan sebagainya...

tolong bagi komen kepada member2 yang pernah menggunakannya
 
Sponsored Post

haudli

CG Top Poster Club
Paid Membership
Joined
Jul 15, 2009
Messages
47,314
Reaction score
442
Points
136
wah,,broker baru di CG ni...hope ade wakil malaysia dtg pomot..
 

keri

Fun Poster
Joined
Feb 18, 2006
Messages
633
Reaction score
11
Points
15
master2 semua dialu-alukan memberi sumbangan di thread ini....
 

haudli

CG Top Poster Club
Paid Membership
Joined
Jul 15, 2009
Messages
47,314
Reaction score
442
Points
136
Company Profile - FX Solutions
FX Solutions UK is affiliated with FX Solutions, LLC – the U.S. based foreign exchange (Forex) broker and market maker. FX Solutions' Global Trading System platform (GTS) was built to be scalable and flexible, serving the needs of retail clients and institutional partners alike. Today, the same GTS platform used around the world by Forex traders has been enhanced to offer both Forex and Contracts for Difference (CFDs).
 

haudli

CG Top Poster Club
Paid Membership
Joined
Jul 15, 2009
Messages
47,314
Reaction score
442
Points
136
regulated by FSA..


Head and Registered Office: Park House, 16 Finsbury Circus, London, EC2M 7EB. FX Solutions UK, a trading name of City Index Limited, is a company registered in England and Wales, number: 1761813. Authorised and Regulated by the Financial Services Authority. FSA Register Number: 113942 for details visit www.fsa.gov.uk/register. VAT number: 524837435.
 

keri

Fun Poster
Joined
Feb 18, 2006
Messages
633
Reaction score
11
Points
15
regulated by FSA..


Head and Registered Office: Park House, 16 Finsbury Circus, London, EC2M 7EB. FX Solutions UK, a trading name of City Index Limited, is a company registered in England and Wales, number: 1761813. Authorised and Regulated by the Financial Services Authority. FSA Register Number: 113942 for details visit www.fsa.gov.uk/register. VAT number: 524837435.

thanks FYI master:)cgrock
 

Quantum Z

Fun Poster
Joined
May 22, 2010
Messages
795
Reaction score
21
Points
15
siapakah yang pernah trade kat broker nie?

adakah masalah dari segi deposit. withdraw dan sebagainya...

tolong bagi komen kepada member2 yang pernah menggunakannya

dulu ada pakai broker nie...

sekarang dia dibawah CITY INDEX GROUP...dia tak pakai mt4, dia guna platform dia sendiri iaitu GTS...

kelebihan dia adalah fixed spread, EU 3,GU 4, UCAD 4....

kelemahan dia takdo free swap, swap dia panggil premium, kalu line itenet tak elok, asyik terrrr'log out' jek....

anyway aku puji gak broker nie, execution memang mantap, wd takdo masalah...

:D:D:D
 

keri

Fun Poster
Joined
Feb 18, 2006
Messages
633
Reaction score
11
Points
15
dulu ada pakai broker nie...

sekarang dia dibawah CITY INDEX GROUP...dia tak pakai mt4, dia guna platform dia sendiri iaitu GTS...

kelebihan dia adalah fixed spread, EU 3,GU 4, UCAD 4....

kelemahan dia takdo free swap, swap dia panggil premium, kalu line itenet tak elok, asyik terrrr'log out' jek....

anyway aku puji gak broker nie, execution memang mantap, wd takdo masalah...

:D:D:D


master sekarang CIG beli fxsol ke?
CIG tu company mana?
lagi satu fxsol nie kita real trade atau just guna data yang ada untuk trade?
 

Quantum Z

Fun Poster
Joined
May 22, 2010
Messages
795
Reaction score
21
Points
15
master sekarang CIG beli fxsol ke?
CIG tu company mana?
lagi satu fxsol nie kita real trade atau just guna data yang ada untuk trade?

cig yg beli fxsol,cig kompeni us...

real trade bro..nie bukan bucketshop punya broker...regulated FSA..sbb tuh spread dia mahal skit, GJ 9 pip kalu tak salah aku..dah lama tak tgk huhuhu...
 
Sponsored Post

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.15825
USD / JPY
114.435
GBP / USD
1.37400
USD / CHF
0.92590
USD / CAD
1.23973
EUR / JPY
132.504
AUD / USD
0.74005

CG Sponsors




Top
Log in Register